- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
nurcik için ayatel kürsii
melikee.....30
kamer.......30
sevdamce..30
nuray........30
tosti..........50
kalann...143
kızlar çıkıyorum bende grip oldum gözlerim acıyor veeeeeeeders çalışmam lazım
gelirim sonra gene herkeş kendine iyi baksın görüşürürzzzzzzzzzz
aradım buldum listeyi bende gördüm ama benimde gözümden kaçmış birde hafta sonu liste yapılmış hafta başından beri yasaktan dolayı yayınlanmadığı için arada kaynamış gitmiş
paylaşmak isteyenler özelden yazsın yarım kalmasın
buraya yazmayın yasak kızlar
banlanırsam şaşmam
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hasta olunacak zamandayız
evet yasak canım zaten almak isteyen özellerden yazıyo artık canım merak etme bişey yapmazlar sanaa
ooooooyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr çok kötüyümmmmmm burnum foşur foşurakşam 8:30 da yattım sabah 7:30 kalktım hala gözlerim kapanıyorrrrrrr
bu arada sevo bacım benim ateşim günlerdir hala 35 i çıkmadı canım 36 yı göremedim hala 35.6,35.7-8-9 oldun ama 36 olmuyor nedennnnn?
aceba ben ateşimden dolayımı hamile olamıyım ? sizlerin 36 larda geziyor baksana nerdeyse yumurtlama günlerine yaklaştım hala 35 lerdeeeeeeee:26::26::26::26:
derece bozuk olabilirmi?
günaydın hemşom geçmiş olsun tatlım kolay gelsin hem iş hem dersler hem ev şifayı kapmışsın canım yaa aylardır benimde akıntım olmuyor yumurtlama gününde hani kaygan uzun akıntı olur ya o yok kurudum vallaooooooyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr çok kötüyümmmmmm burnum foşur foşurakşam 8:30 da yattım sabah 7:30 kalktım hala gözlerim kapanıyorrrrrrr
bu arada sevo bacım benim ateşim günlerdir hala 35 i çıkmadı canım 36 yı göremedim hala 35.6,35.7-8-9 oldun ama 36 olmuyor nedennnnn?
aceba ben ateşimden dolayımı hamile olamıyım ? sizlerin 36 larda geziyor baksana nerdeyse yumurtlama günlerine yaklaştım hala 35 lerdeeeeeeee:26::26::26::26:
derece bozuk olabilirmi?
ayıptır söylemesi birazdan kahaltıda bende yicemmayyyy yumurtaları yiyesim geldi
GÜNAYDIN CANCANLAR
evet yeter ve durucuğum manzara harika inşşş en yakın zamanda gitmek isteyen herkes gider görür
hemşom para pul atmadım aklıma bile gelmedi ki :26: :86: evet hayvanat bahçesinide gördük gezdik harika yaaa ilk defa hayvanat bahçesine gittim ayyyy çok heyecanlıydı kendimi belgesellerin içinde buldum sanki belgesel çektik :92:hemşommmmmmmmmm dilek dileyip para attınmı canımmmmmmm
biz bir arkadaşımızla para göndermiştik dilek dileyip atmıştı bizim adımıza
ne güzel benimde görmek istediğim yerler arasında özellikle antep ama nerdeeeeeeeeee bacım baksana çalış çalış bir türlü defineye ulaşamadık
bu arada antepte dünyanın 6. büyük hayvanat bahçesinin olduğunu biliyomuydunuz kızlar
benim yurdumum her köşesi bir kıymet taşıyor maşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?