kızlar komşu çay demlemiş gidiyim bi çay içeyim görüşürüz
tecvit ögrenmeyee gidiyorum cnmm ama ezberr zorluyoo beniii
bu aradaa benii unutmuşsunuzz bendeee 2 seeene öncee kaybetmiştimm melek kokuluu babamıııııbabamdaa torununuu göremedii ALLAH korusunnn annem de görmiyecek diee aklım çıkıyoooo
sana da günaydın zuuzuuu
durum inş. ateşsiz atlatırız bugünü aşı olduk
yok durucum olmadım henüz bugün 33.günüm 5 6 gün geçikti ama daha önceden de bikaç kez oldu böle o yüzden ihtimal vermiyorum ama gene de belki vardır diyorum cumadan beriii belim ve kasıklarım ağrıyo hatta cuma bi ara oldum sandım wc ye gittim olmamaşımbakalım olursam çük üzülmücem çünkü dondurulmuşlara başlıcaz ama olmassamm işte onu ben bile düşünemiyorummm naparım artık
anammmmmmmmmmmmm nevommm vallaa rastıyamıyoruzzzzz özledimm beee zuzummm nasılsınnnn
bu aradaa senınnn o uyanıkk kızınıı öperimmmm haaa
kötüü bee durum ezber yüzündenn gidemedim 1 haftadırrrrr:18::18::18::18:
iiiii gidiyooo diyememm kuzum 1 haftadırr gitmiyorummmm
allah gecinden versin allah baban yattıkça annene uZun ömür versin düşünme böyle kızarım bak
bu aradaa benii unutmuşsunuzz bendeee 2 seeene öncee kaybetmiştimm melek kokuluu babamıııııbabamdaa torununuu göremedii ALLAH korusunnn annem de görmiyecek diee aklım çıkıyoooo
oyyy kuzularım benim inşallah ateşleri olmaz annesi
bizde cumartesi su çiçeği aşısı olduk ateş olmadı çok şükür ama çok huzursuz ve sinirli oldu
canım hayırlsı diyeyim biraz daha bekle bakalım
canım niye kötü gidiyoo
canım allah korusun öle kötü şeyler getirme aklına
bebek adet olmadınmı hala daha önce gecikme yaşamışmıydın
yeter uzun sürmüş grip tohtor amcaya bir gitsen
ipeğim bugün nasılsın canım
fatoşum sen ders çalışıyosun demi nasıl gidiyor
nevom nasılsın kuzular nasıl
günaydın güzeller
güne yine çok erken başladık son karma aşımızı olduk geldik
şimdi uyudular bi bakayım dedim
sevooo yumoşlarına maşallah bebek olsunlar inşallah...
tuğba söz dinle anacım girdiğin topiğe göz attım yok dört aydan sonra yatarız, yok benim de ağrılarım başlicak bilmem neeee of kendinizi kötüye hazırlamayın yaw...niye yatasınız canım ablamın eltisi 9 aylık yakan top oynuyoduo topiğe girme
leydim başağrısı her hamilede oluyo ama tansiyon yüksekse tehlikeli olabiliyo çoook dikkat et canım en ufak bi şeyde doktorunu bilgilendir sakın çekinme...inşallah vakitlice kucağına alıcan erken gelmicek kuzun...
ipeğim acını tazeledim bilmeden ama aynı duyguları yaşıyoruz ne de olsa...onlara yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek ve sadaka vermek...inş. hayırlı evlat oluruz....
nurcan dimek öle tuğba benim kızım kaynanası olsun yok anacım yok istemezük ben pimpirikli o pimpirikli benim cadı hepten bunalım olur
asi sen bana gülmüş müydün kuzum hatırlasana bi gün çayı unutmuştum demlik yanıyodu nerdeyse ertesi gün patates yakmıştım :76:
yeter, kamer size de geçmiş olsun çıbık ileşin
sevdamcee fatoşum sen nirelerdesin bakam gözüm arıyo inan
bebekdelisi, tosticik, duru, unuttuğum kimse yoktur umarım...sizlere de günaydın
anaaaaaa 2 aydır geçmiyomu çok geçmiş olsunnn yetercimmm
iyilik canım geçmiş olsun sanada o nasıl gripmiş öyle 2 ay grip mi olur
ben bilmiyodum canım ya Allah ona da rahmet eylesin hepsine leydimin annesine de. ya acıları deşmek değil niyetim ama hepsi zor çok zor.
kız pınar çık artık vedalaşmadıkmı senle
nuray ve papatya hoşgeldinzi
bebekdls güle güle canım
ipeiğim afiyet olsun
ezberrr yapaaa yapaaa başım şiştiii bendee gitmedim 1 haftadırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?