bilmiyorum canım bay mantık dr. un dediği günü bekleyelim diyo....ondan gizli idrar testi yapmayı düşünmedim değil..
deprsifim ,komplekliyim ,sinirliyim ,asabiyim Çok üzgünüm çoook bu durumumda sende böyle konuşursan yersin şaplakı al sana :mymeka:
Allahım inşallahh gül arkadaşımızın bebeği onunladır.... Nevbaharcım nolursun stres yapmaaa... eminim meleklerin şuan seninledirler..... Canım hem akıntılar çok çok normal.. hatta adet sancısı gibi sancılarında olabilir....
kızlar tam selayla cuma namazı vaktİ hemen kenzul arŞ duasını alıp hepİnİze dualar edecem.... 1 saat sonra burdayım....
kızlar tam selayla cuma namazı vaktİ hemen kenzul arŞ duasını alıp hepİnİze dualar edecem.... 1 saat sonra burdayım....
canım kırılmıyorsunuz dimi bu hareketime :mymeka:a.s.
sana vurana çiçek ver...
düzelttim canımnurcanım fatmaya 144 daha aldım
kafama yumruk istemiyom o yüsden ben düseltmedim sana bıraktım...
NEVOM BU KONUYLA İLGİLİ SANA YORUM YAPIP HEVESLENMENİ VEYA BOŞ YERE UMUTSUZLUĞA KAPILMANI İSTEMİYORUM İKİSİDE ÇOK KÖTÜ OLUYO İLGİLENMEDİĞİMİ SANMA SAKIN İNŞALLAH EN İYİSİ SENİN İÇİN OLUR O DEDİĞİN BAY MANTIKTAN BİR TANEDE BENDE VAR CANIM KAFASINAklava: İNDİRMEK GELİYO İÇİMDEN
canım kırılmıyorsunuz dimi bu hareketime :mymeka:
eğer kırılıyorsanız söyleyin bir daha yapmıyacam alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
düzelttim canım
ftsedp hoşgeldin canım
kızlar ben pazara çıkıyorum görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?