Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alıntı yağpamadımmmm ne kadar güzel dilekler dualr yapmışsınız hepsine aminnnnnnnnnnn diyorum yürekten gönüldennnnnnnnnnnn
rabbim gönülerimizin muradını versin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş emeğinize yüreğinize sağlık canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız iy,iki böyle güzel yüreklere sahipsinizzzzzzzz iyiki yolarımız kesişmiş

asicimm ben gidiyim güzelll bi yıkanıyım sonra gidiyim saçlarımı kestireyim yeni tedaviye yeni imaj yaptırayımm

bak nasıl da unutmamışım senden 5 gün sonrada benim inş doğum günüme göbeğimde bebişimle yada bebişlerimle girerim test tarihim o günlere dank gelecek

inşallahh ablam yaaaa bak ne güzel söylüyosunnn 2 günü birden kutlarsınız inşaallahhhhh

bak nasıl da unutmamışım senden 5 gün sonrada benim inş doğum günüme göbeğimde bebişimle yada bebişlerimle girerim test tarihim o günlere dank gelecek

inşşşşşşşşşşşşşş bebişinle değil bebişlerinle girersinnnnnnnnnnnnnnnnn ikiz ikizzzzzzzzz koca göbüşünle giresin doğum dününe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…