günaydın kızlar nasılsınız ben iyim çok şukür
iyiyim cicoş ağlamam lazımmış açılmam için hatta o kadar açıldımki hevese geldim bebişin kıyafetlerini duvar kağıtlarını falan çekip koysammı diye düşünüyorumbebek adet olmadınmı hala daha önce gecikme yaşamışmıydın
yeter uzun sürmüş grip tohtor amcaya bir gitsen
ipeğim bugün nasılsın canım
fatoşum sen ders çalışıyosun demi nasıl gidiyor
nevom nasılsın kuzular nasıl
günaydın güzeller
güne yine çok erken başladık son karma aşımızı olduk geldik
şimdi uyudular bi bakayım dedim
sevooo yumoşlarına maşallah bebek olsunlar inşallah...
tuğba söz dinle anacım girdiğin topiğe göz attım yok dört aydan sonra yatarız, yok benim de ağrılarım başlicak bilmem neeee of kendinizi kötüye hazırlamayın yaw...niye yatasınız canım ablamın eltisi 9 aylık yakan top oynuyoduo topiğe girme
leydim başağrısı her hamilede oluyo ama tansiyon yüksekse tehlikeli olabiliyo çoook dikkat et canım en ufak bi şeyde doktorunu bilgilendir sakın çekinme...inşallah vakitlice kucağına alıcan erken gelmicek kuzun...
ipeğim acını tazeledim bilmeden ama aynı duyguları yaşıyoruz ne de olsa...onlara yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek ve sadaka vermek...inş. hayırlı evlat oluruz....
nurcan dimek öle tuğba benim kızım kaynanası olsun yok anacım yok istemezük ben pimpirikli o pimpirikli benim cadı hepten bunalım olur
asi sen bana gülmüş müydün kuzum hatırlasana bi gün çayı unutmuştum demlik yanıyodu nerdeyse ertesi gün patates yakmıştım :76:
yeter, kamer size de geçmiş olsun çıbık ileşin
sevdamcee fatoşum sen nirelerdesin bakam gözüm arıyo inan
bebekdelisi, tosticik, duru, unuttuğum kimse yoktur umarım...sizlere de günaydın
yok durucum olmadım henüz bugün 33.günüm 5 6 gün geçikti ama daha önceden de bikaç kez oldu böle o yüzden ihtimal vermiyorum ama gene de belki vardır diyorum cumadan beriii belim ve kasıklarım ağrıyo hatta cuma bi ara oldum sandım wc ye gittim olmamaşımbakalım olursam çük üzülmücem çünkü dondurulmuşlara başlıcaz ama olmassamm işte onu ben bile düşünemiyorummm naparım artık
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız
anammmmmmmmmmmmm nevommm vallaa rastıyamıyoruzzzzz özledimm beee zuzummm nasılsınnnngünaydın güzeller
güne yine çok erken başladık son karma aşımızı olduk geldik
şimdi uyudular bi bakayım dedim
sevooo yumoşlarına maşallah bebek olsunlar inşallah...
tuğba söz dinle anacım girdiğin topiğe göz attım yok dört aydan sonra yatarız, yok benim de ağrılarım başlicak bilmem neeee of kendinizi kötüye hazırlamayın yaw...niye yatasınız canım ablamın eltisi 9 aylık yakan top oynuyoduo topiğe girme
leydim başağrısı her hamilede oluyo ama tansiyon yüksekse tehlikeli olabiliyo çoook dikkat et canım en ufak bi şeyde doktorunu bilgilendir sakın çekinme...inşallah vakitlice kucağına alıcan erken gelmicek kuzun...
ipeğim acını tazeledim bilmeden ama aynı duyguları yaşıyoruz ne de olsa...onlara yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek ve sadaka vermek...inş. hayırlı evlat oluruz....
