neyse anlatayımda öle çıkayım bundna yaklaşık 10 gün önce hastanedne çıkıpta eve geleli 2gün olmuştuki ben .gün rüya gördüm içim karardı kötüye yordum sabah uyandım karnım azıcık düzleşmiş (küçücük çıktıda) neyse ayyy ddim bişey oldu bu rüya hayır değil eşimi aradım oda saçmalama rüyamı gördüm dicen doktora bıktım hastaneye taşınmaktan filan dedi neyse ver gazı tubi dedim herfi ikna ettim bindik aracımıza hastanbe yoluna koyulduk hmm şimdi doktor neyin var dicek ben bebemi ultrasonda görmek için ne diyebilirim dedim ımm neyse orda bakarız dedim acile girdim düşünmeye fırsat kalmadanalındım hemen dok.geldi neyin var benim ağzıımdan çıkan söz şu düştüm nasıl düştün diye sordu popomın üzerine kayıp düştüm dedim ağrın kanaman varmı dedi yok dedim hafif bel ve kasık ağrım var dedim kii bu doğruydu
ultrasondan baktık bebeyi gördük hareket ediyo kalbi pıt pıt atıyo oh şükür dedim doktor ne dese iyi tuğba ş...ne buscopan ve bilmemne diye ilaç ismi verdi anaaam 1kg serum bağlanıyo dedim ben eşime bi sorayım ne sorcan dediler yani eşime serumtakılacağını bildireyim ded,m eşim dışardaydı kaçmak için çıktım ama hemş.yanıomda kaçamadımda nasıl korkuyorum ya bu serum bişey yaparsa dur yerden geldim serum yiyorum doktoru 3 kez çağırdım serumun içeriği ne kötü bişey yaparmı diye neyse sadece rahatlatıcı olduğunu söledi serum bitti içime kurt düştü ya bebeğe zararı olduysa tekrar girdim ultrasona bebek el sallıyo bu defa deidm bu velet serum kolik olmuş
sağol canımm o zaman dur bidahaki girişimde bulup kopyalayayımhangisine diyonn canımm bilmiyorumki kopyala yapıştır yapsana eğerki yapabileceğim bişeyse sev seve yaparım
kayısıdan komposto yaptım durumm ayy yerim seni hıırrrrrrrrrrrrrgörüşürüz canım
kayısıda yemeyi ihmal etme kayısı ardından su çok yemeki ishale çevirmesin
abuuuuuuuuu ne güzel bir haber canım desene bebişin kısmetli olacak tuğbişşdoğumdan önce geçersiniz inşallah lojmana hem maddi hem manevi çok faydası olur canım sanaaaaa hayde hayırlısıııı bakalımmm
kızlar lojman çıkarsa çok rahat edicem hem evim soğuk hem ısınamadığım halde her ay 250 300 doğalgaz veriyoryuz hem kira fazla inşallah çıkar yoksa ev arıcam kii bulacağım evin kirası şimdikinden azdaolmaz allah büüyük hayrlı kapılar açsın hepimizebu arada tubişim inşallah çıkar lojmann hem maddi açıdan daha rahat edersiniz hem değişiklik olur senin için .hayırlısı olsun
allah razı olsun canım allah sanada nasip etsin ama en sağlıklı en sorunsuz olanındna inşalahiiiii cnmm ne olsunn aynıı geçinip gidiyoruzzzzzzzzz sen nasılsın dıyecem ama mıgdendenn sorun buyuk RABBIM yardım etsnnnn
neyse anlatayımda öle çıkayım bundna yaklaşık 10 gün önce hastanedne çıkıpta eve geleli 2gün olmuştuki ben .gün rüya gördüm içim karardı kötüye yordum sabah uyandım karnım azıcık düzleşmiş (küçücük çıktıda) neyse ayyy ddim bişey oldu bu rüya hayır değil eşimi aradım oda saçmalama rüyamı gördüm dicen doktora bıktım hastaneye taşınmaktan filan dedi neyse ver gazı tubi dedim herfi ikna ettim bindik aracımıza hastanbe yoluna koyulduk hmm şimdi doktor neyin var dicek ben bebemi ultrasonda görmek için ne diyebilirim dedim ımm neyse orda bakarız dedim acile girdim düşünmeye fırsat kalmadanalındım hemen dok.geldi neyin var benim ağzıımdan çıkan söz şu düştüm nasıl düştün diye sordu popomın üzerine kayıp düştüm dedim ağrın kanaman varmı dedi yok dedim hafif bel ve kasık ağrım var dedim kii bu doğruydu
ultrasondan baktık bebeyi gördük hareket ediyo kalbi pıt pıt atıyo oh şükür dedim doktor ne dese iyi tuğba ş...ne buscopan ve bilmemne diye ilaç ismi verdi anaaam 1kg serum bağlanıyo dedim ben eşime bi sorayım ne sorcan dediler yani eşime serumtakılacağını bildireyim ded,m eşim dışardaydı kaçmak için çıktım ama hemş.yanıomda kaçamadımda nasıl korkuyorum ya bu serum bişey yaparsa dur yerden geldim serum yiyorum doktoru 3 kez çağırdım serumun içeriği ne kötü bişey yaparmı diye neyse sadece rahatlatıcı olduğunu söledi serum bitti içime kurt düştü ya bebeğe zararı olduysa tekrar girdim ultrasona bebek el sallıyo bu defa deidm bu velet serum kolik olmuş
