slm şekerler geçmişe bakmadımmmm
okuyana kadar uyanıyorrrr:))
kıslarr ayetel kürsiye başlayak her hafta 2 kişi için okuyakk hadinn liste yapakk
duaya gelemedimm kamer aplamm Rabbim fıstığa sağlık sıhat hayırlı ömürler versin annesine bbasına sizlere bağışlasınn her türlü kötülükten esirgesinn
ay aplamm iğesiii quuzm iğne değill yanlış tutmuşum datlımmmhayırlı cumalar güzellikler nabersiniz .ben şükür daha iyiyim bugün bulantım azda olsa devam ediyo kedersizim sultanım evet zor geçen bi gebelük ama inan ben kendime eziyet edtmiyorum sadece doktorumun ağrıların tehlike işareti olasbileceğini söylemesi ve bu bilinçle yaşamak tat aldırmıyo
melikeeeee iğnemi battı yuniseeee kıyamam yavvrummm kıxmıcam çünkü görmemişsin e göre göre yapacak değilsin ya
sevooooommm gulüüüümm neye duygulandın sen bakem allah cümlesindne razı olsun duası kabul olanlardan etsin hepimizi şekercimm
kamer dua yapılmamış ama canı gönüldne amiin diyorum şimdiden çok kalamıcam şekercim
tosti demek kendi temizliğinde boğuldunneyse geçtii bittiii sıhhatler olsun
nurayın sonucu ne olmmuştu kızlar neden adet olmamış ben kaçırdımda
fatoş görüşemiyoruz şekercik ne alemde nasılsın
leydim meleğim senide kocaman öperim
durucuk ipem sizleride ayrıca ıslak ıslak öperim hıırrrrrr
haydi herkese hayırlı cumalar allaha emanet olun kalamıyorum eşim evde bugün öperim herkesi
kolay gelsinn quzumm çok yorma kendini bakımmkızlar benimde bulaşıklar duruyo onları halledeyim hepinize iyi akşamlarrrr..... :79::79::79::79:
ayy akşama ne pişirsem acepppp
hşgeldin aplacımm ohh yüüryüş te yaptın ne güsell güle güle kullanın datlımmselam kızlar leydim bi şey almadım eşime tişört ve 2 tane havlu aldım ben yürümek için gitmiştim zati..geçmişten aklımda kalan melikenin sütt konusu oldu tabiki diğer bebeği emzire bunda darılma gücenme olmaz herkesin önce kendi yavrusu gelir o bebecikte mecburen mama yicek inşallah anneciği hemen iyileşir kuzusunun yanına gelir
hoşgeldin canım... kızımın ismi kısmetse MERVE olcek teyzesiiii..... 12:
YUNUSUMUZU benim için öp annesi hade ben kaçtım daha bulaşık ve yemek beni bekliyooo
güle güle quzumm kıss özledim sni çikinnkıslarrrrr annem gelıyooo ben çıkıyorum hadi kendinize iyi bakın öptum byyyyyy:79::79::79::79:
hoşbuldum aplammm quzu iyi çok şükürhoşgeldinnnnn guzu paşa nasıl
iyi olur tabi sen yeterin ismini biliyonmu guzuuuuu ona fatiha okuycaktım niyet edemedim kızın adını bilmiyorum kiiiiii:44::44::44:
bende elimden geldiğince katılırım okursanız pazartesiden itibaren derslere yoğunlaşmam lazım kendimi şartlandırdım yoksa çakarım 20 gün kaldı sınava
yarında nurcikin salavatını okuyum bitiriyim
sizede elimden geleni yaparım 10 tane bile olssa okurum canımmmm
aminn bideemmm Allah razı olsunn yüce RABBİM SİZLEREDE HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİNNNsağol bebemmmm allah razı olsun senin paşada sağlıklı uzun ömürlü anne babasıyla olsun inşallahhh
