Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ne habersiniz ben sabahtan kaktım gittim dr işini haletim geldim
yaaaaa hatunlar ben bir grip oldummm sanırım 2 ay olduuuu hala geçmedi yaaaaaa şu anda hapşuruklarla savaşıyorum yineeeeee

anaaaaaa 2 aydır geçmiyomu çok geçmiş olsunnn yetercimmm

bebek adet olmadınmı hala daha önce gecikme yaşamışmıydın

yeter uzun sürmüş grip tohtor amcaya bir gitsen

ipeğim bugün nasılsın canım

fatoşum sen ders çalışıyosun demi nasıl gidiyor

nevom nasılsın kuzular nasıl

günaydın güzeller
güne yine çok erken başladık son karma aşımızı olduk geldik
şimdi uyudular bi bakayım dedim

sevooo yumoşlarına maşallah bebek olsunlar inşallah...

tuğba söz dinle anacım girdiğin topiğe göz attım yok dört aydan sonra yatarız, yok benim de ağrılarım başlicak bilmem neeee of kendinizi kötüye hazırlamayın yaw...niye yatasınız canım ablamın eltisi 9 aylık yakan top oynuyodu o topiğe girme

leydim başağrısı her hamilede oluyo ama tansiyon yüksekse tehlikeli olabiliyo çoook dikkat et canım en ufak bi şeyde doktorunu bilgilendir sakın çekinme...inşallah vakitlice kucağına alıcan erken gelmicek kuzun...

ipeğim acını tazeledim bilmeden ama aynı duyguları yaşıyoruz ne de olsa...onlara yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek ve sadaka vermek...inş. hayırlı evlat oluruz....

nurcan dimek öle tuğba benim kızım kaynanası olsun yok anacım yok istemezük ben pimpirikli o pimpirikli benim cadı hepten bunalım olur

asi sen bana gülmüş müydün kuzum hatırlasana bi gün çayı unutmuştum demlik yanıyodu nerdeyse ertesi gün patates yakmıştım :76:

yeter, kamer size de geçmiş olsun çıbık ileşin

sevdamcee fatoşum sen nirelerdesin bakam gözüm arıyo inan

bebekdelisi, tosticik, duru, unuttuğum kimse yoktur umarım...sizlere de günaydın

ipek,duru ve nnevo hoşgeldinizz günaydınn nasılsınızzzzzzzzz

sana da günaydın zuuzuuu

durum inş. ateşsiz atlatırız bugünü aşı olduk

yok durucum olmadım henüz bugün 33.günüm 5 6 gün geçikti ama daha önceden de bikaç kez oldu böle o yüzden ihtimal vermiyorum ama gene de belki vardır diyorum cumadan beriii belim ve kasıklarım ağrıyo hatta cuma bi ara oldum sandım wc ye gittim olmamaşımbakalım olursam çük üzülmücem çünkü dondurulmuşlara başlıcaz ama olmassamm işte onu ben bile düşünemiyorummm naparım artık

ayyy inşallah olmazsın ve bebiş gelir bizde halaylar çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…