şu mübarek cuma günün hürmetine okunan selalar ezanlar hürmetine açılan eller hürmetine kabul ettiklerinin arasında bizide al yarabbim........
herkese tekrardan hayırlı cumalarrr
kızlarrr ben bu hafta dualara katılamıcam malummm yarın doktorumla randevum varr belki bostancıda kardeşimde kalırım hastane kardeşime çok yakın belki bikaç gün gelemem hepiniz allah emanet olun yaramazlık yapmayındualarım sizlerle.... BEBEKDELİSİ....:80::80::80:
sanada hayırlı cumalar ablammm nasılsın?
ablam dur hemen çıkma yaaa biraz sohbet edelimmmmm
inşaalllahh bu tedavinde yüzün güler ablacımmmm yaaaaa
ohoooohhhh ablam sen böle negatif başlarsan tabi olmazzz inşallahhh olacak yaaaa bu sefer olacak ablam hiç merak etmeeee sen hakediyosun burdaki arkadaşlarımın hepside anne olmayı sonuna kadar hakediyo ama işte rabbimin bi bildiği var onun işine karışmak bizim haddimiz değil amaaa bazen dayanılmıycak acılar yaşıyoruz rabbim beterinden korusun inşaallahhhİyiyim demetçim napıyım gene başlıyo bizim tedaviii işte yine umutlanıyo insan ama nedense hiç olacakmış gibi gelmiyo bana canım
ok çıkmam senin için
ohoooohhhh ablam sen böle negatif başlarsan tabi olmazzz inşallahhh olacak yaaaa bu sefer olacak ablam hiç merak etmeeee sen hakediyosun burdaki arkadaşlarımın hepside anne olmayı sonuna kadar hakediyo ama işte rabbimin bi bildiği var onun işine karışmak bizim haddimiz değil amaaa bazen dayanılmıycak acılar yaşıyoruz rabbim beterinden korusun inşaallahhh
uyyy yirim ablam ben seniiiiii:86:
canımın içi kız varya bi sarılasım geldi sana hem de ağlattın beni valla çok duygulandım asicimmm
ablam niye bilmiyorum kanım baya ısındı sana haaaaaa gel sarılak yaaaa
asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?