resimleri silmediğin dürece yasak değil koyabilirsin
msnde gösterir sanada
allah sabır, güç versin canım tüpbebekte negatif sonucu almak hiç bir şeye benzemiyo gerçketen maddi manevi yıkılıyo insan..hiç belli olmaz canım bu işler kader kısmet işi rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yoktur canım ..bol bol dua edip sabırla bekle canım allah daha fazla bekletmesin inşallah
pco olup hamile kalanlar tabiki oluyo yeterki rabbim istesin inaşllahhh sende bebğpine kavuşlursun ama bu pco konusunu iyi araştırmak lazım yani iyi bir doktor bulman lazım bazı doktorlar pco teşhisi koyar ama aslında değillerdir..
haydi bir oyun seç sen ben asi oynuyalım kim daha iyi görelimmgel gel yeni oyunlar yüklenmiş keşfediyom onları bi oynamalık kısa kısa uğruyom oyunlara
haydi bir oyun seç sen ben asi oynuyalım kim daha iyi görelimm
haydi bir oyun seç sen ben asi oynuyalım kim daha iyi görelimm
hoşgeldin nuray
ohh oynayınn oyunlarıı benim yerimedeee
allah sabir versin hülya hayırlısı olsun ümidini yitirme allah büyük
http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=2211
fareyle oynanıyo sadece yumurta toplayın toplam kaç tane topluyonuz görelim
hoşbulduk canım nasılsın bakalım
yok cnm doktor bekle hiçbir şey kullanma diyor sogan kürü içtim ama öğürmekten bişey anlamadım....
iyiyim canım aynı iştee sen napıyon nasıl gidiyor
hımm ozaman beklemekten başka yapılcak bişey yok
hülya inan aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizz ama inşallah bigün gülerek çıkacağız hastaneden
kızlar preseed uygun nereden sipariş ediyoduk tuğba almıştı 45 e falan sanırım
bu ilaç neki neye yarıyor bende kullanabilirmiyim pco yumda
bu vajinal jel..spermlerin yumurtaya ulaşmasına yardımcı oluyo yabancı maddelerin sperme zarar vermesini engelliyo imiş
evde oynarsın skor senindir tatlımçok topluyomdaaa kırılıyoo7 taneciktopladım
aman ALLAH korusun risk alma canım evde oyna bide bak görürsün birinci sensindirşifaa en iyi rekor seninnnbende şimdi 20 tane yaptımm yaa işyerinde yakalancam sizin yüzünüzden
allah allah sevooom yenimiymiş bu ilaç ben yeni duyuyomdaaaa:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?