demettooo naber kuşumm
iyilik güzelllik cnm senden nbr???
- Senin dört çocugun var, benimse hiç yok... Nasil yaptin bunu?
- Karini al ve yavasça soy.
- Sonra?
- Banyoya götür ve küvete sok.
- Sonra?
...- Iyice yika, hatta kesele.
- Sonra?
- Sonra onu yataga tasi.
- Sonra?
- Beni çagir... xD
Öğretmen çocuğa sormuş,
'Oğlum elini pantalonun sağ cebine attın ve bir 10 milyon lira çıkarttın, sol cebinden de 5 milyon lira çıktı. Senin şimdi neyin var?
Öğretmen çocuğun '15 milyon liram var' cevabını vermesini beklerken Çocuk cevap vermiş
'Her halde üzerimde başka birinin pantalonu var!' xD
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:Kayserilinin ineği hastalanır.- Allah’ım ineğim iyleşsin 15 gün oruç tutacağım der bir süre sonra ineği iyleşir.Kayseri’li vaadini tutmak için oruç tutar sapasağlam olan inek 16. gün düşer ölür.Kayseri’li Allah’ım bu garip kulunu kandırdın sanma ineği kurbana sayarım.Orucuda ramazandan düşerim der. xD
bende iyiim kuzu seni gördüm içimden nedense yine fıkra paylaaşmak geldi..
- Senin dört çocugun var, benimse hiç yok... Nasil yaptin bunu?
- Karini al ve yavasça soy.
- Sonra?
- Banyoya götür ve küvete sok.
- Sonra?
...- Iyice yika, hatta kesele.
- Sonra?
- Sonra onu yataga tasi.
- Sonra?
- Beni çagir... xD
Öğretmen çocuğa sormuş,
'Oğlum elini pantalonun sağ cebine attın ve bir 10 milyon lira çıkarttın, sol cebinden de 5 milyon lira çıktı. Senin şimdi neyin var?
Öğretmen çocuğun '15 milyon liram var' cevabını vermesini beklerken Çocuk cevap vermiş
'Her halde üzerimde başka birinin pantalonu var!' xD
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:Kayserilinin ineği hastalanır.- Allah’ım ineğim iyleşsin 15 gün oruç tutacağım der bir süre sonra ineği iyleşir.Kayseri’li vaadini tutmak için oruç tutar sapasağlam olan inek 16. gün düşer ölür.Kayseri’li Allah’ım bu garip kulunu kandırdın sanma ineği kurbana sayarım.Orucuda ramazandan düşerim der. xD[/QUOTE:60
Yasli kadin, pazar donusu, kocasini, pencere onunde, pantolonunu indirmis vaziyette gorur. Sasirir ve sorar, -Ne yapiyorsun oyle ? -Dun, hani hava biraz serindi ya, pencere onunde oturdugum için, boynum tutuldu, kazik gibi oldu. Hani diyordum ki, bugun de hava serin, belki ...
anladınız siz onu....:)))))))))))))
Yasli kadin, pazar donusu, kocasini, pencere onunde, pantolonunu indirmis vaziyette gorur. Sasirir ve sorar, -Ne yapiyorsun oyle ? -Dun, hani hava biraz serindi ya, pencere onunde oturdugum için, boynum tutuldu, kazik gibi oldu. Hani diyordum ki, bugun de hava serin, belki ...
anladınız siz onu....:)))))))))))))
ayyyyy buna çoook güldüüüüm......
Adamin biri evlenecekmis. herseyi ayarlamislar. adamin tek problemi gerdek gecesi ne yapacagini bilmemesidir. arkadaslari toplanirlar ve anlatmaya baslarlar. ama adam bir türlü anlamaz ne yapacagini. en sonunda bir arkadasi gelin ne yaparsa sende onu yap demis.
neyse dügün sahane gecer ve büyük an gelir. gerdek odasina girerler. damat dört gözle gelinin ne yapacagini bekler. gelin önce duvagini cikarir. adamda hemen sapkasini. gelin soyunur adamda hemen soyunur. kadin yataga uzanir. adamda uzanir. kadin bacaklarini kaldirir. adamda kaldirir.
