Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ayakalrını sıcak tut canım bende üşütüğüm zaman hemen karnıma ağrılar sancılar girer
şifa geçtim seniii
yüksek skorları tekrar incelermisin :82:
olsun yaparım ben hemen seni hamiş yaparım yakışır canım maşallah

olsun yaparım ben hemen seni hamiş yaparım yakışır canım maşallah

Senin derslerin yokmu bakiimmmm hıııııııııııı
yok annem bunun için çok çalışmak lazım paşayı yapcam diye anam ağladı beee zor olduu

dikkat et durucum çorapsız olarmı hiççç

bu arada kızlar scoru kaydetmek gerekiyoomuşşş niye söylemiyonuzzz

Senin derslerin yokmu bakiimmmm hıııııııııııı
yok annem bunun için çok çalışmak lazım paşayı yapcam diye anam ağladı beee zor olduu
hala üstümde yol yorgunluğu var atamadım yaaa uykusuz gibiyim açılamadım bi :86: zaten birazdan yemek hazırlığı yapcammm artık akşam çalışırım derslere napıyım

dikkat et durucum çorapsız olarmı hiççç

ama 0 skoru aldığında gitmişsin ya işte skora vallahi bilmediğini bilmiyordum her aldıın skor yüksekse skorlar listesine uğrıcan bi güzel kaydedicen kedersiz göricek

ama 0 skoru aldığında gitmişsin ya işte skora vallahi bilmediğini bilmiyordum her aldıın skor yüksekse skorlar listesine uğrıcan bi güzel kaydedicen kedersiz göricek

ben adapte olamıyomki birileri geliyoo falan amaaa bende ilk üçe giricem evde görürsünüz

ben çıktım canlarrrrr yemeğimi yapıyım biraz uzanıcam dizimde başlamak üzere görüşmek üzereeeee

ben baktım birde sen bak istersenn :80: :80: :80:

ben hep sizin üstünüzde olacam altımdaa kalacanızz hepp ooo yeeeee

survavir izliyormusunuz bilmiyorum ama taner var adam tam bir manyakk iki lafındsa biri ..ooo yeee

Son düzenleme:

bilmemmm mii yaaa onu tam bi manyakkk hele nihattt nasıl kıvırıyooo asena ama adam gibi kadın hakkını veriyo

bu aradaaaa ilk üçteyimmm

benim eşim tamamen programa karşı izlememe engel olmaya çalışıyo konuşup mduruyo bunlara prim veriyon diye amaa napimm bende gülmek için seyrediyomm
valla eşim yarışma olduğu akşam oyun oynamıyor yarışmayı izlemiyoo ben ünlüleri tutuyorum o gönüllülerii:97: gönüllürde bir taner var izlemek istediğim diğerleri sıkıcı

sizin oyun oynadığınız yeri bulamadım
nurcikim verdiğin likte açılmıyo
neyse ben çıkayım herbirinizin yanacıklarından üperim hepinize iyi akşamlar

kızlar sabahın dokuzundan beri sizleri takip ettim çokta hareketli bi gün değildi bana bügünlük net yetti bidaha nezaman görüşürüz bilmiyorum hepinizi allaha emanet ediyorum iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…