Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevomm kötü düşünme canım vesvese yapma hayatım belirtiler hep aynı.Ama tabi iki sonuç var ikisinede hazırlıklı olmak lazım ama iyi düşün ki iyi olsunnn Rabbimm zamanını bilir inşallah o zaman bu zamandır Şeniz

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, jollita, nevbahar76+, sevdanehri54+, umudunukaybetme

açık artırma gibi oldu fatmanın 144 ü de alim ben bari bi kişi bitsin...

zaten kendime söz verdim üzülmicem...ama siz de umutlanmayın nolur siz üzülürseniz çok üzülürüm...

baharım canım takma öyle şeyleri...bende adet öncesi neleri yaşıyorsam hepsini yaşadım...farklı olarak baş dönmem vardı..arada....rahat ol güzel günlere az kaldı....

ama birsey daha soyluyeyim ben cok istemistim kedersiz benim icin bir tane dahi olsaokusun istiyordum

ama kirmizi kart gormus arkadasimizolumunekankayizsmile

nevom açıkçası sana hiç yakıştıramadım ne bu negatiflik:mymeka:
hem tüpbebek hastalarının çoğunda bu tür lekelenmeler çok normal bence senin bebişler annelerne tutunduğu için olmuştur sen içini ferah tut ALLAH kerim

kızlar size kıyamıyorum kendinizi hazırlayın diye....yoksa inanın ben hazırladım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...boş yere ümitlenmenizi istemem...

Allahım inşallahh gül arkadaşımızın bebeği onunladır.... Nevbaharcım nolursun stres yapmaaa... eminim meleklerin şuan seninledirler..... Canım hem akıntılar çok çok normal.. hatta adet sancısı gibi sancılarında olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…