kanki süslü bebek şekerlerinden alacakmısınız?
biraz öyle olduubenim beceremeyeciğimi biliyosun ucundan tuttun dimi
şeker olarak değilde hatıra olması için buzdolabı süsü falan düşünüyorum mevlütte gelenlere hediye veririm mevlütte hediye olayı çok hoşuma gidiyo babamın 7 sindede başörtüsü tespih ve yasin kitabı vermiştik çok hoşuma gitmişti
biraz öyle olduu
hımm buzdolap süsüde güzel olur hatıra olarak uzun bir süree saklanır ..kanki ben di,ğer sayfalarada baktımda bir bayan avize yapmış çok değişik şirin bişey olmuş yapımıda kolaymış yapsana sende oğluşun odasına
eee senin yaptıklarınıda her babayiğit yapamazz canımmyapmayı bilen neler yapıyo kapı süslerini bebek şkerlerini haziran anneleri hep kendi yaptı
ben beceriksiz olduğum içn çocuğa kendi elimle bir mendil bile işleyemedim bu konularda hiç yeteneğim yok benen yemek iste kek börek iste evişi iste başka bi şey bilmem ben
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
kankiş bak burda resimlerle anlatmışlar yapımını ..valla benim hoşuma çok gitti olurda nasip olursa yapacam bende
eee senin yaptıklarınıda her babayiğit yapamazz canımm
yapsan yaparsında içinden gelmiyo beceriksizliğinden değil yoksayemek ev işi konusunda benden çok çok iyiler olduğu gibi dediğin gibi hiç bi şeyden anlamayan da var doğru diyosun ama biraz ucundan elişide bilsem iyi olurdu
ya yaparsın sende hemde zevklee, yaratıcılığınla dahada şirin bişey çıkarırsınn yap benceebunu görmüştüm çok bğendim hep pembe veya mavi oluyo hazırlar bunun renk olarak farklı olması çok hoşuma gitti
ne dikkatli hatunsun bende girip bakıyorum hiç dikkatimi çekmemişkankim bak bu arkadaş yapmış avizeyi ama biraz daha süsleseymiş daha güzel olacakmış http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-bebeklerine-aldiklari-cicileri-28.html
men geldimm ipekimmm sıpanınnnn kıyafetlerii çok güzellll güle gülee kullansın inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?