duru bacı iş yerinde facede oyun oynayabiliyormusun?
ğer oynuyabiliyorsan karşılıklı okey oynuyalım bir ara olurmu:82:
duru bacı iş yerinde facede oyun oynayabiliyormusun?
ğer oynuyabiliyorsan karşılıklı okey oynuyalım bir ara olurmu:82:
bende canım öperim çok çoktuğbişimmmmm dediğin şeylerden olabilir tabiki biz normal lerde bile kabızlık sancısı felaketken seni düşünemiyorum dene bakalım ayrıca soğukt alma seni seviyorum kendine tikkat etttt
tostim durum yeteeeerim sizde hoşgeldinizzzzz kızlarrrrrr
kivinin faydasımı oluyo hemen alayım bugün öldüm resmen ipem o ne ağrı o ne sanccıymış yazık doktorlarda habire bişeyin yok bebek iyi evham yapma yoksa bebeği görmeyemi geldin diyolardı oysa hatalı benmişim bu arada sizlere anlatmak istediğim bişey var ımm şey anlatsammıkiii gülmek kızmak yok ama haaevet senin sorunun büyük çoğunluğu üşütme gaz ve kabızlık o zaman teşhisin doğru kendini kolla bakalım bulantıyla zordur ama bol suj içerek kabızlığı önlemeye çalış kivi ye üstüne su iç üşüme inşallah hafifler ağrıların
tuğba söz dinle anacım girdiğin topiğe göz attım yok dört aydan sonra yatarız, yok benim de ağrılarım başlicak bilmem neeee of kendinizi kötüye hazırlamayın yaw...niye yatasınız canım ablamın eltisi 9 aylık yakan top oynuyoduo topiğe girme
geçmiş olsun kuzucuk kaza muhabbetini geçen okudum ama farklı bi konuya yönelince tamamen gitti aklımdan çok özür inşallah ciddi bişey yokturhiç sorma kuzum ya bagetli patates yemegi yaptım pilav yapacaktım ama eşim arada 23 nisan provalrı var cok yoruldum burda yiycem dedi arabayıda çarpmıştı tamirde arabada yok gelmedi yani yemeğe ben oturdum bir güzel yedim 1 de de kurana gidicem
en sevdiğim şey ekmek arası zati kanki birde kendimi tutup tdında yesem ....fatoş yat uyu biraz minnoş ....kızlar ben çıkıp yemk yiyiym akşam yemeğini hazırlıyım pişsin sonra rahat rahat otururm görüşürüz
ohoo dünyadan bir habersin bacımm ..fatoşla 2 gündür oynuyoruzz valla çok eğleceli oluyoo ben sana davet gönderem bir ara işlerin olmadığı birgün oynarızzaaaa o nasıl olcak karşılıklı
en sevdiğim şey ekmek arası zati kanki birde kendimi tutup tdında yesem ....fatoş yat uyu biraz minnoş ....kızlar ben çıkıp yemk yiyiym akşam yemeğini hazırlıyım pişsin sonra rahat rahat otururm görüşürüz
yok bacım çok şükür bugün oldukça hafif dün gece küvette boğulucam sanmıştım kabus geri döndü dedim ama neyseki hafifledi ipemin topicteki bebe cicilerine bakakaldım doyamadım sabırsızlandım ezildim büzüldüm allah olmayan herkse nasip et yüce rabbims.tugba geçmişe daldı yine midesi bulanacak şimcii
kızım delimisinn erkeklerle oynamaktan daha iyidirr okeye 4 bayan arıyorumm bak 3cüyü buldum bileeölemiiiiiiiiiiii satıcıııııı bidahaa mahhhh oynarım senleeeeee
bende canım öperim çok çokokiş artık daha dikkatliyim inşallah
kivinin faydasımı oluyo hemen alayım bugün öldüm resmen ipem o ne ağrı o ne sanccıymış yazık doktorlarda habire bişeyin yok bebek iyi evham yapma yoksa bebeği görmeyemi geldin diyolardı oysa hatalı benmişim bu arada sizlere anlatmak istediğim bişey var ımm şey anlatsammıkiii gülmek kızmak yok ama haa
yatmakmı ilgi alanıma giren muhabbeti daha önce hiç görmemiştim valla bak oda snein şansına nasılda denk gelmiş aaay utandım şimdi ama inan ben o yatak muhabbetini hiç görmedim hoş görsemde dalardım konunu en ortasına ammaaa aslındabendne tecrübelilier onlardan bişeyler öğrenirim diye düşünüyodum ama son günerde bi çok hanım zor günler geçiiryo sıkıntılar yaşıyoo sanırım onlarda beni çok etkiledi allah onlara ve çare bekleyen herkese şifaversin tamam annemm girmemeye gayret edicem denicem işte okiş
geçmiş olsun kuzucuk kaza muhabbetini geçen okudum ama farklı bi konuya yönelince tamamen gitti aklımdan çok özür inşallah ciddi bişey yoktur
nurcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
o topicte üç tane renkli yelek ve patik vardı ponponlu bayıldımmmm bende istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
ipppeeeeeeeeeeeemm ömerciğin herşeyi ayrı bi güzel ama duvar kayıtlarına ayrı bayıldımmm çalabilmek isterem ayy çok güzel allah ağız tadıyla sağlıklı günlerde büüyütmek nasip etsin
duruucuuk şekercik nabersin hatun
lızlar şimdi çıkıcam allah izin verirse işallah lojman çıkma ihtimali varmış eşimle gidip eve bakıcaz eğer dolapları varsa kullanıişlıysa sıraya giricez inşallah hayırlısı olurda zaman geçmeden lojmana çıkabilirim lojmn çıkmazsa ev aramak zorunda kalıcam evi değişmem şart oldu artık
