Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Canlarim saolunn.yumurta yetmesligi erken menopoz iste fsh sorunu yanii.tabi olabilirr iyilesebilirss.hmde cok kotuymus olumsuz cevappp be cnmm beklerkenn druu kalbim resmn bogazimda kulaklarimdaydii yaniodummm ama ben anladimm bakmadin kagidaaaa esime dedim verme bana solemede biras daha yasayim umutlaa.bildimmm anladimm da yediremedimm bilmiomus yaptimm.kislar bana bakiodu hemsiree dedim onlraa rahat olun ben bakmadim kagidaa.ve iceri grdikkk otrdukk bn saten agladim aglicmmmm evetttt degerin cok dsukk hulyacim dedii biliodmm dedim icimdenn iste o an biliosun ama offff anlatammmm saten de yasaynlr anlarr.cok kotuyduuuu dinledim dinledimm ve gozumden yass dstu habersiz pecete uzatti ve o anda koptumm yuzumu kapadim vee basladimm aglamayaa.cok usgunus nie tutmadi aciklama aciklama zorla da olsa vedalsrken gulumsedimm elini sikarken gulumsedimm meraq etmesini istemedimm benii drunn cunku oda cok umitliydiii hersey rahat gecmistii.sadcee yumurtam iki tane olmustuu onun disinda hicbi sorun yoktu allaha skurrr.zorla da olsa aglamayi kesipp hayrlisi olsun allah istesin once dedimm ciktik odadann .disrdaki sekret ve hmsireyle sadece goslerimle vedalstimm onde ben arkda esimm allahimm off ne acii.ama isyan etmiorum aglarken aglammam isyanimdan deil sadce alismistim onlara annem demeye babasıııı demeye goOzumu kapatip onlarin icimdeki halini dsnmeye cokk alismistimm .

Son düzenleme:
yok cnm doktor bekle hiçbir şey kullanma diyor sogan kürü içtim ama öğürmekten bişey anlamadım....

hoşbulduk canım nasılsın bakalım

iyiyim canım aynı iştee sen napıyon nasıl gidiyor

yok cnm doktor bekle hiçbir şey kullanma diyor sogan kürü içtim ama öğürmekten bişey anlamadım....

hımm ozaman beklemekten başka yapılcak bişey yok

hülya inan aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizz ama inşallah bigün gülerek çıkacağız hastaneden

bılıorumm cnmmm hepimiz aynı yolardan gecıosss ....umarımm gulcezzz..allahım ya bu dunyada ya da öte dunyada mükafatımızıı vercekkkkk...inşaallahhh.umut kesılmesssss....isteyınce önune tas koysan bıle korunmak için yıne deee oldururmuşş yuce allahımmmmmm....

şifaa en iyi rekor seninnn bende şimdi 20 tane yaptımm yaa işyerinde yakalancam sizin yüzünüzden

allah allah sevooom yenimiymiş bu ilaç ben yeni duyuyomdaaaa:97::97:

yok kızlar yeni olurmu kaç yıldır var ben bi sefer almıştım ama şimdi nette çok pahalı ozamanlar yarı fiyatına almıştım..hatta bununla ilgili topik var preseed le hamile kalanlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…