Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ezberrr yapaaa yapaaa başım şiştiii bendee gitmedim 1 haftadırrrr

canım yaa ne diyeceğimi bilemedim kolay gelsin allah zihin açıklığpı versin

hoşbulduk duru nasılsın işler yoğunmu

birden yoğun olup son sakinleşiyo ama genelde bu hafta sakin geçiyo gibi

o alerji olayını heç sorma canım bendede var mevsimi başlıyo yandım

8 aylık ama dra göre 6 aylık erken doğdular ya.
Allah razı olsun canım Rabbim sizlere de çifter çifter versin evet bakımları hayli zoor ama olsun ya çifter versin Allah yardım ediyo...

uuuyyy yirim onlar maşallahhhhh

kuzu hiç sorma artık bizim bütün yeğencikler bu lrjiyle doğuyorlar dr genetik olduğna karar verirdi yaaaaaaaaa çok fena bir şeyyyyyy

8 aylık ama dra göre 6 aylık erken doğdular ya.
Allah razı olsun canım Rabbim sizlere de çifter çifter versin evet bakımları hayli zoor ama olsun ya çifter versin Allah yardım ediyo...

ikizzzzzzzzzzzzzzzzzz üçüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz rabbim isteyene versinnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

rabbim esirgesin onları kolay gelsin olsunda tek tek arka arkaya olsun ikizi karnında taşımasıda zor bakımıda zor

haklısın canım arka arkaya da olabilir tabi önemli olan sağlıklı olması hem bebeğin hem annenin. biri yürümeye başlayınca öbürü doğar sonra öbürü...sonra deriz ki papaptya da artık gelmiyo buralara özledik bi gece yarısı girer topiğe mesaj bırakır çıkarsın uykulu gözlerle

ah ah inşallah inşallah

biliyorum canım yazıdada belirtiyor aklınızdan çıkarın fik fik zamanında bile diyo

hadş konuyu değiştiryorum öğlen eşine ne yemek hazırladın

hiç sorma kuzum ya bagetli patates yemegi yaptım pilav yapacaktım ama eşim arada 23 nisan provalrı var cok yoruldum burda yiycem dedi arabayıda çarpmıştı tamirde arabada yok gelmedi yani yemeğe ben oturdum bir güzel yedim 1 de de kurana gidicem

kızlar ismail beyhan-yol ben olaydım ilahisini dinlemenizi tafsiye ediyorum cok güzel her dinlediğimde gözyaşlarımı tutamıyorum

ohhhhh afiyet olsun canım
dualarınız için allah kabul etsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…