senin yaşın kaçki ??
eşinde sorun yoksa gerisi kolay :))
19 yaşındayım ben datlım. ben küçükken buldum kocayı:d inşallah kolay olur 1.5 senedir olmadı ama
canım ben yavaş yavaş çıkayım o kadar çok sancım varki
görüşürüz ablacım öptüm seni
Kızlar herkeslere hayırlı akŞamlar...nasılsınız...İnŞallah herŞey yolundadır...canlarım uzun zamandır sİzlerden ayrıyım...ama sİzlerİ Çok Özledİm...2 haftadır lekelenmelerİm vardı..doktor hİÇ bİr İŞ yapmayacaksın yatacaksın dedİ...progeston dİye hap verdİ...Çok ŞÜkÜr rabbİme Şİmdİ İyİyİm..kızlar herŞey hamİle kalmayla bİtmİyormuŞ..bunu anladım...kafanızdakİ sorular hİÇ bİr zaman bİtmİyor...haftaya kesede bebeĞİ ve kalp atıŞını gÖrmeye gİdeceĞİm...bİlİyorum kızıyorsunuz bana gelİp haber vermedİ dİye İnanın artık ÖksÜrmeye dahİ korkuyorum...bİrde benİmkİ galİba geÇ dÖllenme olmuŞ...1 hafta gerİden gİdİyoruz....rabbİm İnbŞallah haftaya bebeĞİmİ gÖrmeyİ onun pıt pıt atan kalbİnİ duymayı nasİp eder...Çok zor kızlar....bİr zaman anne olmak İÇİn uĞraŞ Şİmdİde baŞka Şeyler...rabbİm herkeslere saĞlıklı hayırlı bebekler versİn....
Etİpufa hak verİyorum Şİmdİ yavaŞ yavaŞ mİde bulantılarıda baŞladı...
Asla ŞİkayetÇİ deĞİlİm...yeterkİ bebeĞİm saĞlıklı olsun razıyım herŞeye...onun benİmle saĞlıklı olduĞunu bİleyİm yeter....
yaşım 25 canım mayısta 26 olucam:)
canım eşinde sorun yok dimi ona bakıldımı ?? sen daha önce rahim filmi çektirdinmi ondada belli oluyor tüpler açık olup olmadığı
Kızlar herkeslere hayırlı akŞamlar...nasılsınız...İnŞallah herŞey yolundadır...canlarım uzun zamandır sİzlerden ayrıyım...ama sİzlerİ Çok Özledİm...2 haftadır lekelenmelerİm vardı..doktor hİÇ bİr İŞ yapmayacaksın yatacaksın dedİ...progeston dİye hap verdİ...Çok ŞÜkÜr rabbİme Şİmdİ İyİyİm..kızlar herŞey hamİle kalmayla bİtmİyormuŞ..bunu anladım...kafanızdakİ sorular hİÇ bİr zaman bİtmİyor...haftaya kesede bebeĞİ ve kalp atıŞını gÖrmeye gİdeceĞİm...bİlİyorum kızıyorsunuz bana gelİp haber vermedİ dİye İnanın artık ÖksÜrmeye dahİ korkuyorum...bİrde benİmkİ galİba geÇ dÖllenme olmuŞ...1 hafta gerİden gİdİyoruz....rabbİm İnbŞallah haftaya bebeĞİmİ gÖrmeyİ onun pıt pıt atan kalbİnİ duymayı nasİp eder...Çok zor kızlar....bİr zaman anne olmak İÇİn uĞraŞ Şİmdİde baŞka Şeyler...rabbİm herkeslere saĞlıklı hayırlı bebekler versİn....
Asla ŞİkayetÇİ deĞİlİm...yeterkİ bebeĞİm saĞlıklı olsun razıyım herŞeye...onun benİmle saĞlıklı olduĞunu bİleyİm yeter....
kızlarrr nlmmm ben geldııımmmmm hepınızııı cokkk ozledııımmm yoksunuz yarın gorusuruuuuzzzzz bbyyyyy
Kedersiz arkadsaim önceki gun veda yazini okumustum,sana ziyaretci msji atmistim cok uzulmustum,bugunde öylesine bi giriim dedim bide baktimki sen burdasin,cok sevindim geri döndugune.Sanada bu yakisirdi,tekrar hos geldin canim.Ya kedersiz su okudugunuz dua ne ise banada ögretin bende okuyum hem kendime hemde okunacak arkadaslara...Bu arada okunacaklarin arasinda benim ismimde var cok sagolun.Simdi baska konuya geciiim: kedersiz yaa ben daha adet olmadim gunum gecmedi 2 gunum var ama arkadasin birisine durumu anlatmistim,dedigim tarihe göre hamile olmam imkansizmis yumurtlama dönemi acisindan..Yani anliycan 2 gun sonra geliyoooo kirmizi kart..
kizlar buarada benim adim fatma
adima niyet edilerek okunuyor heralde okuyan ve okuyacak arkadaslarimin hepsine tsk ediyorum
kizlar hakkinizi hhelal edin nolur
hayatimda ilk defa bana dua okunacak daha once kimse okumadi
birde liseden bir arkadasim baska birsey icin okumustu
günaydın kızlar....
hayırlı cumalar... İnşallah bugün hepimiz için çok güzel bir gün olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?