evet canım sahibesi leydimmbence her ikiside çok güzel ben çok beğendim yaaaa asıl sahibiiii leydim mi?
evet canım sahibesi leydimm
helal olsun canım hiç önemli değil ..inan ben senden daha çok isterim güzel olmasını senin içine sindiyse sorun yoknurcanım ellerine sağlık çok güzel olmuş canım sadece o lacivert siyah gibi durduğu için kararsızım .. Ne lacivertmiş canım ya seni çok yordum hakkını helal et.....
sağol canım benimcnm eline emeğine sağlıkkkk maşşaallahhh
Ben alıntı yaptım ama kızmadın dimi bana
sağol canım benim
yok quzum niye kızayım hem zati silmiycektimki diğer kızlarda GÖRSÜN
iyi bari cnm bi an boş bulunup alıntı yaptım dedim aboooooo nurcan bana kızmıyaydıııııı
ay kurban olurum aplamm yaa Rabbim esirgesin bebeğini sağlıkla alacan inşalahh yüce Rabbim korusun siziislm herkes nasıl durum bildiripçıkıyorum kusura bakmayın deli kızın gebeliğide deli gidiyoçok şükür bunada şiddetli ağrılarım olduğu için istirahat verildi bu aklşam tekrar hast.gidicem bu arada hast.yatmak istemediğim için gidip geliyoruz öyle takip yapılıyo allah herkese herşeyin en hayırlısını versin gelemiyorum tel yasaklandı arayamıyorum ama inanın hep aklımdasınız duamdasınız kendim için sadece yavrumu sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almayı diliyorum kamer tefriciye bitti nurcik aldığım selevatı şerifleri tamamladım allah kabul etsin çoköpüyoru m canlarımmmm çok özledim sizi ama inşallah geçicek son olarak dün geceye kadart bulantılardan ağlarken bugün hiç bişey olmadı aaaaaa dedim bebeyemi bişeyoldu anlayamadım bi türlü allah korusun ayrıca anlam veremediğim bir şeyde son adetime göre hesaplayınca 12.haftaya girmiş görünüyorum ama daha dün 10 hafta 4 günlük çıktı bi halt anlamadım bu işten allahtan hayırlısı bu sıpayı allah kucağıma almak nasip ederse inşallah yandıki ne yandı neyse kaçtım ben herkesi ayrı ayrı çok çok çok öprerekk
Rabbim sabır versin kimseye yaşatmsın inşalahhkızlar diğer topicte benden 2 hafta ileride olan arkadaş ne yazıkki yarın kürtaj olucakmış 2 li testte bir sürü sorun çıkmış ben çok kötü oldum biliyorum allah ne demişse o olur ama kaldırabilirmiyim çok zor allahım kimseye böle bi acoı yaşatmasın galiba en zoruda bu
ben veledimi dün gördüm hareketleri başlamıştı kıpır kıpırdıama bu herşeyin yolunda olduğu anlamınagelmiyo demi acaba şimdi ayrıntılı ultrasona girsem belli olmazmı ben 2 hafta nasıl beklerim:18:fffffffff
neyse çıktım ben şiştim yaaa
ayy aplam şükürler olsun aldım sağlıkla darısı sizlere inşalah ama doğuncada bitmiyomuş bu pimpiriklerr bi defa canını yaktımya dert oldu içime çıkmıyo her ağladığında acaba bi daha mı yaptım diyorumm canım yanıyorrdeme asi inanki gece gündüz bişey olacak korkusuyla yaşamaktan psikolojim alt üst oldu ne uyku uyuyabiliyorum ne rahat bir anım var düşün dün dr gittik herşey yolunda ama ağrın var yat dedi gözümle gördüğüm halde akşam bidaha gidip bakalım dedim her akşam takip için acie gidiyoruoz görüp geliyorum o bile yetmiyo bişi olucak diyor başka bişi diyemiyorum anlaki hayırlısını istemek lazım
çocuk gelmeden annesi şizo oldu galiba çok üzülüyorum kendi halime şaka değil çok ciddi yazıyorum
ben çıktım canlarımmmmm böreğimi hazırlayımm kociş gelirrr
canım benimmm öperim seni şap şup diyeeeee...allah o güzel kalbine göre versin herşeyiiiiay kurban olurum aplamm yaa Rabbim esirgesin bebeğini sağlıkla alacan inşalahh yüce Rabbim korusun sizii
