yok kızlar yeni olurmu kaç yıldır var ben bi sefer almıştım ama şimdi nette çok pahalı ozamanlar yarı fiyatına almıştım..hatta bununla ilgili topik var preseed le hamile kalanlar diye
linki tekrar versene hata veriyohttp://www.kadinlarkulubu.com/index.php?autocom=arcade&do=savescore bu oyunuda mutlaka oynayın ben çok sevdim
evde oynarsın skor senindir tatlım
aman ALLAH korusun risk alma canım evde oyna bide bak görürsün birinci sensindir
slmlar kızlar bende moral 0 bu gün
kedersizim adet olmuşsun üzülme lütfen eşinin sonuçları artmış bence bu cok güzel bir gelişme inş. Yakındır bebiş haberi seni seviyorum anacım
eşim sabah arabayı cıkarırken yanındaki arabanın tanponuna sürtmüş karşı tarafta pek hasar yok bizim arabanın ön kapı hafif ezilmiş daha 4 ay oldu alalı moralimizi bozdu biraz
Sağlık olsun yinede cana gelmesinde mala gelsin
slmlar kızlar bende moral 0 bu gün
kedersizim adet olmuşsun üzülme lütfen eşinin sonuçları artmış bence bu cok güzel bir gelişme inş. yakındır bebiş haberi seni seviyorum anacım
eşim sabah arabayı cıkarırken yanındaki arabanın tanponuna sürtmüş karşı tarafta pek hasar yok bizim arabanın ön kapı hafif ezilmiş daha 4 ay oldu alalı moralimizi bozdu biraz
sağlık olsun yinede cana gelmesinde mala gelsin
linki tekrar versene hata veriyo
bu arada sevo 7 tane değil 0 tane toplamışsın
sağlık olsun canımm daha ciddi bişeyde olabilirdii bozma moralinislmlar kızlar bende moral 0 bu gün
kedersizim adet olmuşsun üzülme lütfen eşinin sonuçları artmış bence bu cok güzel bir gelişme inş. yakındır bebiş haberi seni seviyorum anacım
sağlık olsun yinede cana gelmesinde mala gelsin
geçmiş olsun canım yinede sağlık olsunn mala gelsin de dediğin gibi cana gelmesin
kaskosu falan yokmu o karşılar
sağlık olsun canımm daha ciddi bişeyde olabilirdii bozma moralini
linki tekrar versene hata veriyo
bu arada sevo 7 tane değil 0 tane toplamışsın
http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=2215evet verdiği link açılmıyoooo
0 yazıyo skorunda :82:ilkinde sıfırdı ondan sonrakilerde 7 ve 20 yazıyodu yanlış mı biliyorum ben skorları göremedim :26:
adetin yakınmı yoksa onun belirtisimi yada hamişmisin kız senbeniim karnımın alt kısmı ağrıyoo üşüttüm herhallll
ayakalrını sıcak tut canım bende üşütüğüm zaman hemen karnıma ağrılar sancılar girerbeniim karnımın alt kısmı ağrıyoo üşüttüm herhallll
adetin yakınmı yoksa onun belirtisimi yada hamişmisin kız sen:26:
tosticiğim büyük geçmiş olsun neyseki sağlıklı sıhhatlisiniz mala gelsin kesenize bereket ödeme kolaylığı versin Rabbim
duruuuu karın altı boşuna ağrımaazzzz
ayakalrını sıcak tut canım bende üşütüğüm zaman hemen karnıma ağrılar sancılar girer
şifa geçtim seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?