Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim cicoş ağlamam lazımmış açılmam için hatta o kadar açıldımki hevese geldim bebişin kıyafetlerini duvar kağıtlarını falan çekip koysammı diye düşünüyorum

allah razı olsun eşim her cuma babası ve babam için sadaka vriyomuş canım bende elimden geldiğine sık sık dua ediyorum hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olur inşallah ...tubişe verdiğin nasihata sonuna kadar katılıyorum topiklerde yazan olumsuz yazılar çok etkiliyo hiç okumamak lazım benim baktığım topikte biraz hava değişrise hiç yorum yapmıyorum okumuyorum

ay melikeyi unuttum melikem bence emzirme olayı bitene kadar boyatma saçlarını tatlım. bi kere boyatmadan bişi olmza ama daha boyatma derim...

ayyyy ÇOK üzülmücem demek istemiştimm

anammmmmmmmmmmmm nevommm vallaa rastıyamıyoruzzzzz özledimm beee zuzummm nasılsınnnn
bu aradaa senınnn o uyanıkk kızınıı öperimmmm haaa
kötüü bee durum ezber yüzündenn gidemedim 1 haftadırrrrr:18::18::18::18:
iyiyim sen nasılsın dersler nasıl gidiyo

iiiii gidiyooo diyememm kuzum 1 haftadırr gitmiyorummmm

evet Allah razı olsun benimki de hatim indiriyo her yıl dönümünde bu sene ben çok bişi yapamadım mekanları cennet olsun...

o da seni öper teyzesi.
ne dersi bu arada ben bilmiyom da

günaydın kızlar nasılsınız ben iyim çok şukür
iyiyiz tatlım
sana da günaydın zuuzuuu

durum inş. ateşsiz atlatırız bugünü aşı olduk
geçmiş olsun
ayyyy inşallahh aslında size sölemicektim eğer varsa çok büyük sürpriz olsun diye ama gene dayanamadım

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız
iyidir minnoş sen nasılsın
ay melikeyi unuttum melikem bence emzirme olayı bitene kadar boyatma saçlarını tatlım. bi kere boyatmadan bişi olmza ama daha boyatma derim...
bende boya ilaç kullanmak gibi şeylerin hamilelikte olduğu gibi zararlı olduğunu biliyorum
düzelir tekrar başlarsın üzülme
evet Allah razı olsun benimki de hatim indiriyo her yıl dönümünde bu sene ben çok bişi yapamadım mekanları cennet olsun...
allah kabul etsin benimde doğum yaptığım sıralarda babamın senesi gelmiş oluyo muhtemel doğum tarihim 20 haziran babam 17 haziranda öldü bazen diyorum babam benim oğluma can verdi belki yanlış bir söylemdir allah affetsin eğer yanlış bi şey diyosam

canım saol bende iyyim rabbim kaybettiğimiz yakınlarımızın mekanını cennet eylesin elimizden gelen tek şey duadır rabbim dualarımızdan onları haberdar etsin

o da seni öper teyzesi.
ne dersi bu arada ben bilmiyom da

tecvit ögrenmeyee gidiyorum cnmm ama ezberr zorluyoo beniii
bu aradaa benii unutmuşsunuzz bendeee 2 seeene öncee kaybetmiştimm melek kokuluu babamıııııbabamdaa torununuu göremedii ALLAH korusunnn annem de görmiyecek diee aklım çıkıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…