Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım ellerine sağlık çok güzel olmuş canım sadece o lacivert siyah gibi durduğu için kararsızım .. ne lacivertmiş canım ya seni çok yordum hakkını helal et.....

nurcanım ellerine sağlık çok güzel olmuş canım sadece o lacivert siyah gibi durduğu için kararsızım .. Ne lacivertmiş canım ya seni çok yordum hakkını helal et.....
helal olsun canım hiç önemli değil ..inan ben senden daha çok isterim güzel olmasını senin içine sindiyse sorun yok

ay kurban olurum aplamm yaa Rabbim esirgesin bebeğini sağlıkla alacan inşalahh yüce Rabbim korusun sizii
aplam sen iyi ol arada böle haber ver de önemli değil arayamıyorumda walla aklım sendee
Rabbim sabır versin kimseye yaşatmsın inşalahh
oyy maşlah aplammmm bebeğinee
herşey çok güsel olacak quzumm kötü düşünmee
ayy aplam şükürler olsun aldım sağlıkla darısı sizlere inşalah ama doğuncada bitmiyomuş bu pimpiriklerr bi defa canını yaktımya dert oldu içime çıkmıyo her ağladığında acaba bi daha mı yaptım diyorumm canım yanıyorr
ben çıktım canlarımmmmm böreğimi hazırlayımm kociş gelirrr

ohh yinee hamur işii kıss dünde pizza vardıı
quzumm gıı bi ara banada yap yaa kek yapacam korkudan giremedimm mutfağa yarım kalacak diee
gece maşalh uyuyorr gece mi yapsamm :)
ama işte bende gece dinlenebiliyorum

Son düzenleme:
canım benimmm öperim seni şap şup diyeeeee...allah o güzel kalbine göre versin herşeyiiii
bu arada sen ne yaptınki canını yaktın yunusunvurdunmu yoksa ne ne ettinnnnnnnn ben görmedşm bişi :44:

canım bunada çok şükür ne yapalım kısmette bölesi varmış yine çok şükür yeterki miniğe kötü bişey olmasında bunlarda geçer elbet

slm hatun güzeller kimse yok yinede yazasım geldi akşam herzamanki gibi 19 30 da hastaneye gittim kan idrar tahlili yapıldı ultrasondan bakıldı anaaaam kurbanlar olayım seni bana nasip eden yaradanaaaaa danaaaaaaaa hareket ediyodu inanamadım neyse serumu yedikten sonra dedimki bi kez daha bakmamın sakıncası olurmu sağolsun dr çok iyi anlayışlı aldı tekrar ultrasona bu sefer bizim dana selam verir gibi elini kaldırdı dedim bu çocuk serumu seviyoo serumu yedikten sonra eller kalktı neysee benim işlemler bitti alt komşum doğum yaptı onu yanına gittim çok sağlıksız bi ortamdı bir odada en az 8 10 yeni doğum yapmış hatun ve yeni doğan bebeler vardı içerisi havasız inleyen sızlananla dolu neyse herkesi tebri,k ettikten sonra komşuyla az vakit geçirdim annesinin ısrarıyla bebeğe baktım ( eskiler yeni doğan bebeğe bakılmaz derlerde )neyse çıkacağım zaman aklıma kk daki bebek özlemi çeken bizim güzellikler geldi dedimki lohusasınız allah rızası için el açıp isteyen herkese dua edelim hepsi tek bir ağızdan amiin dedi sonra sancı çekenlerin katına geçtim bir odada 2 hatun (allah yardımcıları olsun) anooooooooooooo diye bağrışıyo kapıyı tıklattım ıkınıyo doğuma hazırlık sancı içinde dedim zor durumdasınız ama ister kızın ister kovun sölemeden gitmicem buyur dediler allah rızası için olmayanlarada dua edin sancı anında kabul olurmuş dedim birisi inşallah allah herkese versin bu meyveden dedi :13:diğeride yazık dediki (erzurum şiivesiyle) anam bu halda dünyayı gözüm görmirr allahın seversen sen dua et gurtulaam :86:dedim ederimde ben allah rızası için demiştim neyse allah kurtarsın dedim çıkarken birden hıçkırıklara boğuldum nedenmi ????????

bilmeeemm......

sizleri çok seviyorum

kızlar ne olur bana yardım edin 90 eksiğim var ve benim nefes alacak vaktim yok bu yazıyıyı zor yazıyorum duaya nesıl gelirim bilmiyorum

kızlar ne olur bana yardım edin 90 eksiğim var ve benim nefes alacak vaktim yok bu yazıyıyı zor yazıyorum duaya nesıl gelirim bilmiyorum

kamercim sıkıntı yapma zaten eksik var galiba nurcik gelsin listenin son halini görürüz herkes okuyamamış olabilir belki haftaya yaparız duasını bilmiyorum

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....550 okudu
kamer...500
kedersiz...300okudu
nuray.......300
tubi..........300
tosti.........300 okudu
bebkdls....300
sevo..........200

selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100 okudu
asi.................100 okudu
leydimm....444

toplam....4094
kalan......350

kamer 350 eksik var zaten birde senin okumadığın 90 var bugün kalabalık olursa diğer kızlarla paylaşır bitiririz yok eğer bitmeyeceksede haftaya cuma yaparız duasını

seni çatlak seniiiiii ulrtasonda görmeden hamile olduğuna inanamıyorsun dimi :97:tubi bak ben sana içten içe kızıyorumm biliyormusun nedenmi çünkü kendine bu hamileliğini eziyete çevirmeyi çok iyi beceriyorsun tamam ağrıların olabilir mide bulantıların çok fena ama neden bunlar senin için kötüye işaret neden aksinini düşünmüyorsun.. hamile olduğun için bu bulantıların ağrıların olması gayet normal canım.. .bide dün arkadaşının haberiyle üzülmüşsün kendinde yaşıyacakmışsın gibi senaryolar kurmuşsun kafanda kendine sters yaratacakk herşeyi yapıyorsunn yapma böyle tubişimmm relax ol birazz şu hamileliğin(birazz zor bir hamilelik olsada) tadını çıkarr artıkk bizide üzmeee..

allahımmm yaaa hastanelerdee bizi unutmayıp sancılar içinde kıvranın kadınlara dualarr ettirirmişş canımın içi kurban olurumm karnındakiii minnoşaaa bizde seni sevfiyozzzz

günaydın kızlarr nasılsınızzz bugünn

ipemmm bugünn pazaramı çıkacaksınn jütyen :92:cilotmu alecen kendinee

duru bacım sen naparsınn quzuuu işler yoğun herhall yine, kolayy gesill bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…