Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşım sen daha yolun çok başındasın rabbim daha fazla aratmasın evlat hasretini tez zamanda sonlandırsın inş. ben senin kadarlık evliyken istemek biyana düşünmüyordum bile ben hamileliği tattıktan sonra onların hareketlerini hissettikten sonra anladım evlat isteğini şimdi şimdi arar oldum eksiğimi farkeder oldum kendimi çok eksik hissediyorum ya benim yüzümden evlatsız kalan eşim giden paraları ya ya kaybettiğimiz dört evladımızın acılarıiçim yanıyor şimdi sana yazarken dahada kötü oldum geçen yıllarda nelerde yaşamışım.Neyse canını sıkma herkes bizi bekleyecek değilya mecbur çoluğa çocuğa karışacaklar hiç zoruna gitmesin hatta çocukla iletişime geç onu sev rabbim sanada aratmadan tez zamanda evlatlar versin BEBEK ÖZLEMİNİ BİTİRSİN inşallah.(kız bende çok sabırsızımdır rabbim bize sabretmeyi öğretmek için bu sınavı veriyor)

yazdıklarına hem duygulandımmmmm(
hemde taktir ettim seni gerçekten konuşmların çok olgu bense çok çocukça davranıyorum olaylara ama napıyım yaşımdan olsa gerek elimde değillll ama temmuzda 3 sene olcak şimdiye 3 çocuğum olacaktıııııı ama yok yok yokkkkk
allahımın gücüne gitmesin ama içim çok yanıyoooo ya şöyle bekarlık halimi düşünüyorumdaaa ben öyle çocuk delisiydimkiiii çocuklarda beni çok severdi evleniyim hemen çocuk yapıcam derdim ama rabbim ol demeyince olmuyomuş.....
ve şunuda anladım kiiiiiiiiiiii rabbim insanı sevdiği şeylerle sınıyor...inşaallahhh bu sunavı biran çnce atlatırız başarıylaaaaa

Son düzenleme:
amin canım ben çocukları severim ama iletişim kuramazdım şimdilerde ilgileniyorum yakınların arkadaşların çocuklarıyla oda ay ne zor aman yannış anlaşılmasın korkuyla ilgilenmezsem yokya özeniyor derler diye ilgilensem aman fazla ilgilenirimde hevesleniyo derler düşünceleri nasıl davranacağımı şaşırıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun kusura bakma düşüncelerimi pek yazıya dökemiyorum sen anladın ne söylediğimi demi

geçmiş olsun aplam ya çok şükür bişey olmamış walla çok haklısın aplam da bide bunu kendime anlatabilsem iyice panik oldum herharekette bişey arıyorum deli oldum resmen yaaa

canımsınn yaa inşalah bitecek bu hasret zaten doluyumm

melikeciğim sende sıkıntılar atlatmışsın rabbim bidaha göstermesin geçmiş olsun.Bebeğinle beraber büyüyeceksiniz o seni olgunlaştıracak bu meşakkatli yola beraber çıktınız bazı sıkıntılar sorunlar atlatacaksınız rabbim kalıcı hasarlar vermesin

çok saol aplacımmm aminn inşalahhhhh ya stresten sabaha kaadar kötü rüyalar gördümm ağzım full yara olmuşş sabah konuşmakta güçlük çekiyordumm

niyetim sizleri üzmek değil biliyorum herkesin kendine göre sıkıntıları var sadece çok daralmıştım paylaşmak istedim zaten geçer birazdan

niyetim sizleri üzmek değil biliyorum herkesin kendine göre sıkıntıları var sadece çok daralmıştım paylaşmak istedim zaten geçer birazdan

canımm içine atma nolur paylaşş seni bizlerden başka kim anlayabilirkii bende çektimm 2 sene şükürler olsun 2 seneden sonra yavrum benimlee
kurban olduğum Mevlam sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalahh

