Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kanki süslü bebek şekerlerinden alacakmısınız?

şeker olarak değilde hatıra olması için buzdolabı süsü falan düşünüyorum mevlütte gelenlere hediye veririm mevlütte hediye olayı çok hoşuma gidiyo babamın 7 sindede başörtüsü tespih ve yasin kitabı vermiştik çok hoşuma gitmişti

benim beceremeyeciğimi biliyosun ucundan tuttun dimi
biraz öyle olduu

hımm buzdolap süsüde güzel olur hatıra olarak uzun bir süree saklanır ..kanki ben di,ğer sayfalarada baktımda bir bayan avize yapmış çok değişik şirin bişey olmuş yapımıda kolaymış yapsana sende oğluşun odasına

yapmayı bilen neler yapıyo kapı süslerini bebek şkerlerini haziran anneleri hep kendi yaptı
ben beceriksiz olduğum içn çocuğa kendi elimle bir mendil bile işleyemedim bu konularda hiç yeteneğim yok benen yemek iste kek börek iste evişi iste başka bi şey bilmem ben

eee senin yaptıklarınıda her babayiğit yapamazz canımm

kankim bak bu arkadaş yapmış avizeyi ama biraz daha süsleseymiş daha güzel olacakmış http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-bebeklerine-aldiklari-cicileri-28.html
ne dikkatli hatunsun bende girip bakıyorum hiç dikkatimi çekmemiş
men geldimm ipekimmm sıpanınnnn kıyafetlerii çok güzellll güle gülee kullansın inşallahhhhhh

amin canım inşallah seninde tez vakitte gelsin bebeğin seninde hazırlıklarını görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…