eşine içiriyormusun kamer ..benim eşim içiyor sabah garibim istedi getirde içeyim diyee
arkadaşın formülü iyi fikir benceeyok canım ben içmem dedi hemen gıcık bende zorlamadım arada veririm belki bişeylere karıştırıp bende:26::26::26::26::26:
tabii eskisi gibi gelmeyince herşeyden bir haber oldunyavvvvvv ne içiyorsunuz banadaa deyin hele ne işe yarıyooooo
ohhh bir güzel uyku çekip karnınıda doyurmuşsun afiyet olsun canımkuzucuklarr ben geldimmm
pc.nin başından kalkınca yatmıştım tam 2 saat uyumuşum kızlar :86:
kaltım yemek ısıtmak için kendime eşim aradı napıyosun diye bende karnımı doyurcam dedim oda bana da ısıt bende geliyorum dedi beraber yemek yedik sonra tekrar işe gittii :79::79::79::79:
kızlara bi bakimm dedim ne var ne yok diye ..... KAMERCİM ben ateşten hiç anlamam ama hamile kaldığımdan beri bana ateşler basıyo sıcaklıyorum tek bilgim bu canım....
NURCANIM klaopatram inş. o adetin gelmezde bebişimiz gelir
ipek geldi ama benim kocişte geldiiİPEK geldi İPEK geldi....
ipekcim neler aldın pazardan bakalım.....
tabii eskisi gibi gelmeyince herşeyden bir haber oldun
böğürtlenn kökü canım taze taze toplayıp kaynattık onun suyunu içiyoz sabah akşam ,
kuzucuklarr ben geldimmm
pc.nin başından kalkınca yatmıştım tam 2 saat uyumuşum kızlar :86:
kaltım yemek ısıtmak için kendime eşim aradı napıyosun diye bende karnımı doyurcam dedim oda bana da ısıt bende geliyorum dedi beraber yemek yedik sonra tekrar işe gittii :79::79::79::79:
kızlara bi bakimm dedim ne var ne yok diye ..... KAMERCİM ben ateşten hiç anlamam ama hamile kaldığımdan beri bana ateşler basıyo sıcaklıyorum tek bilgim bu canım....
NURCANIM klaopatram inş. o adetin gelmezde bebişimiz gelir
ipek geldi ama benim kocişte geldiihoşçakalın kızlarr görüşmek üzere
ohhh bir güzel uyku çekip karnınıda doyurmuşsun afiyet olsun canım
yaseminim bilmiyorumm canım inşallahh ..keşke hiç böyle gecikip sonrada kör olasıca kırmızalr gelmesee inan böyle olunca daha bir kahroluyo insan ..ne kadarda adet sancılarım olsa umutlanıyorum iştee
kuzummmm zamanın oluyoda benmii gelmiyorum bak bugun kurs yok hep burdaydım ama kurs oluncaa gelemıyorum
ne halttaaa yarıyoo bu kökkkkkkkk
leydim aplamm sen napann fıstık napıyorr ismi ne olacak quzunun ismiyle hitap edelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?