üzme kendini sonuçta oda can taşıyor nefes alıyor oyuncak bebek değilya olacak sende tecrübe kazanacaksın ilerde bizler sana danışacağız şu sıkıntıları var bebelerimizin diye sende bize akıl vereceksin

canım yaa inşalah aplammm hakkaten 2 gündür bilmediğim şeyleri öğrendimm Rabbim sizlere inşalah evlatlarınızı sıkıntısız büyütmeyi nasib ederrr

kızlarrrrrr oofffffff oofffffff içimi acıtınızzzz yaşadıklarımın aynı yaşayan hisedenlerle dolu etrafımmmmm nedenleri niçinleri bırakalı çok oldu :26::26: kızlar ben 35 yaşımdayım 7 yıldır evliyim eviliğimin ilk ayıydı sancılarım var diye dr gittik:26: konuşurken çocuk istiyoruz dedik hiç korunmayacağız (zaten yaş 28 neyi bekleyeceksek ) dr eşiniz su testi yaptırsın ama daha ilk aydan bekleyin dedii:26: spermiyoğram yazıyordu üzerinde eşimin eline tutuştursu ve eve geldik eşime hadi git bu testi yaptır dedim sonucu aldık dr gittik bize bakın sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz dediii ve biz bu yola o ğün çıkmış olduk öncesinde varikosel mi acaba hayır şu ilaç bu ilaç eşim kulanmak istemez derken 2 yı geçti eşime dedimki hadi artık bir merkeze gidelim..... tabi burada ya ne zaman çocuk yapacaksınız zaten yaşınız başınız geçiyor diyenler
sen benim oğluma çocuk veremeyeceksin diye her gün başımın etini yiyenbir kaynana kaynana kadar hayatıma karışan başka insanlar bütün bu sıkıntıların içinde kalkıp tüp bebek merlkezine gittik dr rapor alın isterseniz dedi ama yok dedik hemen olsun raporlauğraşmayalım:44: iğneler ilaçalr her şey çok güzel opu günü 22 yumurtam toplanmış süper dedi dr sizi yarın arayacağız :18:iknci gün aradılar 2 embiryonuz var diğerleri boş çıktııı bunlarda yarına çıkarmı bilnmez dediler bu anı düşmanımın ile yaşamsını sitemem hemen kalkıp has gittimm (tam 2 saatlik bir yol )öyle çok ağlıyorum ki has pskoloğu odasına aldı bir şeyler anlattı ama ben hiç bir şey duymadımm eve geldim çok köyüdüm 2 yı geçti aradann eşimin kualndığı kürler vardııı yalvar yakar kuanıyordu içmek istemiyordu ama ben hep canım HER ŞEY BİR ÇOCUK İÇİN diye yalvardım 2008 de tekara denedimm dr daha dikatli olalım dedi daha az ilaç 12 yumurtaa 2 embiryo 3.gün tarnsferiii inanmıyordum bebeklerimi alıp evime gelmiştim ilk kez bebklerimle bu kadar yakındım göbüşümde 2 tane melek vardııı her şey rüya gibiydii evde hareket ederken hep aklımda onlar vardı dualar ediyordum yalvarıyordum allahım ne our benimle olsunlar bırakamsınlar diyeee ellerim karnımda bebeklerime ne olur beni sizsiz bırakmayın anne olma hakımı elimden almayın diye yalvardımm 12. gün kan verdimm dr 2 saat sonra gel dedi gittiğimde dr yerinde yoktu buldum bir kaç dr çay içiyordu bana haaaa senin sonuç ne gatif dedi (bu dr develt has dr merkezde değil)o günmü kötüydü yoksa yumoşların boş çıktığı günmü bilmiyorum sonra dr aradım gel histersekopi yapalım dedi yapıldı sorun yok:26: bu arada eşim iflas etti elimizde olan her şey gittii
artı yanımızda olan insanlar bile arkamızdann kuyumuzu kazıyordu:18: 2010 yılına kadar çalıştım toprladığım parayla başka bir merkeze bşvurmu her şeyi anlatımmm dr gayet olumlu konuştu tedvai başaldı:18: opu günü 20 yumoş hepside olgun çok mutluyum ikinci gün aardılar 2 embiryonuz oldu 3.gün transfer içn gittim dr ben bu embiryoyu sana transfer edemem çöp bu dedi ben yine evime yalnız döndüm ertesi ay tetkar denedik bu defa 18 yumoş 1 embiryo ama kalitesi iyi aldım eve geldim 10 gün bekledimmmm :18:ama bebeğim beni sitemedi anne olarak kabul etmedii yalnız bıraktı ve gitti dr bana bir kezde naturel deneyelim dedi denedik tek yumurta oldu ama boş çıktıı aradan 1.5 yıl geçti bir merkeze gittik son kezdi artık olursa olacak olmasa bırakcaktık dr şu tetkelri yaptırın dedi yaptırdık eşimin hormonarı çok yüksek çıktı hemen mr istendi ve eşimin beyninde 5 cm lik kis dr larla konştum zor riskli bir ameliyat denildi (aslında zor bir ameilyit değil ama yerinden dolayı zor dedi)eşim çıkıt dr çağıdı bu ameliyatı yaparım ama eşinin hayatta kalma ihtimali %30 dedi körlük olacak büyük ihtimalle ve felçlik ama bu amliyat olmasada bunar olacak dedii eşim ameliyat odu çok şükür bunalrın hiç biri olamdı şimdi evmizdeyizzz elimizdeki bütün birikmişimiz bu işe harcadıkkk:26:
şükürler olsunki bir bebeğim olup onu kaybetbedim şükürler olsunki (inferilitye borçluyum)eşimin rahatsızlığı erkenden fark edildi ve çok şükür eşim benimleee
içim hala çok yanıyor bebek için ve bu yangın hiç sönmeyecek çok istiyorummm ama önce sağlık huzur ve inşşş hayırlı sağlıklı evlatlar
[/TABLE]