nurcan dimek öle tuğba benim kızım kaynanası olsun yok anacım yok istemezük ben pimpirikli o pimpirikli benim cadı hepten bunalım olur
asi sen bana gülmüş müydün kuzum hatırlasana bi gün çayı unutmuştum demlik yanıyodu nerdeyse ertesi gün patates yakmıştım :76:
yeter, kamer size de geçmiş olsun çıbık ileşin
sevdamcee fatoşum sen nirelerdesin bakam gözüm arıyo inan
bebekdelisi, tosticik, duru, unuttuğum kimse yoktur umarım...sizlere de günaydın
kötüü bee durum ezber yüzündenn gidemedim 1 haftadırrrrr:18::18::18::18:bebek adet olmadınmı hala daha önce gecikme yaşamışmıydın
yeter uzun sürmüş grip tohtor amcaya bir gitsen
ipeğim bugün nasılsın canım
fatoşum sen ders çalışıyosun demi nasıl gidiyor
nevom nasılsın kuzular nasıl
iyiyim sen nasılsın dersler nasıl gidiyo
ayyy inşallah olmazsın ve bebiş gelir bizde halaylar çekeriz
iyiyim cicoş ağlamam lazımmış açılmam için hatta o kadar açıldımki hevese geldim bebişin kıyafetlerini duvar kağıtlarını falan çekip koysammı diye düşünüyorum
hadi ekle kız merak ettim şimdi
allah razı olsun eşim her cuma babası ve babam için sadaka vriyomuş canım bende elimden geldiğine sık sık dua ediyorum hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olur inşallah ...tubişe verdiğin nasihata sonuna kadar katılıyorum topiklerde yazan olumsuz yazılar çok etkiliyo hiç okumamak lazım benim baktığım topikte biraz hava değişrise hiç yorum yapmıyorum okumuyorum
anammmmmmmmmmmmm nevommm vallaa rastıyamıyoruzzzzz özledimm beee zuzummm nasılsınnnn
bu aradaa senınnn o uyanıkk kızınıı öperimmmm haaa
kötüü bee durum ezber yüzündenn gidemedim 1 haftadırrrrr:18::18::18::18:
iiiii gidiyooo diyememm kuzum 1 haftadırr gitmiyorummmm
günaydın nuray biz iyiyiz çok şükür seennn
iyiyiz tatlımgünaydın kızlar nasılsınız ben iyim çok şukür
geçmiş olsunsana da günaydın zuuzuuu
durum inş. ateşsiz atlatırız bugünü aşı olduk
ayyyy inşallahh aslında size sölemicektim eğer varsa çok büyük sürpriz olsun diye ama gene dayanamadım
iyidir minnoş sen nasılsıngünaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız
bende boya ilaç kullanmak gibi şeylerin hamilelikte olduğu gibi zararlı olduğunu biliyorumay melikeyi unuttum melikem bence emzirme olayı bitene kadar boyatma saçlarını tatlım. bi kere boyatmadan bişi olmza ama daha boyatma derim...
düzelir tekrar başlarsın üzülmeanammmmmmmmmmmmm nevommm vallaa rastıyamıyoruzzzzz özledimm beee zuzummm nasılsınnnn
bu aradaa senınnn o uyanıkk kızınıı öperimmmm haaa
kötüü bee durum ezber yüzündenn gidemedim 1 haftadırrrrr:18::18::18::18:
iiiii gidiyooo diyememm kuzum 1 haftadırr gitmiyorummmm
allah kabul etsin benimde doğum yaptığım sıralarda babamın senesi gelmiş oluyo muhtemel doğum tarihim 20 haziran babam 17 haziranda öldü bazen diyorum babam benim oğluma can verdi belki yanlış bir söylemdir allah affetsin eğer yanlış bi şey diyosamevet Allah razı olsun benimki de hatim indiriyo her yıl dönümünde bu sene ben çok bişi yapamadım mekanları cennet olsun...
günaydın pınar inşallah hayırlı haberler alırsın kulağım senden gelecek hayırlı haberde olacak
hoşşgeldinn nurayy inşallah artık halay mı geçeriz tangomu yaparız zeybek mi yoksa çiftetelli mi oynarız bilmiyorummm
iyiyiz tatlım
geçmiş olsun
iyidir minnoş sen nasılsın
bende boya ilaç kullanmak gibi şeylerin hamilelikte olduğu gibi zararlı olduğunu biliyorum
düzelir tekrar başlarsın üzülme
allah kabul etsin benimde doğum yaptığım sıralarda babamın senesi gelmiş oluyo muhtemel doğum tarihim 20 haziran babam 17 haziranda öldü bazen diyorum babam benim oğluma can verdi belki yanlış bir söylemdir allah affetsin eğer yanlış bi şey diyosam
o da seni öper teyzesi.
ne dersi bu arada ben bilmiyom da
kızlar komşu çay demlemiş gidiyim bi çay içeyim görüşürüz
kızlar komşu çay demlemiş gidiyim bi çay içeyim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?