Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarrrr nasılsınızzzzz
ben 1 saat öncesine kadar çok iyiyydim ama belime bişeyler oldu belim tutulduuu çok kötüyüm yürüyemiyorum oturduğum yetden kalkamıyorummmmmmmm

ay cnm yaaa geçmiş olsunnn ve bu halde iştemisin sen yaaaa git de dinlen cnm yaaaa

arabayla yarımsaatte otobüsle 1 saatte gidiliyo cnm

ehhh uzakmış hakketten gidipte geri gelinecek yer değil .....
Bugün hava kapalı ama dışarı çıkacam kaşlarım büyüdü recep ivedik gibi oldum kuaföre gitcem accıkda dolaşacam bu hafta hep ewdeydm ay patlıyacam artıkın.

slm kıslarrr ben çok kötüyümm
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ne zormuş dün yavrumun nefesi kesldii çok şükür komşum gelmişti bizdeydi ben mutfaktayken kendine getirmiş şükürler olsun polikliniğe gitik acile gönderdilerr röntgen falan çeildi çok şükür bişey yokk ama karnı inanılmaz gazla dolu i,laç verdi ama etki etmedii
ne kadar zorduu ya dün komşum ağlamaklı olmuş kığkırmızı yavrumuda kucağında hareketsiz gördümm öldümmmmmm şükürler olsun şimdii iyi

evet gidipte hemen dönmüyoruz...1-2 gün kalıyoruz daha ben 1-2 hafta kalıyodumda biraz bişeyler oldu 1-2 güne düşürdümmm...
kaştamı aldırıyosun sen kız benim o derdim yok çok şükür ne kaş ne bıyık derdim yokkk
iyi gitde temizlen bakalım açılırsın hem

ayyy cnm benim yaaa onunla gçmiş olsun bidenem yaaaaa rabbim sabr versin inşallahhh kıyama ben yaaaaa

büyük geçmiş olsun inş..son olsun..tek gaz sorunundan mı oldu bu allah allah o kadar mı şiddetli yavrucak acaba neden gaz oluor arkadaşım.

senin neden o derdin yok ....bnmde aşırı değil şükürde işte düğünümde bi alındı alıştırdım şimdide duramıorum

ayyy cnm benim yaaa onunla gçmiş olsun bidenem yaaaaa rabbim sabr versin inşallahhh kıyama ben yaaaaa

saolun kıslar ya gazda n değil canım uyurken kusmuş boğazında kalmışş nefes alamamış ciğerine kaçmış olabilir dediler 2 alık çocuk röntgen çek,ildi maşallah şimdi iyii
gaz da hava yutuyo canım ondan emerkenn

MELİKE ciğim bak canım araştır doktoruna sor umarım tavsiye edecek sana daha öncede yazmıştım bnm etrafımda bi çok kişi bunu kullandı sende bi dene NURSE HARWEYS tamamen bikisel çok memnun olanlar oldu...özel alınıo reçete ile satılmıor ...kuzu bide sen yediklerine dikkat ediıyormusun.üşütme suyla fazla uğraşma.

cnm yani alınacak bi tarafı yok maşşallah benim kaşlarımın incecik doğuştan bıyık desen hiç yokkk beyaz tenliyimyaa hiç belli olmuyo varsada...

melikeee cnm nolur dikkat et cnm yaaa emer emmez hemen yatırma kurban oluyummm bizim bi tanıdığımızda öle yapmıştı demek bile istemiyorum sonuçlar felaket olabiliyo nolur melikeeeee dikkat etttt:85::85::85:

ayyy kuzum yavrum yaaa üzme sende kendini sütün çekilir mazalallah bak geçmiş allah beterinden korusun....emerken hava mı yutuor anam bide o sorunmu oluor ....gözüm korkmaya başladı iyice.

demet desene o zaman seni ALLAH süzmüşte göndermiş orjinal demet cillop gibinsin hay maşallh sana sahibin sevinsin ne diyeyeim

canım dikaat etmediğim kadar ediyorumm gerçekten gaz yapacak hiçbişey yemiyorum ama yine oluyoooo((((
tamam canım çok saol araştırırım

canım zaten o şekilde yatırmamm gaz çıkartmaya çalışırımm aman allah korusunn

ben kaçtım kıslarr

demet desene o zaman seni ALLAH süzmüşte göndermiş orjinal demet cillop gibinsin hay maşallh sana sahibin sevinsin ne diyeyeim

saol cnm ne biliyim herkes aldırdım sanıyo ben yok aldırmadım ben hiç diyince herkes şaşırıyo aynı alınmış gibi diyolarrrrrrr

cnm sen çok iyi bi annesin bunu aklından çıkarma işte olsa bi dert olmasa bi dert rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaaallahhh....
sende yavrunu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallahhh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…