Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hiç bişi yazmıcam

hangisine diyonn canımm bilmiyorumki kopyala yapıştır yapsana eğerki yapabileceğim bişeyse sev seve yaparım
sağol canımm o zaman dur bidahaki girişimde bulup kopyalayayım
görüşürüz canım

kayısıda yemeyi ihmal etme kayısı ardından su çok yemeki ishale çevirmesin
kayısıdan komposto yaptım durumm ayy yerim seni hıırrrrrrrrrrrrrr kanım kaynadı bak birden

bu arada tubişim inşallah çıkar lojmann hem maddi açıdan daha rahat edersiniz hem değişiklik olur senin için .hayırlısı olsun
kızlar lojman çıkarsa çok rahat edicem hem evim soğuk hem ısınamadığım halde her ay 250 300 doğalgaz veriyoryuz hem kira fazla inşallah çıkar yoksa ev arıcam kii bulacağım evin kirası şimdikinden azdaolmaz allah büüyük hayrlı kapılar açsın hepimize
iiiii cnmm ne olsunn aynıı geçinip gidiyoruzzzzzzzzz sen nasılsın dıyecem ama mıgdendenn sorun buyuk RABBIM yardım etsnnnn
allah razı olsun canım allah sanada nasip etsin ama en sağlıklı en sorunsuz olanındna inşalah

mok yoluna gitti niyaziiii boşu boşunaa postuu deldirdinnn deseneeeee tugbişim ne desemkiiii sanaaaaaa geç oluncaa boylee oluyoo demekkiiiii

delisinn deliii :86: :86: :86: :86: :86: :86:

anaaaaammmm beni yeme kocişini ye annem

duru,kamer gönderdim istek bakın bakalım gelmişmi

kabul etti etmesinede acemi çaylak gibim bakıyom nasıl başlıycam diye

[
tamqm kızma bebitom bak gör bundna sonra daha dikkatli olucam neler çektiğimi ben biliyorum valla tövbeler olsunnnn
heç biişiiiiiiiiii demicem sanaaaaaaaa

hiç bişi yazmıcam
valla demeyin zaten

anaaaaammmm beni yeme kocişini ye annem

kabul etti etmesinede acemi çaylak gibim bakıyom nasıl başlıycam diye
zor değill ilk etaptaa bende yapamam dedim ama kolaymış şimdi önceliklee seçenekler var acemiler+ustalar vs onlardan birine giriyorsun sonra boş masa bulup giriyorsunn 4 kişi tamamlanınca başlıyorsun oyuna ..fatoş eksik bişey söylediysem tamamla canım

Son düzenleme:
hayde allaha emnaet olun 15 30 da eve bakamaya gidicezbu arada eve taşınmamız için önümüzdeki 8 kişinin lojmandan vazgeçmesi lazmmış şimdi duamı etsem olurunamı bıraksam bilemedim hayılısı olsun ama geçen yıl120 kişi lojman istememiş bunu bilmek şimdi nedne olmasın dedirtiyo de haydiöperim herkeslerii

tamam anlaştık cigarada içmiyosundur umarım
gel seni bi öpem
ha cigaraaaa yok yok içmiyorum :18:hımm dur bi şlaaappp diye öpeyimm mmmuuuaaaaahhh ayy ısırasım geldi beyaw hırrrrrrrrrrrr kudurdum kudurduum canıma yetti tak dedi gariii hadi gari yetti gari diye dolanıyom evde
hd, byeeeeee

ilk baştaaa salonn seçıyosunn zuzummmm istanbul gibii şehirler filen yazıyoo biz kırklarelin deyız sonraa oda seçiyosun ordandaaa masa kurucaz oynuyacazzzz oda olarackta ustalara gel

hayırlısıysa olsun bu iş değilse olmasın diye dua et canım
töbe yarappim töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…