- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
kızlar bu haftanın listesini dünleyelim hadi
esra için
ipek ................. 800
bynkutluay......... 200
nevbahar............ 500
fatma için
ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500
jollita için
ipek................... 800
bynkutluay.......... 200
nevbahar............. 500
ben önce esra ve jollitaiçin 1000 demiştim ama umudunukaybetme için haksızlık olmasın dedim herkese eşit aldım ben kendimce yazdım kedersizim gelince düzeltir nasılsa
günaydın hayırlı cumalaa.s.r
allahım bu mübarek günde buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana hayırlı ve sağlıklı bir zamanda hamile kalmayı sağlıklı bir hamileleik ve kolay bir doğumla bebeklerimiz kucağımıza almayı evlatlarımızı eşlerimizle birlikte sağlıkla huzurla ve imanla büyütmeyi nasip et evlerimize sağlık huzur afiyet ver bizlere imanlı kullarından olmayı nasip et
bult geçmiş olsun canım ana rahmine düştüğü andan itibaren çocukların annelerine zorluğu başlıyo demekki ne yapalım allah sağlık versin daha beter dertler vermesin inşallah uzun sürmez canım
bynkutluay sen ne kadar küçükmüsün canım benim
etipufum umudunukaybetme sizler nasılsınız erkencisiniz[/QUOTE
iyidir canim ya sen nasilsin
rejim nasil gidiyor
canim ben sana birsey soracam ben boy 170 kilo da 70 sence kilolumuyum tedavi icin
kızlar kıldınızmı namazlarınızı ben başlamak istiyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benim
bu ne guzel dua bu mubarek gunde
bult geçmiş olsun canım ana rahmine düştüğü andan itibaren çocukların annelerine zorluğu başlıyo demekki ne yapalım allah sağlık versin daha beter dertler vermesin inşallah uzun sürmez canım
bynkutluay sen ne kadar küçükmüsün canım benim
etipufum umudunukaybetme sizler nasılsınız erkencisiniz[/QUOTE
iyidir canim ya sen nasilsin
rejim nasil gidiyor
canim ben sana birsey soracam ben boy 170 kilo da 70 sence kilolumuyum tedavi icin
takma kafanı böyle şeylere değilsin benim üzerinde durma nedenim çok hızlı kilo alıyorum çok zor veriyorum çünkü bende hem hipotroidi hemde insülin direnci metabozlimam bunlar yüzünden çok yavaş kilo aldıkça bu rahatsızlıklar dahada artıyo ya ben onun için diyet yapıyorum 5-10 yıl sonra normal bir insandan daha fazla şeker hastası olma olasılığım var
durumlarımız aynı değil yani çok şükür sende sağlık sorunu yok rahat ol
duayı doğru yapmak çok önemli canım biliyosun hiç birşey tek başına yetmiyo buna en çok istediğimiz bebekte dahil allah korusun büyüdüğünü göremedikten sonra veya yuvanda huzur olmadıktan sonra ne kıymeti olur allah hepsini birlikte versin onun için hep böyle dua ederim
birde bu duaya kocama helal kazançlar nasip eyle diye eklerim her zaman bugün unutmuşum
takma kafanı böyle şeylere değilsin benim üzerinde durma nedenim çok hızlı kilo alıyorum çok zor veriyorum çünkü bende hem hipotroidi hemde insülin direnci metabozlimam bunlar yüzünden çok yavaş kilo aldıkça bu rahatsızlıklar dahada artıyo ya ben onun için diyet yapıyorum 5-10 yıl sonra normal bir insandan daha fazla şeker hastası olma olasılığım var
durumlarımız aynı değil yani çok şükür sende sağlık sorunu yok rahat ol
ya canim cok uzuldum senin icin
ya bu bebek isi bizi baya bir supheci ve arastirmaci etti
15 mayıs sen??kedersizim aynı yaş aynı burçtanız mayıs kaç doğumlusun hayatımopuyorumnanaktan
evet canım tekrar döndüm ben burdan tamamiyle ayrılacağımı sanıyordum ama burdaki aarkadaşlara bu kadar bağlanmış olduğumu sanmıyordum ne kadarda misfir olarak izlesem onları dayanamadımKedersiz arkadsaim önceki gun veda yazini okumustum,sana ziyaretci msji atmistim cok uzulmustum,bugunde öylesine bi giriim dedim bide baktimki sen burdasin,cok sevindim geri döndugune.Sanada bu yakisirdi,tekrar hos geldin canim.Ya kedersiz su okudugunuz dua ne ise banada ögretin bende okuyum hem kendime hemde okunacak arkadaslara...Bu arada okunacaklarin arasinda benim ismimde var cok sagolun.Simdi baska konuya geciiim: kedersiz yaa ben daha adet olmadim gunum gecmedi 2 gunum var ama arkadasin birisine durumu anlatmistim,dedigim tarihe göre hamile olmam imkansizmis yumurtlama dönemi acisindan..Yani anliycan 2 gun sonra geliyoooo kirmizi kart..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:günaydın hayırlı cumalaa.s.r
allahım bu mübarek günde buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana hayırlı ve sağlıklı bir zamanda hamile kalmayı sağlıklı bir hamileleik ve kolay bir doğumla bebeklerimiz kucağımıza almayı evlatlarımızı eşlerimizle birlikte sağlıkla huzurla ve imanla büyütmeyi nasip et evlerimize sağlık huzur afiyet ver bizlere imanlı kullarından olmayı nasip et
günaydın kızlar....cumanız mübarek olsun...rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin.....
kızlar bu haftanın listesini düzenleyelim hadi
esra için
bynkutluay......... 200
nevbahar............ 500
esra...................500
fatma için
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200
jollita için
bynkutluay.......... 200
esra....................200
kızlar bu haftanın listesini dünleyelim hadi
esra için
bynkutluay......... 200
nevbahar............ 500
bulut.........................200
fatma için
bynkutluay.........200
nevbahar............500
bulut....................200
jollita için
bynkutluay.......... 200
bulut 200
rabbim niyetlerimizi kabul etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?