kadin dayanamaz damada" git iki kisi getir senide miksinler benide" der
benim girip ünlemli selamımdan hemen sonra yazılan bu mesajda kasdedilen kişi ben olduğumu anlamayacak kadar saf değlim nurcan karşılığında kooocaman bir teşekkür yolluyorum sana bunu yenilerden birisi yazsa anla hak verirdim ama beni tanıdığın hatta çok çok iyi tanıdığın halde bunu yazabildiysen pessasıl dost olduğumu anlaman için canım cicim çok üzüldüm kahrolup mahvoldummu yazmam gerekiyodu biliyorumki moralin sıfırda üstüne gelmenin ne anlamı var üzüldüğümü biliyosun ve biliyorumki kendini bu kadar kaptırmışken benim teselli mesajları yazmam canını yakacak o aniçin ama dedimya teşekkürler beni bulut ve yıldızla karıştırdığıniçin...evet canım adet oldum
bakıyorumda bu topikte bazı arkadaşlarımın haberine nasıl sevinip üzüldüysem o arkadaşlarım benim için bunu yapamamışlar neyse bu sayede kimin asıl dost olduğunuda öğrenmiş oldum
dondurulmuşlar topiğinden ekimde tüp anneleri topiğine geçen arkadaşların bi çoğu problemli genellikle 2 li, teslersorunlu ve onlar bende bir yada bir kaç hafta önden gidiyolar dolayısıyla onlar benim için tecrübe tabiki takip ediyorum yazabildiğim ölçüde burayada oryada yazıyorum sabahtan akşama kadar orada değilim neden bana karşı böyle imalısın rahatsızım gelemiyorum eskisi gibi ama herkese yaptığın gibi banadamı yaptın nurcan tuğbada bizi unuttumu dedin çok hemde çok üzdün beni öle bişey demedimdeme tanıdımadığım kişi değilsincanın sağolsundün diğer topikte mesaj yazmış iyi demekki
ebay diye bi siteydi seyhan haticeyede oradan aldık üyeolman gerekiyodu yanlış hatırlamıyosamkızlar preseed uygun nereden sipariş ediyoduk tuğba almıştı 45 e falan sanırım
..benim girip ünlemli selamımdan hemen sonra yazılan bu mesajda kasdedilen kişi ben olduğumu anlamayacak kadar saf değlim nurcan karşılığında kooocaman bir teşekkür yolluyorum sana bunu yenilerden birisi yazsa anla hak verirdim ama beni tanıdığın hatta çok çok iyi tanıdığın halde bunu yazabildiysen pessasıl dost olduğumu anlaman için canım cicim çok üzüldüm kahrolup mahvoldummu yazmam gerekiyodu biliyorumki moralin sıfırda üstüne gelmenin ne anlamı var üzüldüğümü biliyosun ve biliyorumki kendini bu kadar kaptırmışken benim teselli mesajları yazmam canını yakacak o aniçin ama dedimya teşekkürler beni bulut ve yıldızla karıştırdığıniçin...
senden canım cicim moral mesajlarını beklemedim zaten sadece o ünlem işaretinin benim yazdığım mesajdan sonra yazamana bir anlam veremedimm ...o an o ünlem işeretlerini görünce ne anlatmaya çalışmışsın onu çözmeye çalıştım önce ama benim kafa basmadı bir türlü halada basmıyoo ..hakkaten ne anlamda yazmışsın çok merak ediyorumm
dünkü ruh halimi az çok tahmin etmen lazımm sende yaşadın bunlarıı çünkü ....2 gün gecikincee bu ay gerçekten hamile moduna girmiştim havalarda uçuyordumm burda sizinle paylaştım heyecanımı ama umursaamdınız ..gözümden kaçmadıı ...öncelikle bu ağrıma gitti ..bu gecikmeleri zamnında sende fatoşta en son nuray arkadaşımızda yaşadı ya, inan ben sizdenn daha çok heyecan yapıyordum ..bende bekledimm bunu arkadaşlardan sağolsun kamer tosti falan otak oldular heyecanıma ama kankim dediğim arkadaşımdanda bekledim en azındaa içimi rahatlatacak bişey deseydii iyi kötü hiç bir şey demedii neyse
bu kırgınlığım sadece sana değil bugün asiylede konuştuk msn de onada söyledim genel bir kırgınlığım var ...bu ay melike benim için sağolsun ateyel kürsi okunmasını istemiş fatoş,kamer,nuray,tosti ve melike almışlar sağolsunlarr ..o liste ulu ortada kaç gün kaldı kızların görmemesi mümkün değil.. dua konusunda hepiniz iyi biliyorsunuzki liste yapıp güncellemek kolay değil bazen saatlerce sayfaların arasında aradığım oluyordu az emek harcamadımm helali hoş olsun... bu özeni benim dua listemde de olmasını istedim ama yapılmadı buna da kırıldım..ya gerçekten ben abartıyorum yada şuanki ruh halimle duygusal olduğum için bana öyle geliyoo ayrıca bende sana teşekkür ve teesüflerimi gönderiyorum seni yıldız ve bulutlaa hiç bir zaman aynı kefeye koymadımm koymamdaa
dondurulmuşlar topiğinden ekimde tüp anneleri topiğine geçen arkadaşların bi çoğu problemli genellikle 2 li, teslersorunlu ve onlar bende bir yada bir kaç hafta önden gidiyolar dolayısıyla onlar benim için tecrübe tabiki takip ediyorum yazabildiğim ölçüde burayada oryada yazıyorum sabahtan akşama kadar orada değilim neden bana karşı böyle imalısın rahatsızım gelemiyorum eskisi gibi ama herkese yaptığın gibi banadamı yaptın nurcan tuğbada bizi unuttumu dedin çok hemde çok üzdün beni öle bişey demedimdeme tanıdımadığım kişi değilsincanın sağolsun
ebay diye bi siteydi seyhan haticeyede oradan aldık üyeolman gerekiyodu yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?