git bakalım inşallah ciddi bişey değildirsağolun kızlar pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sivilce gibi felan bişey deildir yoksa yakılması-dondurulması gerekiyormuş
o söylediğiniz şeyler bendede oluyor ama bu birazdaha farklı bişey sadece bir bölgesinde olduğunu hissedebliyorum bakalım hayırlısı olsunnnn inşallahh:26:
ya bende de dün 2 defa bulantı oldu yemek yedikten hemen sonra ..benim göğüslerimde 1 hafta öncesine kadar aşırı şişmişti ama o şişlik yok şimdi sadece dokununca ağrıyorlar ..birde şunu soracam canım adet sancıların oldumu benim var oldum olacam diyorum dün birde sarı akıntım oldu dedimm tamam kesin gelecekanacım benim 2 bebekte birbirinden farklı belirtiler gösterdi
ilkinde mide bulantısı baş dönmesi olmadı ama cok sık idrara cıkma ve gögüslerde aşırı hassasiyet vardı ve halsizlık
ikincide bir akşam başım öyle döndükü düşmek üzereydim peteğe tutundum ve mutfaga giremiyordum midem bulanıyordu gögüslerde falan bişey yoktu sık idrara cıkmada olmadı anlayacagın kişiden kişiye değiştiği gibi bebekten bebegede değişiyor bu belirtiler
merhaba canım hoşgeldinmerhaba hepinize
yaw kıslarr çatlıcam eşimin işyerinde bikini defilesi varmış hemide eşimin görevli olduğu yerdeee
abwwwwwwww
adet döngüm 28 günde bir gelir normalde.bugün 31. gün ben yanlışmı hesaplıyorum acaba :44:nisan 31 çektiği için senin bu ay 16. nisanda olman gerkmiyor mu yani bu gün anacım :44:
oyy kıyamama atlatırsın bu dmneleri inşallahSlm kıslar nabersinizz ben yarın kaynanamın 40ına gidecem pazartesi gelirim
annemlerde kalacamm
Kıslarr yine gazz sancısı tuttu sabaha gaz kadar gaz çıkartmaya çalıştımm yeni rahatladı daha sıpaa sabaha kadar inledii
yaw kıslarr çatlıcam eşimin işyerinde bikini defilesi varmış hemide eşimin görevli olduğu yerdeee
abwwwwwwww
sağolun kızlar pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sivilce gibi felan bişey deildir yoksa yakılması-dondurulması gerekiyormuş
o söylediğiniz şeyler bendede oluyor ama bu birazdaha farklı bişey sadece bir bölgesinde olduğunu hissedebliyorum bakalım hayırlısı olsunnnn inşallahh:26:
ne olmuş varsa var
adet döngüm 28 günde bir gelir normalde.bugün 31. gün ben yanlışmı hesaplıyorum acaba :44:
oyy kıyamama atlatırsın bu dmneleri inşallah
inşalah gardaşım yaa
gözü gönlü bayram edecek desene
datlım fatihamı okuyorunn
bizde seviyok lan seniiii
amin bebem aminnnnnn
amannnn tühh iç açıldı sana aplam yaa geçmiş olsunn
aminnnnnnn
oy kıyamam hayırlısıyla ver derslerini i,nşalah bebetomm benimde yarın kocanın sınaı varr
oh maşalh el atmışsınn quzumm
ay quzum hayır olur inşalah yüce RABBİM NASİB EDER İNŞALAHH
BİLMİYORUM MKİ QUZU KURULUK OLABİLERMİİİ
git bakalım inşallah ciddi bişey değildir
ya bende de dün 2 defa bulantı oldu yemek yedikten hemen sonra ..benim göğüslerimde 1 hafta öncesine kadar aşırı şişmişti ama o şişlik yok şimdi sadece dokununca ağrıyorlar ..birde şunu soracam canım adet sancıların oldumu benim var oldum olacam diyorum dün birde sarı akıntım oldu dedimm tamam kesin gelecek
merhaba canım hoşgeldin
Slm kıslar nabersinizz ben yarın kaynanamın 40ına gidecem pazartesi gelirim
annemlerde kalacamm
Kıslarr yine gazz sancısı tuttu sabaha gaz kadar gaz çıkartmaya çalıştımm yeni rahatladı daha sıpaa sabaha kadar inledii
inşallah canım göbek deliğime doğru bir sancı var gaz sancısı gibigardaşımm benim göbek ağrım oldu göbüş düşmüş gibi ama adet belirtiside vardı oldum olacam diodum dediğin gibi adet oldum sanıp bakıyordum akıntı oluyordu quzum hakkında hayırlısı olsunn inşalah meleğin seninledirrrrrrr
banada 100 ver canım..inşallah gelir bebişin kısa zamandaevet canım 72.000 fatihaya başladım bebiş için
abwwwwwwww
hım aplam ben okuyum ne kadar okuduğumu sana söyleyim ne zamana kadarevet canım 72.000 fatihaya başladım bebiş için
hoşbulum quuzmmselam canım hoşgeldin bücürük te atlatamadı gitti canım şu gazı sen yediklerine dikkat et olurmu sıvı çorba türü şeyler tüket daha çok sütle onada geçeceği için senin yiycelerden de etkilenebilir
papatya çayı felan içebilirsin kabızlığa iyi gelecek zararsız şeyler yaniiii
kayınvalidenin de mekanı cennet olsun inşallahhhh
hadi bakalım quuzm hayırlısı olsun bebem benim akıntı limon sarısı gibi bişeydiiinşallah canım göbek deliğime doğru bir sancı var gaz sancısı gibi
bende de akıntı oluyo sanıyorumki adet oldum ama akıntıymışş :86:
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bugün 4 gün geçmiş oluyoo ne 3 günüüadet döngün 28 günde birse 14 nisanda olman gerkiyordu anacım yani bugünde olmazsan 3 günün geçmiş olacak bekle bakalım allah büyüktür
adet döngüm 28 günde bir gelir normalde.bugün 31. gün ben yanlışmı hesaplıyorum acaba :44:
oyy kıyamama atlatırsın bu dmneleri inşallah
gözü gönlü bayram edecek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?