Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kamercim zaten 2 hafta yapıyorsun denemekte yarar var birazcık değişiklik yaparak bişeyler yapılabilir hergün et yiyemem onun yerine sebze yemegi yaparım yanına salata ayran daha cok veririm herhalde

olabilirmi bilmiyorum yani bu tür diyetlerin amacı karbonhidrat la proteini falan dengelemek için düzenlenmiş olduğundan belki bu kadar işe yaramaya bilir
çünkü sebzeler de şeker miktarı daha fazladır ama dene 2 hafta olmazda 4 hafta olur senninkide belki

Son düzenleme:
ne dimek bacım sende sağol allah kabul etsinnnnnn
nurcik bu arada ne durumdasınnnnn
aynıyım halaaa ,ağrılarım çok fazla adet sancısı gibi karnıma, kasılarıma ağrılar giriyo oldum olacam diyorum ..bide devamlı bir üşüme ve titreme var bendee ..valla dünden beri gebelik belirtilerini araştıra araşytıra bir hal oldum hatta dün gece bir başlık bile açtımm sitede

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var bana yardım edin fikir verinnnnnn
ben :122::122::122::122::122::122:yapamadım dün aşırı bir acı hissettim sanki yara gibi bişey sivilve yada siğil gibi şeyler olabiliyomuş ya ama 5 6 cm içerde ordan sonrasına izin veremedim sizce ne olabilir başına böyle bişey gelmiş olan varmı
birkaç aydır biber acısı gibi bir acı vardı ama bu seferki çok kötüydü katlanılacak gibi deildi yaniiiiisonuçta olamadı tabiiii

canımmmm benim inşallahhhhhhhhhhama nolursun çok heveslenme tamamı üzülürsün hepimiz çok üzülülüzzzzzzzz

kamercim araya adet girince ister istemez 8 yada 9 gün beraber olamıyorsun ve bende de o aradan sonra yanma oluyor ama dediğin gibi bişey yaşamadım acaba enfeksiyon falan mı var :44:

kamercim araya adet girince ister istemez 8 yada 9 gün beraber olamıyorsun ve bende de o aradan sonra yanma oluyor ama dediğin gibi bişey yaşamadım acaba enfeksiyon falan mı var :44:

yani normal bir yanma deildi tosti ordan sonrasına izin veremeyecek kadar çok acı sanki bir şey var orda sadece acı hissdiyorum ama yara kabuğunu kaldırınca acır ya yada sivilce acır ya onun çok fazlası izin vermek mümkün deil yaniii

:44:hımmm o zaman birkaç kez daha dene aynıysa bir dr görün canım ihmal etme

canım inan adetten sonra benimde ilk ilişkide canım çok yanar
birdee kuruluk olduysa oda yapmıştır ağrı ..için rahat değilse bir doktora git ama önemli bişey değildir bence

anacm senin kaç günün geçiii
bugün 31. gün canım:18:

canımmmm benim inşallahhhhhhhhhhama nolursun çok heveslenme tamamı üzülürsün hepimiz çok üzülülüzzzzzzzz
heveslendimm yine kamerim ne yapayım elimde değil

nasıl ya nalamadım ayın kaçında olmuştun anacım

üşütmektende olabilir canım

sağolun kızlar pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sivilce gibi felan bişey deildir yoksa yakılması-dondurulması gerekiyormuş
o söylediğiniz şeyler bendede oluyor ama bu birazdaha farklı bişey sadece bir bölgesinde olduğunu hissedebliyorum bakalım hayırlısı olsunnnn inşallahh:26:

tosticim hatırlatmak istemezdim ama sendeki belirtiler nelerdi canım yazarmısınn

anacım benim 2 bebekte birbirinden farklı belirtiler gösterdi
ilkinde mide bulantısı baş dönmesi olmadı ama cok sık idrara cıkma ve gögüslerde aşırı hassasiyet vardı ve halsizlık
ikincide bir akşam başım öyle döndükü düşmek üzereydim peteğe tutundum ve mutfaga giremiyordum midem bulanıyordu gögüslerde falan bişey yoktu sık idrara cıkmada olmadı anlayacagın kişiden kişiye değiştiği gibi bebekten bebegede değişiyor bu belirtiler

evet yaaaaaaaaa eşimden dolyı okuyamadımmm ama kandinşzş yormnızıda istemiyorum
datlım fatihamı okuyorunn
bizde seviyok lan seniiii
amin bebem aminnnnnn

amannnn tühh iç açıldı sana aplam yaa geçmiş olsunn
bendeeee 30 alayımmm ALLAH kabul etsin nurcikim bu vesiledee meleğin gelsiz zuzummmm inşallahhhh
aminnnnnnn
30 da bana ya canım

iyi geceler gece kuşu olduk bu gün koçişle
bende 50 alayım anam için mide bulantıları inş. bebeğe işarettir

oy kıyamam hayırlısıyla ver derslerini i,nşalah bebetomm benimde yarın kocanın sınaı varr
nurcik için ayatel kürsii

melikee.....30
kamer.......30

sevdamce..30
nuray........30
tosti..........50

kalann...143
oh maşalh el atmışsınn quzumm
ay quzum hayır olur inşalah yüce RABBİM NASİB EDER İNŞALAHH
BİLMİYORUM MKİ QUZU KURULUK OLABİLERMİİİ

Slm kıslar nabersinizz ben yarın kaynanamın 40ına gidecem pazartesi gelirim
annemlerde kalacamm
Kıslarr yine gazz sancısı tuttu sabaha gaz kadar gaz çıkartmaya çalıştımm yeni rahatladı daha sıpaa sabaha kadar inledii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…