arkadaşım sen daha yolun çok başındasın rabbim daha fazla aratmasın evlat hasretini tez zamanda sonlandırsın inş. ben senin kadarlık evliyken istemek biyana düşünmüyordum bile ben hamileliği tattıktan sonra onların hareketlerini hissettikten sonra anladım evlat isteğini şimdi şimdi arar oldum eksiğimi farkeder oldum kendimi çok eksik hissediyorum ya benim yüzümden evlatsız kalan eşim giden paraları ya ya kaybettiğimiz dört evladımızın acılarıiçim yanıyor şimdi sana yazarken dahada kötü oldum geçen yıllarda nelerde yaşamışım.Neyse canını sıkma herkes bizi bekleyecek değilya mecbur çoluğa çocuğa karışacaklar hiç zoruna gitmesin hatta çocukla iletişime geç onu sev rabbim sanada aratmadan tez zamanda evlatlar versin BEBEK ÖZLEMİNİ BİTİRSİN inşallah.(kız bende çok sabırsızımdır rabbim bize sabretmeyi öğretmek için bu sınavı veriyor)
geçmiş olsun aplam ya çok şükür bişey olmamış walla çok haklısın aplam da bide bunu kendime anlatabilsem iyice panik oldum herharekette bişey arıyorum deli oldum resmen yaaacanım arkadaşım ben anne değilim bebek büyütmedimama 4 tane yeğenim benimle büyüdü böyle şeyler olabiliri:26: sende insansın her saniye gözünü ondan ayırmadan bakamsınkii:26: elbette işlerin var ihityaçların var :44:bebişi yatakta bırakıp onlara bakacasın(mecburen yani) bunlar için kendini suçlama eşinde seni suçlamasın bak ilerde bir şeyler yemeye başladığında boğazına duracak sen ağzına veriken geri çıkartacak vs vs sakın kendini yargılama üzme sen istemeden yaşanan şeyler bunlar ayrıca bebek büyüten kadınlara sor 10 kadından 9 böyle şeyler yaşar senin yapacağın yatarken yan yatırmak dikat etmek bence sende elinden geleni yapmışsın
bak kadeşim yeğenimi bana bıraktı kahvaltı yapıyoruzekmekleri küçücük yapıp ağzına veriyorumm hıkkkk diye bir ses geldi bir baktım ki boğazına durmuş alnından çektim çıkmadı (yeğenimi boğazına bir şey durduğunda annesi iki kaş arasından yukarıya doğru çekiyordu ve genelde ne durmuşsa çıkıyordu)sonra ani bir hareketle elimi bğazına soktum ve ekmek parçasını çıkartım ben bunalrı yaparkende kardeşimin eşi yanımızda oturyor gözleri fal taşı gibi açılmışş yani hepimzn başına gelebilir kuzum hiç üzme kendniii
arkadaşım sen daha yolun çok başındasın rabbim daha fazla aratmasın evlat hasretini tez zamanda sonlandırsın inş. ben senin kadarlık evliyken istemek biyana düşünmüyordum bile ben hamileliği tattıktan sonra onların hareketlerini hissettikten sonra anladım evlat isteğini şimdi şimdi arar oldum eksiğimi farkeder oldum kendimi çok eksik hissediyorum ya benim yüzümden evlatsız kalan eşim giden paraları ya ya kaybettiğimiz dört evladımızın acılarıiçim yanıyor şimdi sana yazarken dahada kötü oldum geçen yıllarda nelerde yaşamışım.Neyse canını sıkma herkes bizi bekleyecek değilya mecbur çoluğa çocuğa karışacaklar hiç zoruna gitmesin hatta çocukla iletişime geç onu sev rabbim sanada aratmadan tez zamanda evlatlar versin BEBEK ÖZLEMİNİ BİTİRSİN inşallah.(kız bende çok sabırsızımdır rabbim bize sabretmeyi öğretmek için bu sınavı veriyor)