çok oldu ben geleli komşuya posta gelmiş onu vereyim dedim bir gittim oturdum kaldım ....komşun vazgeçmesin genede süt apan şeyler yesin belkii gelir sütüay aplamm iğesiii quuzm iğne değill yanlış tutmuşum datlımmm
aplammsen dah adaha iyi ol inşalahhhhhhhh
kolay gelsinn quzumm çok yorma kendini bakımm
hşgeldin aplacımm ohh yüüryüş te yaptın ne güsell güle güle kullanın datlımm
evet aplam önce yunusumm annesi taburcu oldu ama sütü yokmuş mam yicek mecburen söyledim yetmiyor dedimm yunus doymuyor dedim anlamıştır herhaldee
oyy kurban olurum ismiyle yaşasın maşalhhhhh tebarekallahhh fıstığaa hayırlı ömürler versin Rabbimm
öperimm teyzesii bizde öptük
çok oldu ben geleli komşuya posta gelmiş onu vereyim dedim bir gittim oturdum kaldım ....komşun vazgeçmesin genede süt apan şeyler yesin belkii gelir sütü
güle güle quzumm kıss özledim sni çikinn
hoşbuldum aplammm quzu iyi çok şükürbugün uyudu gündüzleri uyumuyordu huy edinmiştii
yok datlım bilmiyorumm isminii malesef
oyy quzum benim o zaman önce böğürtlen kökü içenler için başlayalımm
aminn bideemmm Allah razı olsunn yüce RABBİM SİZLEREDE HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİNNN
yiyor aplacım ben süt için yediklerimi söyledimm yesin diee yiyor bakalım inşalahh sütü gelirr
ohh iyi yapmışsın aplacım senin için iyi olmuşş
ömerimiz ne yapıyorrr
Kimler başlamıştıı böğürtlenee gardaşım kamer apla asii
başkaa fatoşta başladımıı seyhan aplada başladımıı
iyi akşamlar kızlar akşam yemeği için bi şeyler düşünmem lazım çıkıyorum
ÖLE APLACIMM WALAAiyi demişsin süt konusunda canım tabi kendi bebğin daha önemli anneside taburcu olmuşya o yokken sen elinden geleni yapmışsın allah razı olsun
oda yetmiştir kadıncağıza kendi beslesin artık kuzusunuuuu demi
o zaman nurcike başlayalım önceeeeeeee olurmu yapılsın listeler ben 30 alıyımmmm
OYY KURBAN OLURUM BEN ONA TAKILSIN BAKALIMM AZ KALDIIIinşallah faydası olur komşununda sütü gelir..ömercik iyi içerde takılıyo ne yapsın
HIMM BENDE DATLIM AMA BU ARA SIK GELMİYORRben asi nurcik biliyorum sadece fatoşu bilmiyodum belkide dikkat etmemişimdir
iyi akşamlar kızlar akşam yemeği için bi şeyler düşünmem lazım çıkıyorum
ÖLE APLACIMM WALAA
TEMEM DATLIMM YAZYORUMM EMME UYANDIII
OYY KURBAN OLURUM BEN ONA TAKILSIN BAKALIMM AZ KALDIII
HIMM BENDE DATLIM AMA BU ARA SIK GELMİYORR
İYİ AKŞAMLAR QUUZMM KOLAY GELSİNN
BEN DOMATES SOSLU MAKRNA YİCEMM
KISLARR YA BEN GAZ İÇİN MUSKAT VERİYORDUM YUNUSAA ETKİLERİNE BAKINNN
(muskat)Tehlikeleri
Sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyicidir. Sütle beraber alınması bayıltıcı olabilir. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye neden olabilir.
Uyuşturucu olarak popüler değildir çünkü yan etkileri vardır. Bunlardan bazıları baş dönmesi, yüz kızarıklığı, ağız kuruluğu, düzensiz kalp atışı, geçici kabızlık, idrar salmakta zorluk, mide bulantısı ve paniktir. Bunlar ilk altı saat içerisinde gözükür ve etkiler 3 güne kadar uzayabilir.....vs.vs"""
kimsecikler kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?