benim net kafayı yedi iyiceeeeeee
yok kıs bana da oldu demin msn e giriyorum faceye giriyorum kk ya giremedim :26:
asicimm ben gidiyim güzelll bi yıkanıyım sonra gidiyim saçlarımı kestireyim yeni tedaviye yeni imaj yaptırayımm
kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alıntı yağpamadımmmm ne kadar güzel dilekler dualr yapmışsınız hepsine aminnnnnnnnnnn diyorum yürekten gönüldennnnnnnnnnnn
rabbim gönülerimizin muradını versin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş emeğinize yüreğinize sağlık canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız iy,iki böyle güzel yüreklere sahipsinizzzzzzzz iyiki yolarımız kesişmiş
evet ablammmm
bak nasıl da unutmamışım senden 5 gün sonrada benim inş doğum günüme göbeğimde bebişimle yada bebişlerimle girerim test tarihim o günlere dank gelecek
bak nasıl da unutmamışım senden 5 gün sonrada benim inş doğum günüme göbeğimde bebişimle yada bebişlerimle girerim test tarihim o günlere dank gelecek
inşşşşşşşşşşşşşş bebişinle değil bebişlerinle girersinnnnnnnnnnnnnnnnn ikiz ikizzzzzzzzz koca göbüşünle giresin doğum dününe
inşallahh ablam yaaaa bak ne güzel söylüyosunnn 2 günü birden kutlarsınız inşaallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?