kedersiz kafayıı yedi iyiceebugün 4 gün geçmiş oluyoo ne 3 günüü
bugün 4 gün geçmiş oluyoo ne 3 günüü
meloş ne olmuş bacım defile varsa var eşine güvendikten sonra vallahi eşime geneleve koysan temiz geri alırım allah korkusu olduktan sonra hiçbişeycik olmaz merak etme
hiç hatırlamıyorum canım:44: ama en son bebkdls arkadaşımız için tefrciye okunuyordu ben adeti olduğum için okyamamıştımnurcan geçen ay bizim birlikte oldu sanki ben öyle hatırlıyorum canım bişey için konnusu geçmişti ben oldum bitti
benimde 28 günde olur
ay canım güvenim sonsuzz tabiki aynenn kurban olurum ben onu yaradanaa ama iştee yinede düşünmeden edemiyorum yada kıskançlık benimkii kısları kıskanıyom fizikleri güselyaa
koş annnesi koş ağlamasın paşamızzkıslar uyandıı sıpammm
28.29.30.31
hiç hatırlamıyorum canım:44: ama en son bebkdls arkadaşımız için tefrciye okunuyordu ben adeti olduğum için okyamamıştım
banada 100 ver canım..inşallah gelir bebişin kısa zamanda
hım aplam ben okuyum ne kadar okuduğumu sana söyleyim ne zamana kadar
hoşbulum quuzmm
aplam çok dikkat ediyorum yememe içmeme haytaımda böle dikkat etmedim diyebilirim yanii
rezene anoson karışık çay içiyorum papatyada içerim ya yeterki iyi gelsin datlım yaa
aminn quzum aminnnn
yalnız benim için yarın zor bi gün olacakk kalabalık olacakk annemide alacam giderken yunusa annem bakacak bi odaya kilitlicem onlarıı
28.29.30.31
eşimde senin gibi hesaplıyooosen ayrı hesaplıyorsun ben ayrı oldugun tarihten 2 gün önce olman gerekiyor ay 31 çekti bir günde ordan yani 3 gün önce olman gerkiyordu ee sen 17 martta oldun 3 gün erken olman gerkiyor yani 14 nisanda
14 unde olmadın 1 gün geçti
15 inde olmadın 2 gün gecti
bugün 16 sı 3. gün :76::76::76::76::76::76::76:benim hesabım doğru :90::90::90:
evet 17 marrta olmuştum en sonheh ite öyle bişeydi bak ben gününü söyleyim 13 martta olmuştum bu ayda 9 nisan tam 28 gün var arada sen hatırlıyomusun geçen ay
iyi haftasonları kızlarrrr..... ben geldim
KAMERCİM canım bugünde çalışıyon demekki.... kolay gelsin bacım..... bebişiniz nasıl oldu inan hep aklımda....
NURCANIM canım hala adet olmamışsın canım.... buay bi ilaç veya değişik bişi denedinmi canım....hayırlı haberini bakliyoruz bebetom....
MELİKECİM canım yine mi uyutmadı YUNUS paşa erkek çocukları gazlı olur derler demekki doğruymuş.... 3 aya kadar devam ediyo sonra düzeliyo biliyorum ama inş. o kadarda sürmez canım..
TOSTİCİM canım sen nasılsın göremiyoruz artıkın seni özledik canım....
geçerse 4 gün oluyo ama 3 gün değillbak kız bugünü niden sayıyon daha bugün geçmedi ki
hoşgeldin canım ...hımm evet ilaç içmiştimm :26: kardiyolojide gitmiştim hatırlarsanız kalbimde bir ağrı vardı demiştim size kas gevşetici verdi ...adetten yeni temizlendiğim zamanlar kullandım ilacı 1 hafta bile içmedim ...bak şimdi bu hiç aklıma gelmemişti kas gevşetici geciktirirmikiiiyi haftasonları kızlarrrr..... ben geldim
KAMERCİM canım bugünde çalışıyon demekki.... kolay gelsin bacım..... bebişiniz nasıl oldu inan hep aklımda....
NURCANIM canım hala adet olmamışsın canım.... buay bi ilaç veya değişik bişi denedinmi canım....hayırlı haberini bakliyoruz bebetom....
MELİKECİM canım yine mi uyutmadı YUNUS paşa erkek çocukları gazlı olur derler demekki doğruymuş.... 3 aya kadar devam ediyo sonra düzeliyo biliyorum ama inş. o kadarda sürmez canım..
TOSTİCİM canım sen nasılsın göremiyoruz artıkın seni özledik canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?