resimleri silmediğin dürece yasak değil koyabilirsinbirazdan olabilir ama sadece balıklı göl resmi eklicem budamı yasak :26: Benim olmadığım karelerden bikaç balıklı göl resimleri
msnde gösterir sanadaama benim facem yokkkkkk
slmm kislar bnde bebek oslemi cekenlerdenim.1bucuk yil olck evliligim insaallah 1yil syilir korunmuoruz.bnde pko rahatsizligi var.ilk tup bebk denemmeis bgun itibariyle negatif sonuclandii.allahim buyuk bben ve bnm gibi ozlem ceken hepinize bebek sahibi olmammizii istesinnnnn.acaba kendiligindeenn hamile kalabilirmiyiz kiii...yaradanim nasip etsin herkesee
Slmm kislar bnde bebek oslemi cekenlerdenim.1bucuk yil olck evliligim insaallah 1yil syilir korunmuoruz.bnde pko rahatsizligi var.ilk tup bebk denemmeis bgun itibariyle negatif sonuclandii.Allahim buyuk bben ve bnm gibi ozlem ceken hepinize bebek sahibi olmammizii istesinnnnn.acaba kendiligindeenn hamile kalabilirmiyiz kiii...yaradanim nasip etsin herkesee
uğraşıyorum uğraşıyorum şimdilik resim yükleyemiyorum artık sonra halederimresimleri silmediğin dürece yasak değil koyabilirsin
msnde gösterir sanada
allah sabır, güç versin canım tüpbebekte negatif sonucu almak hiç bir şeye benzemiyo gerçketen maddi manevi yıkılıyo insan..hiç belli olmaz canım bu işler kader kısmet işi rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yoktur canım ..bol bol dua edip sabırla bekle canım allah daha fazla bekletmesin inşallah
bekleriz bizzuğraşıyorum uğraşıyorum şimdilik resim yükleyemiyorum artık sonra halederim
kızlar ben çkıyorum net problemli görüşürüz
napıyonuz bayanlar cnm çok sıkılıyor adeti ne çözer bana biraz bilgi verirmisiniz.....
evet canım ismim Fatmaşifa senin adın fatmamı
hoşgeldin nurayy
hoşgeldin nuray
şifa sen oyunmu oynuyorsunndu bende geliyorumm
hoşgeldin nuray
gel gel yeni oyunlar yüklenmiş keşfediyom onları bi oynamalık kısa kısa uğruyom oyunlarahoşgeldin nuray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?