Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cok tesekkur ederim canim benim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benim
bu ne guzel dua bu mubarek gunde

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benim
bu ne guzel dua bu mubarek gunde

duayı doğru yapmak çok önemli canım biliyosun hiç birşey tek başına yetmiyo buna en çok istediğimiz bebekte dahil allah korusun büyüdüğünü göremedikten sonra veya yuvanda huzur olmadıktan sonra ne kıymeti olur allah hepsini birlikte versin onun için hep böyle dua ederim
birde bu duaya kocama helal kazançlar nasip eyle diye eklerim her zaman bugün unutmuşum

evet canim haklisin
ben boyle guzel istemesini bilmiyorum
ben saglik mutlulk ve bebek diyorum
rabbim gonlumdekini biliyor
ne demk istedigimi biliyor

kedersizim aynı yaş aynı burçtanız mayıs kaç doğumlusun hayatımopuyorumnanaktan
15 mayıs sen??

evet canım tekrar döndüm ben burdan tamamiyle ayrılacağımı sanıyordum ama burdaki aarkadaşlara bu kadar bağlanmış olduğumu sanmıyordum ne kadarda misfir olarak izlesem onları dayanamadım
canım o arkadaş nerden bilecek ALLAH dan başka kimse bilmez bekle bakalım 2 gün daha

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar....cumanız mübarek olsun...rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin.....

günaydın canım hoşgeldin inş bebişini kalp atışlarınıda duyarsın bizim için çok dua et

bende şimdilik böyle aldım... Rabbim güç kuvvet ve sağlık verirse daha çok okumaya çalışacam... Allah hepinizden razı olsun.....

kızlar ben dün adet oldum okunacak arkadaşlar eğer isterseniz size bu durumda okurum ama benim içime sinmiyor açıkçası ama siz olsun oku diyorsanız okurum yine

ESRA ıÇıN

ipek ................. 800
bynkutluay......... 200
nevbahar............ 500
esra...................500
bulut..................200
jollita..................500
sevda.................400

TOPLAM3100 KALAN1344

FATMA ıÇıN
ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200
bulut...................200
jollita................1000
sevda...............400

TOPLAM3300KALAN1144

AYNUR ıÇıN
ipek................... 800
bynkutluay.......... 200
nevbahar............. 500
esra....................200
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400

TOPLAM3744 KALAN 700

Son düzenleme:
GÜnaydın kızlar yenı geldım ıŞe geÇ kaldım yaa...
Nasılsınız...
Benım ısmım aynur
ben kendım ıÇın 1444 adet
umudunu kaybetme ıÇın 1000 adet
etıpufum ıÇınde 500 adet alıyorum kedersızım dÜzeltırmısın canım...

herkese günaydınlarr hayırlıs cumalar.kızlar bizim listedeki eksiklikleri bitirdim yani hepsi tamam Allah kabul etsin okuduklarımızı ve en kısa zamanda HAYIRLISI ile bebeişlerimizi versin inşallah :Saruboceq:

bulutum geçmiş olsunn aman sen dikkat et kendine de bebişin rahat etsin.inşallah sorun olmadan kalp atışlarını da duyacaksın..

kızlar ben bu hafta asistanada tefriciye okuyacağım.şimdilik hepinizden 400 er tane alayım

Hayırlı cumalar kızlar allahım nurcanım seyhanım ıpeĞım ıÇın okunan bÜtÜn tefrıcıyelerı yasınlerı dıĞer duaları kabul etsın ınŞallah...
Bende namazımı kızldım allahım kabul etsın sabah namazıyla bırlıkte...
Hepınızden Şımdıden allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…