yetterr cnaım ilk defa böle detaylı yazdın sanırım yaşadıklarını inan okurken bende kötü oldumm
birincisi eşinin % 30 yaşama ihtimalini bile bilmiyodum körlük yada felç olayını bilmiyodumm allahımm en güzel mucizeyi vermiş eşin sağ sağlim yanına gelmişşş inann şükrett canımm bunları yaşamak çok zor olmuştur ben düşünemiyorum bile eşime bu şekilde denildiğinde ben nasıl ameliyata gönderirimmm nasıll sağ ölü haberini beklerimmm rabbimmm sağlık versin bize ve sevdiklerimizeee

ve bence evet evlat acısı çok acıı ama en önemli sağlıkk dediğin gibi bebelerimiz olması için elimizden gelşeni yaparız olmazsa ne edekkk birde canım senin anlattığına göre yumurta kalitende sorun var bu konuda doktorlar bunu düzeltemiyomu

canım eşmi amliyata gönderirken okadar karışıktım ki eşimi görtürdüler ben odada kaldım oradan abim ve ablam gelip götürdüler amliyathanenin önünde bile çıkamdımm yalnız daha sonra kardeşlerimele gittim ameliyat hanenin önüne tam 12 saat çok zordu hemde çokama çok şükür geçti
biliyormusun hala geçmedi geceleri bir kabusla uyanıyorum ve kendime geldiğimde eşimin burnunun önünde elim yada nabızında yaşıyormu diye kontrol ederken buluyorum kendimii:18::18: sevdiklerini kaybetme korkusu çok kötü
canım evet benim yumurta kalitem kötü ama bunun ne bir tedavisi nede ilacı varrr sadec her ay aynı yumurtayı üretmiyormuş bünye bu ay kalitesiz ama diğer ay kaliteli olabilyormuş eğer iyi kaltede olduğu bir aya denk gelirse neden olmasın diyor dr lar tamamen şans yani :26::26::26::26::26::26:

canımm benim yaaa geçmiş olsunn kimbilir nasıl korktunnn
bu konuda kendini suçlama eşinede izin verme bu düşünceleree onun canı acısa en çok senin canın acır başkasının değil sende istemezsin böle bişeyler yaşamayı ama bebek büyütürken muhakkak bişeyler oluyo bu şekilde hem sana bebek bakmasını öğretenmi oldu ki elinden geleni yapıyosun canım üzme kendini.sadece yatırırken yan yatırmaya çalışki kusmuğu boğazına kaçmasın sen önlemini al aksilik olursa bu senin suçun değil canım bunu bil.bizim yeğeninde defalarca boğazında kaldı yiyecekler oluyo böle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…