iyi deyilim dün kayınvalidemde oturma vardı arkadaşları hep kendi yaşıdı olduğu için sadece çocuklu eltim vardı herkesin çocukla ilgilenmesi eltime kaç aylık kaç dişi var hangi kelimeleri söylüyor vs. vs.soruları canımı çok sıktı allah biliyorya kıskanmıyorum allah daha çok evlat versin hayırlısından allah var eltimde öyle canımı sıkacak hareket veya söz söylemez(hoş söylesede anlamam ben her sözde art niyet aramam allahda şükür anlaştırmıyor gıcıt hareketleri)ben kendi eksiğime üzüldüm haşa hiç kendine soruyormusun niye ben diye dün aklıma böyle düşünceler geldi tak etti canıma bende evlatlar istiyorum
melikeciğim sende sıkıntılar atlatmışsın rabbim bidaha göstermesin geçmiş olsun.Bebeğinle beraber büyüyeceksiniz o seni olgunlaştıracak bu meşakkatli yola beraber çıktınız bazı sıkıntılar sorunlar atlatacaksınız rabbim kalıcı hasarlar vermesin
niyetim sizleri üzmek değil biliyorum herkesin kendine göre sıkıntıları var sadece çok daralmıştım paylaşmak istedim zaten geçer birazdan
üzme kendini sonuçta oda can taşıyor nefes alıyor oyuncak bebek değilya olacak sende tecrübe kazanacaksın ilerde bizler sana danışacağız şu sıkıntıları var bebelerimizin diye sende bize akıl vereceksin
zaman ne çabuk geçiyor netin başında gitmem gerekiyor çıkıyorum ben allaha emanet olun
iyi deyilim dün kayınvalidemde oturma vardı arkadaşları hep kendi yaşıdı olduğu için sadece çocuklu eltim vardı herkesin çocukla ilgilenmesi eltime kaç aylık kaç dişi var hangi kelimeleri söylüyor vs. vs.soruları canımı çok sıktı allah biliyorya kıskanmıyorum allah daha çok evlat versin hayırlısından allah var eltimde öyle canımı sıkacak hareket veya söz söylemez(hoş söylesede anlamam ben her sözde art niyet aramam allahda şükür anlaştırmıyor gıcıt hareketleri)ben kendi eksiğime üzüldüm haşa hiç kendine soruyormusun niye ben diye dün aklıma böyle düşünceler geldi tak etti canıma bende evlatlar istiyorum
ah cnm yaaaa bizde birazdan kayınvalidemlere gidicez pazartesi dönerim salıda oturmam var oturmaya gideceiğim kişide bende 1 hafta önce evlendiiiiii şimdi 1.5 yaşında bi kızı var şimdi onu gördümmü elim ayağıma dolanır walaaaaa
rabbim en kısa zamanda burdaki arkadaşlarıma ve çocuk isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahhhh
walla sabırsızım kız ben nerden bildinnnnnn
yetterr cnaım ilk defa böle detaylı yazdın sanırım yaşadıklarını inan okurken bende kötü oldumm
birincisi eşinin % 30 yaşama ihtimalini bile bilmiyodum körlük yada felç olayını bilmiyodumm allahımm en güzel mucizeyi vermiş eşin sağ sağlim yanına gelmişşş inann şükrett canımmbunları yaşamak çok zor olmuştur ben düşünemiyorum bile eşime bu şekilde denildiğinde ben nasıl ameliyata gönderirimmm nasıll sağ ölü haberini beklerimmm rabbimmm sağlık versin bize ve sevdiklerimizeee
ve bence evet evlat acısı çok acıı ama en önemli sağlıkk dediğin gibi bebelerimiz olması için elimizden gelşeni yaparız olmazsa ne edekkkbirde canım senin anlattığına göre yumurta kalitende sorun var bu konuda doktorlar bunu düzeltemiyomu
slm kıslarrr ben çok kötüyümm
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ne zormuş dün yavrumun nefesi kesldii çok şükür komşum gelmişti bizdeydi ben mutfaktayken kendine getirmiş şükürler olsun polikliniğe gitik acile gönderdilerr röntgen falan çeildi çok şükür bişey yokk ama karnı inanılmaz gazla dolu i,laç verdi ama etki etmedii
ne kadar zorduu ya dün komşum ağlamaklı olmuş kığkırmızı yavrumuda kucağında hareketsiz gördümm öldümmmmmmşükürler olsun şimdii iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?