Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şu mübarek cuma günün hürmetine okunan selalar ezanlar hürmetine açılan eller hürmetine kabul ettiklerinin arasında bizide al yarabbim........

kızlarrr ben bu hafta dualara katılamıcam malummm yarın doktorumla randevum varr belki bostancıda kardeşimde kalırım hastane kardeşime çok yakın belki bikaç gün gelemem hepiniz allah emanet olun yaramazlık yapmayın dualarım sizlerle.... BEBEKDELİSİ....:80::80::80:

selamün aleyküm kızlarrr nurcik niye gelmedi kiiii:26::26:
tubişim o dediğin şeyi yapıcam allah razı olsun cnmmmm
melikeeeeemmmm paşan dimek ilk dayağını yidi haaaaa o büyüsün bakkkk öcünü alır merak etmeeeee
sevooomm dimek sende kavgalısın haaa kocişle yaaa hepte böle güzel günlere denk gelir küslükler banada bugün bilezik alcaktık kocişleeee ama kavgalı olduğumuz için bilezik işi yattttıııı

ablam dur hemen çıkma yaaa biraz sohbet edelimmmmm
inşaalllahh bu tedavinde yüzün güler ablacımmmm yaaaaa

İyiyim demetçim napıyım gene başlıyo bizim tedaviii işte yine umutlanıyo insan ama nedense hiç olacakmış gibi gelmiyo bana canım
ohoooohhhh ablam sen böle negatif başlarsan tabi olmazzz inşallahhh olacak yaaaa bu sefer olacak ablam hiç merak etmeeee sen hakediyosun burdaki arkadaşlarımın hepside anne olmayı sonuna kadar hakediyo ama işte rabbimin bi bildiği var onun işine karışmak bizim haddimiz değil amaaa bazen dayanılmıycak acılar yaşıyoruz rabbim beterinden korusun inşaallahhh
ok çıkmam senin için

uyyy yirim ablam ben seniiiiii:86:

canımın içi kız varya bi sarılasım geldi sana hem de ağlattın beni valla çok duygulandım asicimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…