ne dikkatli hatunsun bende girip bakıyorum hiç dikkatimi çekmemiş
amin canım inşallah seninde tez vakitte gelsin bebeğin seninde hazırlıklarını görelim
sende attınmı göbeciklerrnurcan canım aynen dediğingibi türkçe girdim çıktı göbek danslarını bigüzel seyrettim valla keyfim yerine geldi
ne yazmıştın sildin ben şimdi merak ederim..................................
ya yaparsın sende hemde zevklee, yaratıcılığınla dahada şirin bişey çıkarırsınn yap bencee
ne dikkatli hatunsun bende girip bakıyorum hiç dikkatimi çekmemiş
amin canım inşallah seninde tez vakitte gelsin bebeğin seninde hazırlıklarını görelim
içimden gelenleri saydım sonrada sildimmne yazmıştın sildin ben şimdi merak ederim
beni hiç tanımadığın anlamış olduk ne yaratıcılığı kızım
nurcan canım aynen dediğingibi türkçe girdim çıktı göbek danslarını bigüzel seyrettim valla keyfim yerine geldi
ye katmerleri ye katmerleri sonra eritme telaşına düşeveeeeeeeeeet bende attım göbecikleri yediğim katmeri eritmem lazımdı
narıyosunuz kızlarrrr men geldim bayaaaaa kalabalığız maşallah kaçırmayım dedim
hoşgeldinnnarıyosunuz kızlarrrr men geldim bayaaaaa kalabalığız maşallah kaçırmayım dedim
valla insan acıkınca ekmek arası peynirr kebap gibi geliyooacıktım ben ya evde yemekte yok akşamdan kalan ekmek arası falan bi şy hazırlasam iyi olur
biraz kafana vurayımda uykun açılsınnyaaaa acayipp uykumm geldiiii pc başındaa uyuyaa kalacam şimdiiiii
hoşgeldinn
valla insan acıkınca ekmek arası peynirr kebap gibi geliyoo
ilahiiipek erittiğim filan yok hepsini göbeğimde biriktiriyorum baktım diyet yapmak zor yemek kilo almak daha kolay bende yemeyi tercih ediyorum yakında yuvarlanarak yanına gelirim
biraz kafana vurayımda uykun açılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?