Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çıktım demetcim sana iyi günler girmeye çalışıcamm allaha emanet olunnn hepiniz :80::80::80:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURCAN'A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Son düzenleme:

amiiiiinnnn aimmmiiiiinnnn amiiiiiiiiiiiinnn

Gardaşım rabbim o güsel gönlüne göre versin katından sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin yanruna ol desin inşalahhhhhhhh

canım dua falan paylaşmak yasaklandıya canım okumak isteyen bana özele atacak ben takip ediyorumm

tmm cnm gördüm şimdi oyyy kurban olurum sizi yaradana yaaa allah razı olsun hepiniziden tmm kuşum sen takip ediyosun sende hakkını helal ett cnmmm
allah seni yavruna ve sevdiklerine bağıilasın inşaallahhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :85::85::85::85:
bugün duamızın olduğunu bilmiyordum genlede tefrciye okununnca yapıyorduk duayı bilsem daha erken gelir duamı yapardım ..neyseki gardaşımm unutmamış benii Allah razı olsun senden canım ne muradın varsa versinn evinde neşe hzuur hiç eksik olmasın yunusunaa Rabbim uzun, sağlıklı ömürler versinn

Gardaşım rabbim o güsel gönlüne göre versin katından sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin yanruna ol desi

sevoo neden bu kadar büyütüyorsun canım ortada büyük bir sebep yoksa ve eşinde sana barış çubuğu uzatıyorsaa inat etmee garii .çatlama iğnesi yapmışsın bir güzel çatlamıştır iki yumurtandaa boş geçirme bu geceyii

asicikk geçmiş olsun canım içebilirsen 1 yemek kaşığı (tatlı kaşıpıda olabilir) zeytin yağı iç hem boğazını yumuşatır hemide öksürüğe iyi gelir

tubişim ev işi olmamış hayırlısı olsun gönlüne göre içine sinen bir ev bulursun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh

kızlar öyle bir bakıyım didim çıkıcam şimdi işlerim var nabersinizzzzzzz duayada gelemedim kusura bakmayınnnnnnn

saol nurcanım yaaa çok kötü boğazım bi gıcık var sorma gitsinnn yaaa bide öksürük anlamadım wallaaa

[sıze="3"]aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…