Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlarr

evett beklediğimm olay olmuş nurcan adet gecikmenle birlikte gerginliğinin,duygusallığın hat safhada ilk önce bunu bil bacım..aslında şu yazılanlarda haksızlığı sende yapıyorsun şuana kadar sana okunan hangi duana karşı şuursuz kaldık ki..eşinin test zamanında bile nasıl herkes el pençe oldu dualar edildi dört gözle beklendi ozman bende alınayım bende test yaptırdım bir allahın kulu merak etmedi bende mi kırılayım..
dün ipek ede söyledim listeni gördüm ama aklımdan çıktı ve bende almamışım bu insanlık hali..

asicim bence şu haklı bu haklı yapılmamalı..ben burada kimsenin birbirine karşı ark niyetli olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum o yüzden haklı haksız kimseye bişey diyemem..

duru arkadaşımızınnn her sözünee katılıyorumm

ben çıkıyorumm kimse kimseye alınmasın kırılmasınnn

arkadaşlar son zamanlarda yapılan dualarda ben almadım inanın bunu şimdi farkettim bnm için aldınız ama ben kimi için aldım kimisi içinde almamışım şimdi kendime kızıorum ama kızlar burda o kadar çok kalabalığız ki herkes almasada yine de okunuo kalmıo bitior bnm almamamdaki sebep ya görmedim gözümden kaçmış yada bana kalmamaıştır ....ben şahsen telefonda bile biriyle konuşurken midem çok bulanıor hızlı hızlı dua okurkende bulanıor son aldığım tefriciyeyi zor okumuştum bu nedenlede almamaışımdır şu hallerim düzelsin...

nurcan lütfen sende hakkını helal et.....

günaydın herkese
üzüldüm bende ama ikinizinde duygusal olduğunuz döneminiz arkadaşlar
önce bunu kabul edin ve bu konuyu fazla uzatmayın bence
sonuçta burda hepimiz kader arkadaşıyız herkes elinden geldiğince yapmaya çalışıyor yapması gerekeni
siz hala güzel bir dostsunuz biz hepimiz bunu biliyoruz

kızlar çıkıyorum bende grip oldum gözlerim acıyor veeeeeee ders çalışmam lazım
gelirim sonra gene herkeş kendine iyi baksın görüşürürzzzzzzzzzz

nurcik için ayatel kürsii

melikee.....30
kamer.......30

sevdamce..30
nuray........30
tosti..........50

kalann...143

aradım buldum listeyi bende gördüm ama benimde gözümden kaçmış birde hafta sonu liste yapılmış hafta başından beri yasaktan dolayı yayınlanmadığı için arada kaynamış gitmiş

paylaşmak isteyenler özelden yazsın yarım kalmasın
buraya yazmayın yasak kızlar
banlanırsam şaşmam

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hasta olunacak zamandayız

evet yasak canım zaten almak isteyen özellerden yazıyo artık canım merak etme bişey yapmazlar sanaa

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hasta olunacak zamandayız

evet yasak canım zaten almak isteyen özellerden yazıyo artık canım merak etme bişey yapmazlar sanaa

:92:

ooooooyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr çok kötüyümmmmmm burnum foşur foşur akşam 8:30 da yattım sabah 7:30 kalktım hala gözlerim kapanıyorrrrrrr

bu arada sevo bacım benim ateşim günlerdir hala 35 i çıkmadı canım 36 yı göremedim hala 35.6,35.7-8-9 oldun ama 36 olmuyor nedennnnn?
aceba ben ateşimden dolayımı hamile olamıyım ? sizlerin 36 larda geziyor baksana nerdeyse yumurtlama günlerine yaklaştım hala 35 lerdeeeeeeee:26::26::26::26:
derece bozuk olabilirmi?

GÜNAYDIN CANCANLAR

evet yeter ve durucuğum manzara harika inşşş en yakın zamanda gitmek isteyen herkes gider görür

canım geçmiş olsun canım dr gitmelisin mutlaka yoksa geçmişyorr bol bolc vitamni all

günaydın hemşom geçmiş olsun tatlım kolay gelsin hem iş hem dersler hem ev şifayı kapmışsın canım yaa aylardır benimde akıntım olmuyor yumurtlama gününde hani kaygan uzun akıntı olur ya o yok kurudum valla :26:

hemşommmmmmmmmm dilek dileyip para attınmı canımmmmmmm
biz bir arkadaşımızla para göndermiştik dilek dileyip atmıştı bizim adımıza
ne güzel benimde görmek istediğim yerler arasında özellikle antep ama nerdeeeeeeeeee bacım baksana çalış çalış bir türlü defineye ulaşamadık
bu arada antepte dünyanın 6. büyük hayvanat bahçesinin olduğunu biliyomuydunuz kızlar
benim yurdumum her köşesi bir kıymet taşıyor maşallahhhhh

GÜNAYDIN CANCANLAR

evet yeter ve durucuğum manzara harika inşşş en yakın zamanda gitmek isteyen herkes gider görür

inşşşşşşşşş kız bende görmek isterdim yumoşlarıda yemek isterdim

Son düzenleme:
hemşom para pul atmadım aklıma bile gelmedi ki :26: :86: evet hayvanat bahçesinide gördük gezdik harika yaaa ilk defa hayvanat bahçesine gittim ayyyy çok heyecanlıydı kendimi belgesellerin içinde buldum sanki belgesel çektik :92: inş canım sende gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…