Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

almadım ki daha duru aradım sordum sadece benim patronlar gelebilirler sealacam inşallahhhhhhh

kızlar hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlarımmmmmmmmmm melike guzu ve sevoyu gördüm aşadaaaaa
hoşbuldum datlımm

günaydın aplam hoşgeldinn
canımsın yaa inşalah bugün son bulur kavgada sahalara dmnersin aplamm
ama 1 ay söz konusu datlım ya bu seferlik alttan alsan olmaz mıı

yunus ilk dayağını yediiii
görümcemin küçük afacann kafasına oyuncakla vurdu o kadarda dikkat ettim ama maleseff Alah tan hızlı değildii ağlamadı bile:Ş))

canım bana okunmasına gerek yok teşekkür edsiyorum asiye ve başka kim isterse ona okuyabiliriz

hoşgeldin canım, düzelir aranız olur böyle kavgalar evde hep oluyor maalesef

hoşbulduk canım
ya valla böle durumlarda rabbim bilerek çocuk vermediğini düşünüyorum

kızlarrrr melikenin dediği şey varya 10 10 olsun
bana kusuruma bakmayın nolursunuz dersleri çok sallıyorum sınavı atlatayım telafi edrim olurmu 15 günüm kaldı bu aradaaaaa ayyyyyyyyyy deli olacam ben tembelmiyim ne?
tuğbiş hoşgeldin canım benim lojmanı takma kafana inşallah geç olsun da en güzel ev senin olsun bari demiiiiiii canım hayırlısı inşallahhhhhhhh

canım bana okunmasına gerek yok teşekkür edsiyorum asiye ve başka kim isterse ona okuyabiliriz

hoşbulduk canım
aplam sana okuyalım mı die sormadım kii okucaz dedimmm

temem o zaman bana atın mslları ben takip edeyimm

hoşbulduk canım

sevommmmmmm sen çok kızmışın canım belliiii
ama olur böyle şeyler sebep ne olursa olsun takma kafana canımmmm

yunus ilk dayağını yediiii
görümcemin küçük afacann kafasına oyuncakla vurdu o kadarda dikkat ettim ama maleseff Alah tan hızlı değildii ağlamadı bile:Ş))

vay sıpaaaaa ya bak yaaa allahtan çok değmemiş guzummmmmmm masum masum yatıyor napsın iyi ağlamamış bari demekki canı yanmamışşş

hanii gardaşım nirde bugünn duaya geşecekk diimii
ben kalamzsam kusura bakmayın her ann uyanabilir baya oldu uyuyalıı

geçmiş olsunballı sıcak su denedinmi benim eşimin öksürüğünü bir tek o keser kaynamış suya bi kaşık bal azıcıkta iki üç tane kadarda kara biber bi kaç damlada limon sıcak sıcak içirip yorgan altına salıyorum adamı aklında olsun şeker...allah şifanı versin

bugün inadını kır bir hafta sonra kendini sunsan neye yarıcak de bakayım bişeyler bul onada o iş için barıştığını yansıtma kullanılmış hi,ssetmesin enüştem kendini al sspremleri sonra dön kasayı yat yada ara beni sninirni bana kus ben çekeyim sinirini herife gğüler yüzle git öperim kocaman şeker

kuzucum ev işi malesef olmadı evi beğenmedim apustos yada eylülde başka allah nasip ederse toki loj.geçebilirmişiz olmazsa baka ev bulup çıkıcaz aksilik ağustos sonu eylül başı abimler geliyo yurt dışından allah bu bebeği kucağıoma almayı nasip ederse bir ay kalıyo doğuma karma karışık olucak ama sonu hayırlı olsun ne yapalım ... demek resim gönderdin du bakayım hemen
asii ve sevoo için 50 +50 aldım paylaşmak isteyen olursa bendne alsın asini,n ismi neydi bu arada

kızlar bugün halıları yıkmaya yollıcam yalnızımda yapabildiğim kadar uğraşcam evde yokum kısacası öperim hepinizi kooocamannn telk tek
ayrıca melişim dua konusunda vesile olduğun için allah senden razı olsun evine hayılı sağlıklı huzur bereket çocuğun eşin ve sana can sağlığı versin
hepimizin cuması mübarek olsun

ayyy sevom tam zamanını bulmuşunuz kavga için sizde yani bugünü bari boş geçirme canım barışmaya bak sen kendin için değil zavallı yumurtacıklar içinnnnnnnn onların suçu neee

öledeee ona bu kadar sinirliyken nasıl o iş olacak o zaten zorlıcak bu akşam beni ama ben inadım iştee

hoşbuldum datlımm

günaydın aplam hoşgeldinn
canımsın yaa inşalah bugün son bulur kavgada sahalara dmnersin aplamm
ama 1 ay söz konusu datlım ya bu seferlik alttan alsan olmaz mıı

evet işte melikem 1 ay boşu boşuna çekmiş olucam bu ilaçları iğneyi ağrıları yaaa ne bilemmm işteee hiç istek yok çocuktan bile vazgeçiyorum böle durumlarda ben çok fevriyimm eşim bana hep yakın da dediğim gibi ben öle değilim unuttmam hemen..zaten kavgamızda bu ilişki yüzünden

bu arada aman dikkat et küçük çocuklara ne yapcağı belli olmuyo çocukların sonuçta..iyi ki hızlı vurmamış yaa

aplam hayırlısı olsun bakalım inşalah sağlıkla alcan evladını içine sinen güsel bi evede sıcak bi evede yerleşirsin inşalahh
yok bidenemm göndermedim daha duu gönderiyim hemenn quzumm
amin bebetom aminn inşalahh quuzmm
oh gözün aydın bu arada quzum ne güsel abinlerde geliyo doğuma kadar kalabileceklermii

ay aplam yaa inşalahh boşuna olmucakk Rabbim büyükk
evet aplamm ya Allah esirgedii

tuğbişimm demek taşınma olayınız vardı olmamış ağustos eylüle kalmış hayırlıısyla olsunda sorun olmasın canım,kafana göre bulursun inşallah

kızlar ben çıkıyorummm çok işim var çokk ve 1 saate kadar dışarı çıkıp işlerimi halletmem lazımmm

kendinize iyi bakınnn duaya kalamıyorum kusura bakmayınnn

melikemmm teşekkür ediyorummm ilgin için canım sen anladın onu anam bu yasakta hepimizin konuşmasını engelledi

ne diyim canım yüzüne yastık kapat bariiiiiay canım ya biraz sakin davranmaya çalış bari o sana yakınsa sende ecik naz yap bişiler yap işte geri çevirme aklıma bişey gelmiyor yani başka ama bu işi bugün hallett
2 gün sonra barışırsın iş işten geçer ona göre heeeeeeeeee

ilahii kamer güldürdünn beni haa

ne dimek hayatımm
öpüldünn quzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…