Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

birazdan olabilir ama sadece balıklı göl resmi eklicem budamı yasak :26: Benim olmadığım karelerden bikaç balıklı göl resimleri
resimleri silmediğin dürece yasak değil koyabilirsin
ama benim facem yokkkkkk
msnde gösterir sanada

allah sabır, güç versin canım tüpbebekte negatif sonucu almak hiç bir şeye benzemiyo gerçketen maddi manevi yıkılıyo insan..hiç belli olmaz canım bu işler kader kısmet işi rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yoktur canım ..bol bol dua edip sabırla bekle canım allah daha fazla bekletmesin inşallah

pco olup hamile kalanlar tabiki oluyo yeterki rabbim istesin inaşllahhh sende bebğpine kavuşlursun ama bu pco konusunu iyi araştırmak lazım yani iyi bir doktor bulman lazım bazı doktorlar pco teşhisi koyar ama aslında değillerdir..

uğraşıyorum uğraşıyorum şimdilik resim yükleyemiyorum artık sonra halederim

sevom yasalar yapılırken özel sektördeki hanımlar hiç düşünülmüyo maalesef onlar anne olmak istiyosa
işten çıksın diyolar demekki ...duru işin çok zor halamı uyanıyo ege ....şu iki satırı saatlerce yazamadım nette sorun var

napıyonuz bayanlar cnm çok sıkılıyor adeti ne çözer bana biraz bilgi verirmisiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…