evet kamercim zaten 2 hafta yapıyorsun denemekte yarar var birazcık değişiklik yaparak bişeyler yapılabilir hergün et yiyemem onun yerine sebze yemegi yaparım yanına salata ayran daha cok veririm herhalde
aynıyım halaaa ,ağrılarım çok fazla adet sancısı gibi karnıma, kasılarıma ağrılar giriyo oldum olacam diyorum ..bide devamlı bir üşüme ve titreme var bendee ..valla dünden beri gebelik belirtilerini araştıra araşytıra bir hal oldum hatta dün gece bir başlık bile açtımm sitedene dimek bacım sende sağol allah kabul etsinnnnnn
nurcik bu arada ne durumdasınnnnn
aynıyım halaaa ,ağrılarım çok fazla adet sancısı gibi karnıma, kasılarıma ağrılar giriyo oldum olacam diyorum ..bide devamlı bir üşüme ve titreme var bendee ..valla dünden beri gebelik belirtilerini araştıra araşytıra bir hal oldum hatta dün gece bir başlık bile açtımm sitede
kızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var bana yardım edin fikir verinnnnnn
ben :122::122::122::122::122::122:yapamadım dün aşırı bir acı hissettim sanki yara gibi bişey sivilve yada siğil gibi şeyler olabiliyomuş ya ama 5 6 cm içerde ordan sonrasına izin veremedim sizce ne olabilir başına böyle bişey gelmiş olan varmı
birkaç aydır biber acısı gibi bir acı vardı ama bu seferki çok kötüydü katlanılacak gibi deildi yaniiiiisonuçta olamadı tabiiii
kamercim araya adet girince ister istemez 8 yada 9 gün beraber olamıyorsun ve bende de o aradan sonra yanma oluyor ama dediğin gibi bişey yaşamadım acaba enfeksiyon falan mı var :44:
yani normal bir yanma deildi tosti ordan sonrasına izin veremeyecek kadar çok acı sanki bir şey var orda sadece acı hissdiyorum ama yara kabuğunu kaldırınca acır ya yada sivilce acır ya onun çok fazlası izin vermek mümkün deil yaniii
canım inan adetten sonra benimde ilk ilişkide canım çok yanarkızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var bana yardım edin fikir verinnnnnn
ben :122::122::122::122::122::122:yapamadım dün aşırı bir acı hissettim sanki yara gibi bişey sivilve yada siğil gibi şeyler olabiliyomuş ya ama 5 6 cm içerde ordan sonrasına izin veremedim sizce ne olabilir başına böyle bişey gelmiş olan varmı
birkaç aydır biber acısı gibi bir acı vardı ama bu seferki çok kötüydü katlanılacak gibi deildi yaniiiiisonuçta olamadı tabiiii
bugün 31. gün canım:18:anacm senin kaç günün geçiii
heveslendimm yine kamerim ne yapayım elimde değilcanımmmm benim inşallahhhhhhhhhhama nolursun çok heveslenme tamamı üzülürsün hepimiz çok üzülülüzzzzzzzz
canım inan adetten sonra benimde ilk ilişkide canım çok yanar
birdee kuruluk olduysa oda yapmıştır ağrı ..için rahat değilse bir doktora git ama önemli bişey değildir bence
bugün 31. gün canım:18:
heveslendimm yine kamerim ne yapayım elimde değil
17 mart canımm..nasıl ya nalamadım ayın kaçında olmuştun anacım
üşütmektende olabilir canımyani normal bir yanma deildi tosti ordan sonrasına izin veremeyecek kadar çok acı sanki bir şey var orda sadece acı hissdiyorum ama yara kabuğunu kaldırınca acır ya yada sivilce acır ya onun çok fazlası izin vermek mümkün deil yaniii
tosticim hatırlatmak istemezdim ama sendeki belirtiler nelerdi canım yazarmısınn
datlım fatihamı okuyorunnevet yaaaaaaaaa eşimden dolyı okuyamadımmm ama kandinşzş yormnızıda istemiyorum
bizde seviyok lan seniiiiKURBAN OLSUNN NURCİKK SİZEE CANLARIMM BENİMMM YAAAİLK OLARAK BENİİ EKLEMİŞSİNİZZ DUAYA NE DİYEYİMM BEN SİZE ALLAHIM sİZDENN KAT KAT RAZI OLSUNN NE MURADINIZ VARSA VERSİNN İNŞALLAH SEFİYORUMM LANNN SİZİİİİ :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
amannnn tühh iç açıldı sana aplam yaa geçmiş olsunnyaa kızlar tam geldim muhabbete çıkmak zorundayım
mutfakta damacanayı su arutmak için koymuştuk eşim tv ye ben buraya dalınca taşmış heryer su içindeee üfff şimdi onları halletmem lazımm görüşürüzz
aminnnnnnnbendeeee 30 alayımmm ALLAH kabul etsin nurcikim bu vesiledee meleğin gelsiz zuzummmm inşallahhhh
30 da bana ya canım
iyi geceler gece kuşu olduk bu gün koçişle
bende 50 alayım anam için mide bulantıları inş. bebeğe işarettir
oy kıyamam hayırlısıyla ver derslerini i,nşalah bebetomm benimde yarın kocanın sınaı varrkızzzzlaaaarrrrrrrrrr günaydın canlar nasılsınızzz
bugün cumartesi ya beni gene yalnız bırakın bakalım
zaten pazartesiden itibaren derslere yoğunluk vermem lazım çok gelemicem arada uğrar hatrınızı sorarım o kadar
yeterrrrrrrrrr ismini öğrendim canım büyük çabalar sonucunda dün öğrenebilseydim iyi olurdu sen fatihaya başlamıştın ve yardım istemiştin yanlış hatırlamıyosam 100 tane okuyorum canım biraz az olacak kusura bakma bugün nurcikin salavatını bitirmem lazım
keşke dün görüşseydik daha çok okurdum canım
haydi ben okumaya gidiyorum allah kabul etsin inşallahhhhhhhh
oh maşalh el atmışsınn quzummnurcik için ayatel kürsii
melikee.....30
kamer.......30
sevdamce..30
nuray........30
tosti..........50
kalann...143
ay quzum hayır olur inşalah yüce RABBİM NASİB EDER İNŞALAHHaynıyım halaaa ,ağrılarım çok fazla adet sancısı gibi karnıma, kasılarıma ağrılar giriyo oldum olacam diyorum ..bide devamlı bir üşüme ve titreme var bendee ..valla dünden beri gebelik belirtilerini araştıra araşytıra bir hal oldum hatta dün gece bir başlık bile açtımm sitede
BİLMİYORUM MKİ QUZU KURULUK OLABİLERMİİİkızlarrrrrrrr yardımınıza ihtiyacım var bana yardım edin fikir verinnnnnn
17 mart canımm..
merhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?