haa bu arada ipem sen cinsiyetini ne zaman öğrendin
kivinin faydasımı oluyo hemen alayım bugün öldüm resmen ipem o ne ağrı o ne sanccıymış yazık doktorlarda habire bişeyin yok bebek iyi evham yapma yoksa bebeği görmeyemi geldin diyolardı oysa hatalı benmişim bu arada sizlere anlatmak istediğim bişey var ımm şey anlatsammıkiii gülmek kızmak yok ama haa
yatmakmı ilgi alanıma giren muhabbeti daha önce hiç görmemiştim valla bak oda snein şansına nasılda denk gelmiş aaay utandım şimdi ama inan ben o yatak muhabbetini hiç görmedim hoş görsemde dalardım konunu en ortasına ammaaa aslındabendne tecrübelilier onlardan bişeyler öğrenirim diye düşünüyodum ama son günerde bi çok hanım zor günler geçiiryo sıkıntılar yaşıyoo sanırım onlarda beni çok etkiledi allah onlara ve çare bekleyen herkese şifaversin tamam annemm girmemeye gayret edicem denicem işte okiş
geçmiş olsun kuzucuk kaza muhabbetini geçen okudum ama farklı bi konuya yönelince tamamen gitti aklımdan çok özür inşallah ciddi bişey yoktur
o topicte üç tane renkli yelek ve patik vardı ponponlu bayıldımmmm bende istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
ipppeeeeeeeeeeeemm ömerciğin herşeyi ayrı bi güzel ama duvar kayıtlarına ayrı bayıldımmm çalabilmek isterem ayy çok güzel allah ağız tadıyla sağlıklı günlerde büüyütmek nasip etsin
lızlar şimdi çıkıcam allah izin verirse işallah lojman çıkma ihtimali varmış eşimle gidip eve bakıcaz eğer dolapları varsa kullanıişlıysa sıraya giricez inşallah hayırlısı olurda zaman geçmeden lojmana çıkabilirim lojmn çıkmazsa ev aramak zorunda kalıcam evi değişmem şart oldu artık
afiyet olsun kankii ..hayde sana kolay gelsin sen gelincee çok uzaklarda olabilirmm amaa
ohoo dünyadan bir habersin bacımm ..fatoşla 2 gündür oynuyoruzz valla çok eğleceli oluyoo ben sana davet gönderem bir ara işlerin olmadığı birgün oynarızz
tubişimm ne diyecenn bizee sölede öyle çık gülelim birazz
fatoş bak okeye 4cüyüde buldummipekimm harika cicileriniz sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhhhhhhhh
kızlar bende varım okeyde haberiniz olsun eminim hepinizi yenerimmmmmmm
bu aradaa senin ağrılarınn neden oluyo anladımmyok bacım çok şükür bugün oldukça hafif dün gece küvette boğulucam sanmıştım kabus geri döndü dedim ama neyseki hafifledi ipemin topicteki bebe cicilerine bakakaldım doyamadım sabırsızlandım ezildim büzüldüm allah olmayan herkse nasip et yüce rabbim
fatoşş nabersin kuzucuk çıkmak üzereyim çabik bişiler deyin
yok bacım çok şükür bugün oldukça hafif dün gece küvette boğulucam sanmıştım kabus geri döndü dedim ama neyseki hafifledi ipemin topicteki bebe cicilerine bakakaldım doyamadım sabırsızlandım ezildim büzüldüm allah olmayan herkse nasip et yüce rabbim
fatoşş nabersin kuzucuk çıkmak üzereyim çabik bişiler deyin
neyse anlatayımda öle çıkayım bundna yaklaşık 10 gün önce hastanedne çıkıpta eve geleli 2gün olmuştuki ben .gün rüya gördüm içim karardı kötüye yordum sabah uyandım karnım azıcık düzleşmiş (küçücük çıktıda) neyse ayyy ddim bişey oldu bu rüya hayır değil eşimi aradım oda saçmalama rüyamı gördüm dicen doktora bıktım hastaneye taşınmaktan filan dedi neyse ver gazı tubi dedim herfi ikna ettim bindik aracımıza hastanbe yoluna koyulduk hmm şimdi doktor neyin var dicek ben bebemi ultrasonda görmek için ne diyebilirim dedim ımm neyse orda bakarız dedim acile girdim düşünmeye fırsat kalmadanalındım hemen dok.geldi neyin var benim ağzıımdan çıkan söz şu düştüm nasıl düştün diye sordu popomın üzerine kayıp düştüm dedim ağrın kanaman varmı dedi yok dedim hafif bel ve kasık ağrım var dedim kii bu doğruydu
ultrasondan baktık bebeyi gördük hareket ediyo kalbi pıt pıt atıyo oh şükür dedim doktor ne dese iyi tuğba ş...ne buscopan ve bilmemne diye ilaç ismi verdi anaaam 1kg serum bağlanıyo dedim ben eşime bi sorayım ne sorcan dediler yani eşime serumtakılacağını bildireyim ded,m eşim dışardaydı kaçmak için çıktım ama hemş.yanıomda kaçamadımda nasıl korkuyorum ya bu serum bişey yaparsa dur yerden geldim serum yiyorum doktoru 3 kez çağırdım serumun içeriği ne kötü bişey yaparmı diye neyse sadece rahatlatıcı olduğunu söledi serum bitti içime kurt düştü ya bebeğe zararı olduysa tekrar girdim ultrasona bebek el sallıyo bu defa deidm bu velet serum kolik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?