Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm çok güzel şey paylaşmışsın allah razı olsun bende deniycem inşaallahhh
canım inşş işe yarar
günaydın kızlarrrr nasılsınızzzzz
ben 1 saat öncesine kadar çok iyiyydim ama belime bişeyler oldu belim tutulduuu çok kötüyüm yürüyemiyorum oturduğum yetden kalkamıyorummmmmmmm
bebğim geçmiş olsunnnnnnnnnn

canım geçmiş olsunnnnn çok çok dikatliolman gerekiyorrrrr

herkese merhaba böyle bir başlığa bebek özlemi çeken ama bunıu herkesle paylaşamayan anne adaylarının ihtiyacı varmış. güzel olmuş gerçekten...

cnm sen çok iyi bi annesin bunu aklından çıkarma işte olsa bi dert olmasa bi dert rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaaallahhh....
sende yavrunu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallahhh cnm
amin canımm inşalahh öleyimdrrr
canım inşş işe yarar

bebğim geçmiş olsunnnnnnnnnn

canım geçmiş olsunnnnn çok çok dikatliolman gerekiyorrrrr
çok saol canımmm

kıslarr ya o dünkü kötü şeyden sonra galiba eşim beni sorumlu tuttuu uzun bi süre konuşmadı benimlee ( sıra beklerkenn konuşmaya başladıı ben gözümden sakınırken yavrumu bana haksızlık yapıyoo ve artık bana tahammül edemiyo galibaa kendimi çok kötü hissediyorumm
kıslarr ne zormuş ya kaybetmekten çok korktumm 10 yıl yaşlandım derlerya yemin ederim öle oldu ömrümden ömür gitti mart annelerinde bi bebeğin akciğerlerine su kaçmışş ondan çok etkilenmiştim quzumuda komşumun kucağında öle görünce gözüm falan görmedi kendimden geçtimm hala da aklıma geldikçe mahvoluyorumm Rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin ve sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşalahhh

cnm gerçekten kendine haksızlık ediyosun yaaaa yapma böleee eşinde korkmuştur haliyle birbirinize haksızlık etmeyin olur yaaa ne varki bundA hergün güllük gülistan geçecek değil yaaaa rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimseye...
cnm yanlızsın olacak o kadar bizim ne olacağımız ne malummm sen gayet güzel ve bilgili annesin bi daha kendini kötülüycek bişe yazma buraya çünkü ben inanmıyorum senin kötü ve sorumsuz anne olduğunaaaaaa

ben çıktımmmmm melikeeee kendine haksızlık etmeeee bidaha söylüyorummmm.
kim ister yavrusuna bişe olsun yaaa eşinde haksızlık etmiş sannaaaa kendini üzme çok öptümm seniiiii

bilmiyorum canımm yaa nolur kızxmayın sizde zama gerçekten iyi değilimm keşke öle yatırmasaydaımm sırt üstü yatırmıştım kafası düzgün olsun diee ama

bilmiyorum canımm yaa nolur kızxmayın sizde zama gerçekten iyi değilimm keşke öle yatırmasaydaımm sırt üstü yatırmıştım kafası düzgün olsun diee ama

bak daha aynı şeyi söylüyosun melike sen 40 tane çocuk büyütmedin heralde okadar da olacak hadi daha kötü şeyler olsaydı rabbim korumuş korusunda mink paşanııııııı inşallaahhh.....

ya bu hafta sonlarını buaralar hiç sevmiyorum kimse yok sohbet edecek zaten yanlızım .ALLAHIM YANNIZLIK SANA YAKIŞIR BİZ ACİZ KULLARINI YANNIZ BIRAKMA yuvalarımızı şenlendirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et yetti bu yannızlık artık allah sanada versin duaları bile canımı sıkar oldu :

canım arkadaşım ben anne değilim bebek büyütmedim ama 4 tane yeğenim benimle büyüdü böyle şeyler olabiliri:26: sende insansın her saniye gözünü ondan ayırmadan bakamsınkii:26: elbette işlerin var ihityaçların var :44:bebişi yatakta bırakıp onlara bakacasın(mecburen yani) bunlar için kendini suçlama eşinde seni suçlamasın bak ilerde bir şeyler yemeye başladığında boğazına duracak sen ağzına veriken geri çıkartacak vs vs sakın kendini yargılama üzme sen istemeden yaşanan şeyler bunlar ayrıca bebek büyüten kadınlara sor 10 kadından 9 böyle şeyler yaşar senin yapacağın yatarken yan yatırmak dikat etmek bence sende elinden geleni yapmışsın
bak kadeşim yeğenimi bana bıraktı kahvaltı yapıyoruz ekmekleri küçücük yapıp ağzına veriyorumm hıkkkk diye bir ses geldi bir baktım ki boğazına durmuş alnından çektim çıkmadı (yeğenimi boğazına bir şey durduğunda annesi iki kaş arasından yukarıya doğru çekiyordu ve genelde ne durmuşsa çıkıyordu)sonra ani bir hareketle elimi bğazına soktum ve ekmek parçasını çıkartım ben bunalrı yaparkende kardeşimin eşi yanımızda oturyor gözleri fal taşı gibi açılmışş yani hepimzn başına gelebilir kuzum hiç üzme kendniii

papatyam aminnnnnnnnnnnn yüreğine gönlüne sağlık canımmmmmmmmmmmmmmm

amin papatyacım aminnnnn
nasılsın nasıl geçiyo günlerin?

amin papatyacım aminnnnn
nasılsın nasıl geçiyo günlerin?

iyi deyilim dün kayınvalidemde oturma vardı arkadaşları hep kendi yaşıdı olduğu için sadece çocuklu eltim vardı herkesin çocukla ilgilenmesi eltime kaç aylık kaç dişi var hangi kelimeleri söylüyor vs. vs.soruları canımı çok sıktı allah biliyorya kıskanmıyorum allah daha çok evlat versin hayırlısından allah var eltimde öyle canımı sıkacak hareket veya söz söylemez(hoş söylesede anlamam ben her sözde art niyet aramam allahda şükür anlaştırmıyor gıcıt hareketleri)ben kendi eksiğime üzüldüm haşa hiç kendine soruyormusun niye ben diye dün aklıma böyle düşünceler geldi tak etti canıma bende evlatlar istiyorum

ah cnm yaaaa bizde birazdan kayınvalidemlere gidicez pazartesi dönerim salıda oturmam var oturmaya gideceiğim kişide bende 1 hafta önce evlendiiiiii şimdi 1.5 yaşında bi kızı var şimdi onu gördümmü elim ayağıma dolanır walaaaaa
rabbim en kısa zamanda burdaki arkadaşlarıma ve çocuk isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahhhh
sana yazı yazıyordum sabırsız

walla sabırsızım kız ben nerden bildinnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…