Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
sifaa,
5melekannesiii,
1982kamer+,
yeteeeeer,
bebekdls,
duru81+,
sevdanehri54+

sağolun kızlar sizde kendinize dikkat edin şifayı kapmayın heeee olurmu
hemşom bacım benimde arada olmuyor o senin dediğin akıntı olduğu zamanlardada kasıklarım ağrıyor

bu arada kızlar ben kökü kullanmaya başlayalı bugün 1 hafta oldu 2 gündür belirgin şekilde akıntı çoğaldı ve koyulaştı ayrıca kasıklarımada arada kranp şeklinde sancı giriyor bir anda ahhhh diyorum gelip geçiyor
işe yarıyormu dersiniz ?

sevoooooooo sen anlıyosun fcanım bu işlerden ondan özellikle sana soruyorum bebenim ateşimi yorumlarmısın

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

sevdanehri54 nuray0606 1982kamer bebekdls duru81+

ziyaretçilerimiz kimler acaba

kamercimm tam kesin bişey diyemiyorum ama luteal faz olayında sorunun olabilir acaba hiç yumurtlama olayın olmuyomu :26: inann kesin bişey demek istemyorumm ama bence doktora gitt canım bak kaç aydır sana git görün demekten helak olduumm burada

şifacımmm ilk resimleri görünce denizde köpek balıkları zannettimm çok güzelllerrr inşallahh bigün bizde giderizz

kızlar kuruluk varsa preseed kullanın hem spermleri öldürmez hemde hızlı bir şeklilde yumurtalara ulaştırır ben bir kez denemiştim o ay da hamiş kalmıştım internet sitesi var bakın isterseniz

abuuuuuuuuuu o neki yaaaaa (luteal faz) ?
ya sevom benim yumurtlamamda hiç problemmmmmm yok! tu
ah bacım dohtora gidecemde patroniçem hasta evde yatıyı bu hafta gitmeye çalışacam artık en yakın hastaneyi seçip gidecem napıyım
aklıma da bişey geliyor ama size de soruyum

benim tüp bebek tedavisi görmek istediğim hastaneye gidip hem dohtorla tanışıp hemde bu muayeneleri olsam diyorum olurmu sizce:26::26::26:
ssk dan faydalanırmıyım aceba sonuçta tüpbebek merkezi ya
ama ben rutin muayene sadece bebekle ilgili deil bide şu acı olayı vardı ya onun içinnn

kızlar kuruluk varsa preseed kullanın hem spermleri öldürmez hemde hızlı bir şeklilde yumurtalara ulaştırır ben bir kez denemiştim o ay da hamiş kalmıştım internet sitesi var bakın isterseniz

akşam ben bu konuyu eşime söyledim onada mantıklı geldi ama sahtesini felan nasıl ayıracaz duru sahteleride varmış sen nerden ve ne kadara temin etmiştin

kamercim sevdam doğru diyooo kaç aydır git diyo diyoz bir baktır bakalım hormonlar ne alemde yumoşlar ne alemde hele o acı olayını kesin göstermen lazım bacım

herkeze selam kızlar ben de geçmişi okudum üzüldüm çokkk ,nurcancımmm burada ki herkez seni çok seviyooo ve bunu biliyosun ama şuan çok hassassın ama geçecek arkadaşımmm

Sevda haklı hemşom artık bir an önce dr kontrolü yap bende taze böğürtlen kökü temin etmeye çalışıyorum bulursam içcem içcem içcem :86: inşallah hepimiz faydasını görürüz
demek korktun :86: altta yazdım üsttede yazsaydım yada başlık atsaydım :26: neyse geçmiş olsun geçti dimi korkuların

ama ben kasık ağrılarım vardı kesin kist vardır diyerek dra gitmiştim bahsetmiştim dr a akıntımın olmadığını :26: ama dr cuk bana bişi vermedi demedi tabi gittiğime değdi kist vardı eridi gitti aman uzak olsun hepimizden presed nedir canım krem mi yada ne işte bilemedim :26:

doktorlar bebek sahibi olmak isteyenlere kayganlaştırıcı vermek istemezler spermleri öldürdüğü için
ama bu doğal bak yukarıda linkini yazdım bir incele canım KK da kullanan hanımlarda var

doktorlar bebek sahibi olmak isteyenlere kayganlaştırıcı vermek istemezler spermleri öldürdüğü için
ama bu doğal bak yukarıda linkini yazdım bir incele canım KK da kullanan hanımlarda var
anladım canım evet vermedi dr um bakınıyorum o siteye ama ben seninde başını çok ağrıtırım yetmez o site bana sende lazımsın canım her ilişki öncesimi kullanılıyor bu presed :26: ilk soruyla başlamış bulundum :86:

kamer gideceğin hastanede sgk geçiyoya tabisi yararlanırsın istersen ara sor ona göre gidersin

preeseed di bende ebaydan alıcam bu ay geçti artık ama gelecek ay alıcam inşallah yurtdışı sitesinde çok daha ucuz burada 130 tl den başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…