Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

- Senin dört çocugun var, benimse hiç yok... Nasil yaptin bunu?
- Karini al ve yavasça soy.
- Sonra?
- Banyoya götür ve küvete sok.
- Sonra?
...- Iyice yika, hatta kesele.
- Sonra?
- Sonra onu yataga tasi.
- Sonra?
- Beni çagir... xD

Öğretmen çocuğa sormuş,
'Oğlum elini pantalonun sağ cebine attın ve bir 10 milyon lira çıkarttın, sol cebinden de 5 milyon lira çıktı. Senin şimdi neyin var?
Öğretmen çocuğun '15 milyon liram var' cevabını vermesini beklerken Çocuk cevap vermiş
'Her halde üzerimde başka birinin pantalonu var!' xD

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:Kayserilinin ineği hastalanır.- Allah’ım ineğim iyleşsin 15 gün oruç tutacağım der bir süre sonra ineği iyleşir.Kayseri’li vaadini tutmak için oruç tutar sapasağlam olan inek 16. gün düşer ölür.Kayseri’li Allah’ım bu garip kulunu kandırdın sanma ineği kurbana sayarım.Orucuda ramazandan düşerim der. xD

Yasli kadin, pazar donusu, kocasini, pencere onunde, pantolonunu indirmis vaziyette gorur. Sasirir ve sorar, -Ne yapiyorsun oyle ? -Dun, hani hava biraz serindi ya, pencere onunde oturdugum için, boynum tutuldu, kazik gibi oldu. Hani diyordum ki, bugun de hava serin, belki ...

anladınız siz onu....:)))))))))))))

Bir kovboy arazide yürürken yol kenarında çırılçıplak uzanmış yatan bir Kızılderili görmüş: - "Senin işin gücün yok mu napıyosun burda böyle?"

Kızılderili cevap vermiş:
- "Kimin saati olmamak, saati bana sormak. Ben ona saati söylemek..."

Kovboy şaşırmış:
- "Allah allah... Peki bana soyle bakalım saat kaç?"
Kızılderili bunun üzerine kafasını kaldırıp güneşe bakmis, sonra da "şeyinin" yerdeki gölgesine bakmış ve:
- "Saat 2..."

Kovboy kendi saatine bakmis ve saat gercekten 2... "İnanılmaz bişey" deyip yürümüş gitmiş.

Yarım saat daha yürüdükten sonra yine çırılçıplak yatan bir Kızılderili görmüş: - "Yoksa sen de mi saati söylüyosun?"
Kızılderili gülmüş:
- "Evet senin saatin olmamak, saati bana sormak... Ben sana doğru saati söylemek."

Kovboy bunu da bir denemek istemiş:
- "Peki söyle o zaman saat kaç?"

Kızılderili önce kafasını kaldırıp güneşe bakmış sonra da şeyinin yerdeki gölgesine bakmış ve:
- "Saat 2 buçuk..."

Kovboy yine saatine bakmış ki, evet saat 2 buçuk... "İşe bak..." demiş, yürümeye devam etmiş.

Az sonra yine karşısında çırılçıplak yere uzanmış bir Kızılderili, fakat bu seferki yatmakla da kalmamış, o halde masturbasyon yapıyor...
- "Sakın sen de saati söylüyorum deme!"
Kızılderili cevap vermiş: - "Hayır, ben saati kurmak..."

beni burdan atarlarsa hakkınızı helal edinn

ayyyyy buna çoook güldüüüüm......
Adamin biri evlenecekmis. herseyi ayarlamislar. adamin tek problemi gerdek gecesi ne yapacagini bilmemesidir. arkadaslari toplanirlar ve anlatmaya baslarlar. ama adam bir türlü anlamaz ne yapacagini. en sonunda bir arkadasi gelin ne yaparsa sende onu yap demis.

neyse dügün sahane gecer ve büyük an gelir. gerdek odasina girerler. damat dört gözle gelinin ne yapacagini bekler. gelin önce duvagini cikarir. adamda hemen sapkasini. gelin soyunur adamda hemen soyunur. kadin yataga uzanir. adamda uzanir. kadin bacaklarini kaldirir. adamda kaldirir.

kadin dayanamaz damada" git iki kisi getir senide miksinler benide" der

benim girip ünlemli selamımdan hemen sonra yazılan bu mesajda kasdedilen kişi ben olduğumu anlamayacak kadar saf değlim nurcan karşılığında kooocaman bir teşekkür yolluyorum sana bunu yenilerden birisi yazsa anla hak verirdim ama beni tanıdığın hatta çok çok iyi tanıdığın halde bunu yazabildiysen pessasıl dost olduğumu anlaman için canım cicim çok üzüldüm kahrolup mahvoldummu yazmam gerekiyodu biliyorumki moralin sıfırda üstüne gelmenin ne anlamı var üzüldüğümü biliyosun ve biliyorumki kendini bu kadar kaptırmışken benim teselli mesajları yazmam canını yakacak o aniçin ama dedimya teşekkürler beni bulut ve yıldızla karıştırdığıniçin...

