çider denrği nerede ki bu dernek :26: peki normalde çokmu pahalı :26: bari hediye yollasalar :86: hepimize keşke :86: sağol canım verdiğin bilgi içincanlar çider denrği var orada her ay 3 üyeye ücretsiz gönderiyorlar bir bakın istersenizzzzz
anladım canım evet vermedi dr umbakınıyorum o siteye ama ben seninde başını çok ağrıtırım yetmez o site bana sende lazımsın canım her ilişki öncesimi kullanılıyor bu presed :26: ilk soruyla başlamış bulundum :86:
bende fiyat sormuştum duruya yeterekamer gideceğin hastanede sgk geçiyoya tabisi yararlanırsın istersen ara sor ona göre gidersin
preeseed di bende ebaydan alıcam bu ay geçti artık ama gelecek ay alıcam inşallah yurtdışı sitesinde çok daha ucuz burada 130 tl den başlıyo
kamer gideceğin hastanede sgk geçiyoya tabisi yararlanırsın istersen ara sor ona göre gidersin
preeseed di bende ebaydan alıcam bu ay geçti artık ama gelecek ay alıcam inşallah yurtdışı sitesinde çok daha ucuz burada 130 tl den başlıyo
soru bankası olsun senin lakabınpuhahahahahhahahahahhahahahahhahaha ben değil kocişin lazım ayoolllllevet canım ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsun sonra :122: daha detaylı yazmamı istemezsin dimi
ayy canım inşş inş uygun merkez başarılı dr bulursun başlarsın ama tedavi öncesi acın varmış onu inş dr a uğra kısa zamandaaradım sordum kızlarrrrr 100 tl imiş normal muayene ücreti ssk karşılamıyomuş bide bunun tahlilleri var
onun için ben lara hastanesine gidiyım ordada iyi bir doktor varmış ssk da herşeyi karşılıyomuş demi yaniiiii
sen daha uygunmu almıştım aylar yıllar fiyatlara nasıl farkettiriyor demi :44:130 TL mi
çider denrği nerede ki bu dernek :26: peki normalde çokmu pahalı :26: bari hediye yollasalar :86: hepimize keşke :86: sağol canım verdiğin bilgi için
puhahahahahhahahahahhahahahahhahaha ben değil kocişin lazım ayoolllllevet canım ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsun sonra :122: daha detaylı yazmamı istemezsin dimi
soru bankası olsun senin lakabınayyyy soru yağmuruna tuttuk seni tanıdığımdan beri çok hakkın var canım çokkk sende lazımsın sorularıma cevap anlamında caniş bir ben bir kocişim birde bebişimiz olsun inşşş hayat bayram olsaaaaa daha detaya gerek yok canım sağol sağol anladım ben onu
selam kızlar ...dua konusunda nurcana haksızlık yapıldığını düşünmeniz hata ben zaten nurcanın şu an üzüntüyle hassas döneminde olduğu için bu hisse kapıldığını düşünüyorum herkes her zaman burada elinden geldiğince dualara yardımcı oluyo hepimiz önce almak isteyen herks alsın diye az alıyoruz sonra hrkes alıpta kalan olursa zaten ortada bırakmıyoruz kalanı paylaşıyoruz hiç gerek yok böyle düşünüp birbimizi üzmeye herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları oluyo her zaman her olan olaya coşkulu ilgili olamıyoruz maalesef sevda söyleyince hatırladım kankinin eşinin test sonucu için dua yaptık sevdanınkni dua yapmayı bırak sormak aklıma gelmedi canım sıkkın kaç günlerdir aklımdan çıkmış sabah okudum ne kadar utandım mesela sormadığım için unuttuğum için
ayy canım inşş inş uygun merkez başarılı dr bulursun başlarsın ama tedavi öncesi acın varmış onu inş dr a uğra kısa zamanda
sen daha uygunmu almıştım aylar yıllar fiyatlara nasıl farkettiriyor demi :44:
anladım canım çok sağolnetten yaz çider deneği diye üye ol burası gibi formların olduğu bir yer
evet her ay 3 üyeye ücretsiz gönderiyorlar bana gönderdiler benim kardeşim için istemiştim üzernde 100 tl gibi bir rakkam vardı sanırım
hoşgeldin canımavatar resmin gibi tombik tombik talı bebişin olsun inşşş ne tatlı o öyle maşallah
selam kızlar ...dua konusunda nurcana haksızlık yapıldığını düşünmeniz hata ben zaten nurcanın şu an üzüntüyle hassas döneminde olduğu için bu hisse kapıldığını düşünüyorum herkes her zaman burada elinden geldiğince dualara yardımcı oluyo hepimiz önce almak isteyen herks alsın diye az alıyoruz sonra hrkes alıpta kalan olursa zaten ortada bırakmıyoruz kalanı paylaşıyoruz hiç gerek yok böyle düşünüp birbimizi üzmeye herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları oluyo her zaman her olan olaya coşkulu ilgili olamıyoruz maalesef sevda söyleyince hatırladım kankinin eşinin test sonucu için dua yaptık sevdanınkni dua yapmayı bırak sormak aklıma gelmedi canım sıkkın kaç günlerdir aklımdan çıkmış sabah okudum ne kadar utandım mesela sormadığım için unuttuğum için
ben tekrar dr uma uğramalıyımkızlar vajinal kuruluk yaşan bir çok kadına preseed veriyor dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?