Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kuzucuklarr ben geldimmm

pc.nin başından kalkınca yatmıştım tam 2 saat uyumuşum kızlar :86:

kaltım yemek ısıtmak için kendime eşim aradı napıyosun diye bende karnımı doyurcam dedim oda bana da ısıt bende geliyorum dedi beraber yemek yedik sonra tekrar işe gittii :79::79::79::79:

kızlara bi bakimm dedim ne var ne yok diye ..... KAMERCİM ben ateşten hiç anlamam ama hamile kaldığımdan beri bana ateşler basıyo sıcaklıyorum tek bilgim bu canım....

NURCANIM klaopatram inş. o adetin gelmezde bebişimiz gelir

ohhh bir güzel uyku çekip karnınıda doyurmuşsun afiyet olsun canım

yaseminim bilmiyorumm canım inşallahh ..keşke hiç böyle gecikip sonrada kör olasıca kırmızalr gelmesee inan böyle olunca daha bir kahroluyo insan ..ne kadarda adet sancılarım olsa umutlanıyorum iştee

tabii eskisi gibi gelmeyince herşeyden bir haber oldun

böğürtlenn kökü canım taze taze toplayıp kaynattık onun suyunu içiyoz sabah akşam ,

kuzummmm zamanın oluyoda benmii gelmiyorum bak bugun kurs yok hep burdaydım ama kurs oluncaa gelemıyorum

ne halttaaa yarıyoo bu kökkkkkkkk

amanin darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhh

slm şekerler geçmişe bakmadımmmm
okuyana kadar uyanıyorrrr:))
kıslarr ayetel kürsiye başlayak her hafta 2 kişi için okuyakk hadinn liste yapakk

saol bidenem...... canım inan bigün gelmiycek o kırmızılar bitanem.... insanız tabiki umudumuzu kaybetmiyeceğiz .... canım ben çok inanıyorum bak inş. en kısa zamanda hamiş haberleri alıcaz canım...

duaya gelemedimm kamer aplamm Rabbim fıstığa sağlık sıhat hayırlı ömürler versin annesine bbasına sizlere bağışlasınn her türlü kötülükten esirgesinn

kızlar benimde bulaşıklar duruyo onları halledeyim hepinize iyi akşamlarrrr..... :79::79::79::79:

ayy akşama ne pişirsem acepppp

kuzummmm zamanın oluyoda benmii gelmiyorum bak bugun kurs yok hep burdaydım ama kurs oluncaa gelemıyorum

ne halttaaa yarıyoo bu kökkkkkkkk

gebelik için rahmi hazırlıyomuş yumurtaları gelştiriyor iltihap türü şeyler varsa söküyor falan filan
geçenlerde 1 arkadaşgelip yazdı
kendisi 2 aylık hamileymiş kök içmiş ve iki tanıdığıda bu formülle 10 yıldan sonra hamile kalmışşş
bizde deniyoruz işte hayırlısıııııı:26:

selam kızlar leydim bi şey almadım eşime tişört ve 2 tane havlu aldım ben yürümek için gitmiştim zati..geçmişten aklımda kalan melikenin sütt konusu oldu tabiki diğer bebeği emzire bunda darılma gücenme olmaz herkesin önce kendi yavrusu gelir o bebecikte mecburen mama yicek inşallah anneciği hemen iyileşir kuzusunun yanına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…