Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bizim pazarı bay mantık yapacak guclubacismile

ne güzell bay mantık falan ama bak pazar yapıyo benimki hayatta yapmazzz hatta benlede gelmez o yüzden bende pazara gitmiyom akannehir birde kesinlikle eli dolu gelmez ancak ben sipariş verirsem birşey alır kötükedihüso

İNŞALLAH BİZİMKİLERDE TAMAMLANIR... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biliyorum canım yanlış anlamam....
kız bunlar çok benziyo birbirlerine anlatıyosun ya aynı aynııııı

evet canım bazen ablamla teyze kızlarıyla konuşuyoruz hepsi aynı ben diyorumki bu erkeklerin sadece isimleri ve tipleri farklı onunda dışında hepsi genel olrak birbirinin aynısı çok komikler ya

ne güzell bay mantık falan ama bak pazar yapıyo benimki hayatta yapmazzz hatta benlede gelmez o yüzden bende pazara gitmiyom akannehir birde kesinlikle eli dolu gelmez ancak ben sipariş verirsem birşey alır kötükedihüso

bay mantık anlar alışverişten...kızlar ben ilk evlendiğimde alışveriş yapmasını hiçççç bilmiyodum. ya okuyodum ya çalışıyodum. alışverişi hep annemler hallederdi. inanın domatesin iyisi nasıl seçilir, salatalığın iyisi nasıl seçilir hiç anlamazdım. zamanla öğrendim işte...bay mantık sağolsun o istanbulda öğrencilik hayatı sırasında bekar evinde kaldığı için her şeyi biliyodu...

sevdam seninkide evde sana yardımcı oluyo ama benim eşim evişinde yardımcı olmaz dağıtmak onun görevi :roflol: eve gelirken bi şeyler alır pazar veya market farketmez benimle gelir aman allah başımızdan eksik etmesin hiçbirimizinkini allaha şükür iyiler ama hala iddia ediyorum ufak tefek farklar olsada bunların hepsi aynı sadece isimleri değişik :sm_cool:

demekki bazı davranışları artı ama bazı davranışları eksik bunalrın hep :roflol: evet evet yardım ediyooo olumunekankayizsmile gerçi yine dağıtıyos yerimseniben yaa ben ondan daha çok dağınım bakmayın :kedi:

tedaviler başladığında sofra toplamayı alışkanlık haline getirdi birde çay servisini halini bir görsen
sanki çok büyük iş yapıyo geçen gün diyoki iyice ev erkeği oldum baksana evişi falan yapıyorum sanki ev tek işi sofra toplamak:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…