Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlar çider denrği var orada her ay 3 üyeye ücretsiz gönderiyorlar bir bakın istersenizzzzz
çider denrği nerede ki bu dernek :26: peki normalde çokmu pahalı :26: bari hediye yollasalar :86: hepimize keşke :86: sağol canım verdiğin bilgi için

puhahahahahhahahahahhahahahahhahaha ben değil kocişin lazım ayoolllll evet canım ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsun sonra :122: daha detaylı yazmamı istemezsin dimi

aradım sordum kızlarrrrr 100 tl imiş normal muayene ücreti ssk karşılamıyomuş bide bunun tahlilleri var
onun için ben lara hastanesine gidiyım ordada iyi bir doktor varmış ssk da herşeyi karşılıyomuş demi yaniiiii

bende fiyat sormuştum duruya yetere inşallah işe yarar hepimizde her neler uyguluyorsak

puhahahahahhahahahahhahahahahhahaha ben değil kocişin lazım ayoolllll evet canım ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsun sonra :122: daha detaylı yazmamı istemezsin dimi
soru bankası olsun senin lakabın ayyyy soru yağmuruna tuttuk seni tanıdığımdan beri çok hakkın var canım çokkk sende lazımsın sorularıma cevap anlamında caniş bir ben bir kocişim birde bebişimiz olsun inşşş hayat bayram olsaaaaa daha detaya gerek yok canım sağol sağol anladım ben onu

selam kızlar ...dua konusunda nurcana haksızlık yapıldığını düşünmeniz hata ben zaten nurcanın şu an üzüntüyle hassas döneminde olduğu için bu hisse kapıldığını düşünüyorum herkes her zaman burada elinden geldiğince dualara yardımcı oluyo hepimiz önce almak isteyen herks alsın diye az alıyoruz sonra hrkes alıpta kalan olursa zaten ortada bırakmıyoruz kalanı paylaşıyoruz hiç gerek yok böyle düşünüp birbimizi üzmeye herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları oluyo her zaman her olan olaya coşkulu ilgili olamıyoruz maalesef sevda söyleyince hatırladım kankinin eşinin test sonucu için dua yaptık sevdanınkni dua yapmayı bırak sormak aklıma gelmedi canım sıkkın kaç günlerdir aklımdan çıkmış sabah okudum ne kadar utandım mesela sormadığım için unuttuğum için

ayy canım inşş inş uygun merkez başarılı dr bulursun başlarsın ama tedavi öncesi acın varmış onu inş dr a uğra kısa zamanda

sen daha uygunmu almıştım aylar yıllar fiyatlara nasıl farkettiriyor demi :44:

çider denrği nerede ki bu dernek :26: peki normalde çokmu pahalı :26: bari hediye yollasalar :86: hepimize keşke :86: sağol canım verdiğin bilgi için

netten yaz çider deneği diye üye ol burası gibi formların olduğu bir yer
evet her ay 3 üyeye ücretsiz gönderiyorlar bana gönderdiler benim kardeşim için istemiştim üzernde 100 tl gibi bir rakkam vardı sanırım

kamer böğürtlenm kökü iyi geliyo demek akıntın var isee inşallah faydasını görürsünüz bende aldımn ama kullanmadım daha bende köyden getirtiricem yaş olanından kurusu çok pahalı burada

evet kızlar 130 tl ama ebayda 40 dolar falan daha uygun yaneee bilginiz olsun

benim patron burda sabahtan beri ama kapatmadım siteyi o yüzden herşeye cevap yazamıyabilirim

kızlar patron geldi çıkıyorum ben öptüm hepiniziiiiiiii
hepinizede teşekkür ederim ayrıcaaaaaaaa sizi seviyorummmmmm

kamer ilişkide dayanılmaz bir acın varsa mutlaka doktora gitmen lazım kaç gündür yazıcam inan unutuyorum mantar trikomonas (belki farklı yazılıyodur) herpes tarzı b i şey olabilir iltihap veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir bu saydıklarımın hepsini yaşamış biri olarak söylüyorum geçmesini bekleme
eğer ilişkiye engel olacak bir acı kuruluk varsa mutlaka sorun vrdır hepside tedavisi basit ama tedavi edilmezse önemli şeyler canım

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sevdanın eşinin test sonuçlarını bende sormayı unutmuşum böyle bazen atlayabiliyorum bende
sadece sevda değil diğer arkadaşlarında tahlili olsun tedavisi olsun insan sormayı unutuyoo

yaa evet birde tuttuu demekki fiyat arttı

anladım canım çok sağol

kızlar vajinal kuruluk yaşan bir çok kadına preseed veriyor dr

yoo sakın ipek bu konuda üzme kendini zaten.ben bunu örnek olarak söyledim herşeye her olaya yetişemeyizki ben sadece dediğim gibi misilleme yaptımm.sonuçta bende yetişemiyorum herkese bişeyler yazmaya sanada yazamıyorum testlerini soramıyorum bunlar çok doğal hepimiz ayrı bireyiz.

arkadaşlar düşünüyorum yasamı yazmasammı diyeee :26::26: ama yazmaya karar verdim:44::44::44::44: arkadaşlar burda bazan sayfalar okadar çok ilerlemiş oluyorki okuyamıyoruzzz :44::44:bazı gelişleri kaçıriyoruzzzzz bu karşımızdaki kişinin kötülğünü istediğimizden değildirrrr :26:dualrdada bazan benim önümde liste ama okuyamıyorummm yoğunluğum oluyor sorunum oluyor müasit omuyorummmm ama bazanda sayı olarak fazlaca almaya gayret ediyorummm bu okumadığım kişiyi sevmediğim iyiliğini istemedğimden değil
bizler buarada her şeyimizi paylaşıyoruz zaten hayatlarımız çok sıkıntılı stresli burada rahatlıyoruz çözülüyoruzzz :44::44:iraz daha anlayışlı hoş görülü olmalıyız bir birimizeeee diye düşünüyorumm hayatımızı dahada zorlaştırmamamk adınaaaa :26::26::26::26::26::26:
ben çok eminimki bcurada ki herkes diğerinin iyliliği ister biz aynı yolun yolusuyuz çünkiiii naçizane fikrim bu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…