Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar herkeslere hayırlı akŞamlar...nasılsınız...ınŞallah herŞey yolundadır...canlarım uzun zamandır sızlerden ayrıyım...ama sızlerı Çok Özledım...2 haftadır lekelenmelerım vardı..doktor hıÇ bır ıŞ yapmayacaksın yatacaksın dedı...progeston dıye hap verdı...Çok ŞÜkÜr rabbıme Şımdı ıyıyım..kızlar herŞey hamıle kalmayla bıtmıyormuŞ..bunu anladım...kafanızdakı sorular hıÇ bır zaman bıtmıyor...haftaya kesede bebeĞı ve kalp atıŞını gÖrmeye gıdeceĞım...bılıyorum kızıyorsunuz bana gelıp haber vermedı dıye ınanın artık ÖksÜrmeye dahı korkuyorum...bırde benımkı galıba geÇ dÖllenme olmuŞ...1 hafta gerıden gıdıyoruz....rabbım ınbŞallah haftaya bebeĞımı gÖrmeyı onun pıt pıt atan kalbını duymayı nasıp eder...Çok zor kızlar....bır zaman anne olmak ıÇın uĞraŞ Şımdıde baŞka Şeyler...rabbım herkeslere saĞlıklı hayırlı bebekler versın....
Etıpufa hak verıyorum Şımdı yavaŞ yavaŞ mıde bulantılarıda baŞladı...

Asla ŞıkayetÇı deĞılım...yeterkı bebeĞım saĞlıklı olsun razıyım herŞeye...onun benımle saĞlıklı olduĞunu bıleyım yeter....

kızlarrr nlmmm ben geldııımmmmm hepınızııı cokkk ozledııımmm yoksunuz yarın gorusuruuuuzzzzz bbyyyyy

merhaba tatlım iyi olduğuna sevindim RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah RABBİM tamamına erdirsin. inşallah o pıt pıt atan kalbinide duyarsın bambaşka bi duygu dimi RABBİM evlat özlemiyle yanıp tutuşan bizlere de nasib etsin biz de seninle dünür olalım RABBİM bana da bebişler nasib ederse inşallah. Allah yardımcın olsun

yaşım 25 canım mayısta 26 olucam:)
canım eşinde sorun yok dimi ona bakıldımı ?? sen daha önce rahim filmi çektirdinmi ondada belli oluyor tüpler açık olup olmadığı

kedersizim aynı yaş aynı burçtanız mayıs kaç doğumlusun hayatımopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun allah esirgesin dikkat et inşallah dediğin gibi pıt pıt diye atan o minicik kalbin atışlarını duyarsın

Kedersiz arkadsaim önceki gun veda yazini okumustum,sana ziyaretci msji atmistim cok uzulmustum,bugunde öylesine bi giriim dedim bide baktimki sen burdasin,cok sevindim geri döndugune.Sanada bu yakisirdi,tekrar hos geldin canim.Ya kedersiz su okudugunuz dua ne ise banada ögretin bende okuyum hem kendime hemde okunacak arkadaslara...Bu arada okunacaklarin arasinda benim ismimde var cok sagolun.Simdi baska konuya geciiim: kedersiz yaa ben daha adet olmadim gunum gecmedi 2 gunum var ama arkadasin birisine durumu anlatmistim,dedigim tarihe göre hamile olmam imkansizmis yumurtlama dönemi acisindan..Yani anliycan 2 gun sonra geliyoooo kirmizi kart..

kizlar buarada benim adim fatma
adima niyet edilerek okunuyor heralde okuyan ve okuyacak arkadaslarimin hepsine tsk ediyorum
kizlar hakkinizi hhelal edin nolur
hayatimda ilk defa bana dua okunacak daha once kimse okumadi
birde liseden bir arkadasim baska birsey icin okumustu

bulutcumm gerçekten öyle herşey hamile kalmakla bitmiyo... senin haftalar daha erken 1-2 hafta sonra inşallah daha kötü olmaz... Rabbim sana o pıt pıtları duymayı nasip etsin... Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

kızlarrr nlmmm ben geldııımmmmm hepınızııı cokkk ozledııımmm yoksunuz yarın gorusuruuuuzzzzz bbyyyyy

hoşgeldin canımm bizde seni çok özledik...

canım benim bence olumsuz düşünme bazen geç döllenme oluyor kimse bilemezki..

canımm benimm inşallah rabbim ettiğimiz duaları kendi dergahında kabul etsin...

günaydın hayırlı cumalaa.s.r
allahım bu mübarek günde buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana hayırlı ve sağlıklı bir zamanda hamile kalmayı sağlıklı bir hamileleik ve kolay bir doğumla bebeklerimiz kucağımıza almayı evlatlarımızı eşlerimizle birlikte sağlıkla huzurla ve imanla büyütmeyi nasip et evlerimize sağlık huzur afiyet ver bizlere imanlı kullarından olmayı nasip et

kızlar bu haftanın listesini dünleyelim hadi

esra için

ipek ................. 800
bynkutluay......... 200
nevbahar............ 500

fatma için

ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500

jollita için

ipek................... 800
bynkutluay.......... 200
nevbahar............. 500

ben önce esra ve jollitaiçin 1000 demiştim ama umudunukaybetme için haksızlık olmasın dedim herkese eşit aldım ben kendimce yazdım kedersizim gelince düzeltir nasılsa

bult geçmiş olsun canım ana rahmine düştüğü andan itibaren çocukların annelerine zorluğu başlıyo demekki ne yapalım allah sağlık versin daha beter dertler vermesin inşallah uzun sürmez canım
bynkutluay sen ne kadar küçükmüsün canım benim
etipufum umudunukaybetme sizler nasılsınız erkencisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…