delisinn deliii :86: :86: :86: :86: :86: :86:neyse anlatayımda öle çıkayım bundna yaklaşık 10 gün önce hastanedne çıkıpta eve geleli 2gün olmuştuki ben .gün rüya gördüm içim karardı kötüye yordum sabah uyandım karnım azıcık düzleşmiş (küçücük çıktıda) neyse ayyy ddim bişey oldu bu rüya hayır değil eşimi aradım oda saçmalama rüyamı gördüm dicen doktora bıktım hastaneye taşınmaktan filan dedi neyse ver gazı tubi dedim herfi ikna ettim bindik aracımıza hastanbe yoluna koyulduk hmm şimdi doktor neyin var dicek ben bebemi ultrasonda görmek için ne diyebilirim dedim ımm neyse orda bakarız dedim acile girdim düşünmeye fırsat kalmadanalındım hemen dok.geldi neyin var benim ağzıımdan çıkan söz şu düştüm nasıl düştün diye sordu popomın üzerine kayıp düştüm dedim ağrın kanaman varmı dedi yok dedim hafif bel ve kasık ağrım var dedim kii bu doğruydu
facene bak.....:82:nereye ne gönderdin gızzzzzzzz
allah razı olsun canım allah sanada nasip etsin ama en sağlıklı en sorunsuz olanındna inşalah
sağol canımm o zaman dur bidahaki girişimde bulup kopyalayayım
kayısıdan komposto yaptım durumm ayy yerim seni hıırrrrrrrrrrrrrr kanım kaynadı bak birden
kızlar lojman çıkarsa çok rahat edicem hem evim soğuk hem ısınamadığım halde her ay 250 300 doğalgaz veriyoryuz hem kira fazla inşallah çıkar yoksa ev arıcam kii bulacağım evin kirası şimdikinden azdaolmaz allah büüyük hayrlı kapılar açsın hepimize
allah razı olsun canım allah sanada nasip etsin ama en sağlıklı en sorunsuz olanındna inşalah
duru,kamer gönderdim istek bakın bakalım gelmişmi
tamqm kızma bebitom bak gör bundna sonra daha dikkatli olucam neler çektiğimi ben biliyorum valla tövbeler olsunnnnevet tubiş ne sölicen
bu arada belirtmeyi unuttum gazlı içecek içmişsin yaaaa hiç dikkat etmiyosun bebiş tamamen senden besleniyıo yazık ona yaaaaaaa yapma ne zorluklar çekiyosun kızıyrum sana artıııkkk
heç biişiiiiiiiiii demicem sanaaaaaaaa
valla demeyin zatenhiç bişi yazmıcam
[
tamqm kızma bebitom bak gör bundna sonra daha dikkatli olucam neler çektiğimi ben biliyorum valla tövbeler olsunnnn
valla demeyin zaten
zor değill ilk etaptaa bende yapamam dedim ama kolaymış şimdi önceliklee seçenekler var acemiler+ustalar vs onlardan birine giriyorsun sonra boş masa bulup giriyorsunn 4 kişi tamamlanınca başlıyorsun oyuna ..fatoş eksik bişey söylediysem tamamla canımanaaaaammmm beni yeme kocişini ye annem
kabul etti etmesinede acemi çaylak gibim bakıyomnasıl başlıycam diye
ha cigaraaaa yok yok içmiyorumtamam anlaştık cigarada içmiyosundur umarım
gel seni bi öpem
kırklareli şehrini seç ..sonrada ustalar bölümüne gel ..bu arada facede çevrim içi olsan daha iyi olurhayde kabul ettim başlayınnnnnnn
zor değill ilk etaptaa bende yapamam dedim ama kolaymış şimdi önceliklee seçenekler var acemiler+ustalar vs onlardan birine giriyorsun sonra boş masa bulup giriyorsunn 4 kişi tamamlanınca başlıyorsun oyuna ..fatoş eksik bişey söylediysem tamamla canım
hayırlısıysa olsun bu iş değilse olmasın diye dua et canımhayde allaha emnaet olun 15 30 da eve bakamaya gidicezbu arada eve taşınmamız için önümüzdeki 8 kişinin lojmandan vazgeçmesi lazmmış şimdi duamı etsem olurunamı bıraksam bilemedim hayılısı olsun ama geçen yıl120 kişi lojman istememiş bunu bilmek şimdi nedne olmasın dedirtiyo de haydiöperim herkeslerii
töbe yarappim töbeeeha cigaraaaa yok yok içmiyorum:18:hımm dur bi şlaaappp diye öpeyimm mmmuuuaaaaahhh ayy ısırasım geldi beyaw hırrrrrrrrrrrr kudurdum kudurduum canıma yetti tak dedi gariii hadi gari yetti gari diye dolanıyom evde
hd, byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?