aplam sen iyi ol arada böle haber ver de önemli değil arayamıyorumda walla aklım sendee
Rabbim sabır versin kimseye yaşatmsın inşalahh
oyy maşlah aplammmm bebeğinee
herşey çok güsel olacak quzumm kötü düşünmee
ayy aplam şükürler olsun aldım sağlıkla darısı sizlere inşalah ama doğuncada bitmiyomuş bu pimpiriklerr bi defa canını yaktımya dert oldu içime çıkmıyo her ağladığında acaba bi daha mı yaptım diyorumm canım yanıyorr
kızlar ne olur bana yardım edin 90 eksiğim var ve benim nefes alacak vaktim yok bu yazıyıyı zor yazıyorum duaya nesıl gelirim bilmiyorum
günaydın herkese hayırlı cumalar
ipeğim pazarmı gitcen kolay gelsin canım
slm hatun güzeller kimse yok yinede yazasım geldi akşam herzamanki gibi 19 30 da hastaneye gittim kan idrar tahlili yapıldı ultrasondan bakıldı anaaaam kurbanlar olayım seni bana nasip eden yaradanaaaaa danaaaaaaaahareket ediyodu inanamadım neyse serumu yedikten sonra dedimki bi kez daha bakmamın sakıncası olurmu sağolsun dr çok iyi anlayışlı aldı tekrar ultrasona bu sefer bizim dana selam verir gibi elini kaldırdı dedim bu çocuk serumu seviyoo serumu yedikten sonra eller kalktı neysee benim işlemler bitti alt komşum doğum yaptı onu yanına gittim çok sağlıksız bi ortamdı bir odada en az 8 10 yeni doğum yapmış hatun ve yeni doğan bebeler vardı içerisi havasız inleyen sızlananla dolu neyse herkesi tebri,k ettikten sonra komşuyla az vakit geçirdim annesinin ısrarıyla bebeğe baktım ( eskiler yeni doğan bebeğe bakılmaz derlerde )neyse çıkacağım zaman aklıma kk daki bebek özlemi çeken bizim güzellikler geldi dedimki lohusasınız allah rızası için el açıp isteyen herkese dua edelim hepsi tek bir ağızdan amiin dedi sonra sancı çekenlerin katına geçtim bir odada 2 hatun (allah yardımcıları olsun) anooooooooooooo diye bağrışıyo kapıyı tıklattım ıkınıyo doğuma hazırlık sancı içinde dedim zor durumdasınız ama ister kızın ister kovun sölemeden gitmicem buyur dediler allah rızası için olmayanlarada dua edin sancı anında kabul olurmuş dedim birisi inşallah allah herkese versin bu meyveden dedi :13:diğeride yazık dediki (erzurum şiivesiyle) anam bu halda dünyayı gözüm görmirr allahın seversen sen dua et gurtulaam :86:dedim ederimde ben allah rızası için demiştim neyse allah kurtarsın dedim çıkarken birden hıçkırıklara boğuldum nedenmi ????????
bilmeeemm......
sizleri çok seviyorum
seni çatlak seniiiiii ulrtasonda görmeden hamile olduğuna inanamıyorsun dimi :97:tubi bak ben sana içten içe kızıyorumm biliyormusun nedenmi çünkü kendine bu hamileliğini eziyete çevirmeyi çok iyi beceriyorsun tamam ağrıların olabilir mide bulantıların çok fena ama neden bunlar senin için kötüye işaret neden aksinini düşünmüyorsun.. hamile olduğun için bu bulantıların ağrıların olması gayet normal canım.. .bide dün arkadaşının haberiyle üzülmüşsün kendinde yaşıyacakmışsın gibi senaryolar kurmuşsun kafanda kendine sters yaratacakk herşeyi yapıyorsunn yapma böyle tubişimmm relax ol birazz şu hamileliğin(birazz zor bir hamilelik olsada) tadını çıkarr artıkk bizide üzmeee..
allahımmm yaaa hastanelerdee bizi unutmayıp sancılar içinde kıvranın kadınlara dualarr ettirirmişş canımın içi kurban olurumm karnındakiii minnoşaaa bizde seni sevfiyozzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?