dün diğer topikte mesaj yazmış iyi demekki
dondurulmuşlar topiğinden ekimde tüp anneleri topiğine geçen arkadaşların bi çoğu problemli genellikle 2 li, teslersorunlu ve onlar bende bir yada bir kaç hafta önden gidiyolar dolayısıyla onlar benim için tecrübe tabiki takip ediyorum yazabildiğim ölçüde burayada oryada yazıyorum sabahtan akşama kadar orada değilim neden bana karşı böyle imalısın rahatsızım gelemiyorum eskisi gibi ama herkese yaptığın gibi banadamı yaptın nurcan tuğbada bizi unuttumu dedin çok hemde çok üzdün beni öle bişey demedimdeme tanıdımadığım kişi değilsincanın sağolsun
kızlar preseed uygun nereden sipariş ediyoduk tuğba almıştı 45 e falan sanırım
ebay diye bi siteydi seyhan haticeyede oradan aldık üyeolman gerekiyodu yanlış hatırlamıyosam

..
o kırmızıyaa işaretlediğim yazınıı şok içinde okudumm ne demek herkese yaptığın gibi ben kime ne yapmışım Allah aşkına açık yazda bende bileyimm

hayırlı sabahlar
erkenden uyandım burası yıkılıor öyle bir rüzgar var ki....nasıl korkuorum ya
yıkılacak sanki heryer herşey havada toz toprak ewin içi uğultulu sen hayırlı rüzgarlar ver ya rabbim..

NURCAN ve TUĞBA eminim şaka yapıosunuzdur birbirinize........

günaydın kızlarrrrr ama inanki çok üzüldüm yazılanlaraaaaa tuğba nurcan lütfen yapmayınnn yaaaa siz çok iyi bi dostsunuz bunu herkes biliyo kendinize haksızlık yapmayın nolurrrrrr nurcan kırlıkmakla haklıııı bence o konu da ona hiç bişe söyleyemem çünküüüü herkese dua edilirken en baştaaaa koşan kişi nurcandır bunu hepimiz biliyoruzzzz....
ben görmedim nurcana dua yapıldığını ama eğer bölede bişe olduysa gerçekten haksızlık yapılmış nurcana bizim üzüntümüze sevincimize kendine oluyomuş gibi üzüldü sevindi nurcan bunu çok iyi biliyorummm....
tubiiişşş inankiiii o ünlem işaretlerine bende bi anlam veremedim cnmmmm.....
kızlarrrr ben yakın bi zamanda bi dosta kazığı yedim inanınkiiii tüp bebek tedavimdede bile bu kadar üzülmemiştim ama en yakın arkadaşından inanmak istemediğin bişey yapıyosaaa bu insanı daha çok kırıyoooove ben o dostum dediğim kardeşim dediğim kişiyi hiç tanıyamamışımmm
nese çok uzattım ama kızlar birbirinze haksızlık etmeyinnn siz biribiriniz çok seviyorsunuz eminim kısa bi sürede aranızdaki sorun çözülürrrrrr

Günaydın kızlar ne oluyor burda bakiimm yukardaki yazıyı okudumda sadece dua konusunda birşey sölicem

1- bir kere dua etmek insanın içinden gelmeli zorla okutamayız
2- çalışanda evde olanda herzaman yoğundur insanlara mecburiyet yapamayız yapmıyoruzda okuyan okuyor zaten
3- bu topikte hiç dua okumadığımız arkadalarımız var mesela ben asiye okundumu hiç bilmiyorum, mesela ipek test yaptırmıştı 2li 3lü şeker testi hiç okumadık doğumu az kaldı kolay doğum olsun hayırlısı olsun diye hiç okumadık ama ipek herkese okudu hiçde sesi çıkmadı, sevdanehrime okundumu, mesela sevdamce okudukmu yada sizde düşünün kimlere okunmadı haksızlık olmasın kimsede birbirine küsmesin burda herkes kader arkadaşı ortak noktalar var

şimdi birbirine alınganlık yapan arkadaşlarım sizlere söylüyorum aranızda anlaşamamazlık olabilir hepimizin modu gün içinde değişiyor bir an neşeli biran öfkeli olabliyoruz biz niye bu topikteyiz söyleyin bana bu topiğin amacı ne hele ben işim bitmiş niye geliyorum

dahada yazmıyorum çıkıyorum siz gelene kadar faceye giriyim hadin bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…