nevbahar ikizlerin kaç aylık.Allah bağışlasın
ezberrr yapaaa yapaaa başım şiştiii bendee gitmedim 1 haftadırrrr
hoşbulduk duru nasılsın işler yoğunmu
topiğimize yeni gelenler HOŞ GELMİŞLERRRRRR
canlar malesef ama geçmediiii 2 ay oldu 2 defa dr gittim ilaçlar verdi ama bir apşuruk bir burun akıntısı boğaz yamansı geçmiyorr ama bizde ailecek polenen karşı hasasiyet var birazda ona bağlı sanırımmm
8 aylık ama dra göre 6 aylık erken doğdular ya.
Allah razı olsun canım Rabbim sizlere de çifter çifter versin evet bakımları hayli zoor ama olsun ya çifter versin Allah yardım ediyo...
canım yaa ne diyeceğimi bilemedim kolay gelsin allah zihin açıklığpı versin
birden yoğun olup son sakinleşiyo ama genelde bu hafta sakin geçiyo gibi
o alerji olayını heç sorma canım bendede var mevsimi başlıyo yandım
uuuyyy yirim onlar maşallahhhhh
8 aylık ama dra göre 6 aylık erken doğdular ya.
Allah razı olsun canım Rabbim sizlere de çifter çifter versin evet bakımları hayli zoor ama olsun ya çifter versin Allah yardım ediyo...
rabbim esirgesin onları kolay gelsin olsunda tek tek arka arkaya olsun ikizi karnında taşımasıda zor bakımıda zor
kuzu hiç sorma artık bizim bütün yeğencikler bu lrjiyle doğuyorlar dr genetik olduğna karar verirdi yaaaaaaaaa çok fena bir şeyyyyyy
ayy evet çok fena ama yapcak bişi yok
haklısın canım arka arkaya da olabilir tabi önemli olan sağlıklı olması hem bebeğin hem annenin. biri yürümeye başlayınca öbürü doğar sonra öbürü...sonra deriz ki papaptya da artık gelmiyo buralara özledik bi gece yarısı girer topiğe mesaj bırakır çıkarsın uykulu gözlerle
kızlar Allaha emanet olun çorbayı ezmem lazım görüşürüz....
kızlar bakın ne buldum
internetten alıntıdır
Çocuğunuzun cinsiyetini belirleyebilir misiniz? - bebek.com
hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi tane dogurabilseydik cinsiyeti önemli değildi
hayırlısı ile oda olacak tostim
inşallah kuzum
bak şimdi ben bebek konusunu konuşmuyorum artık
biliyorum canım yazıdada belirtiyor aklınızdan çıkarın fik fik zamanında bile diyo
hadş konuyu değiştiryorum öğlen eşine ne yemek hazırladın
hiç sorma kuzum ya bagetli patates yemegi yaptım pilav yapacaktım ama eşim arada 23 nisan provalrı var cok yoruldum burda yiycem dedi arabayıda çarpmıştı tamirde arabada yok gelmedi yani yemeğe ben oturdum bir güzel yedim 1 de de kurana gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?