canım inşş işe yararcnm çok güzel şey paylaşmışsın allah razı olsun bende deniycem inşaallahhh
bebğim geçmiş olsunnnnnnnnnngünaydın kızlarrrr nasılsınızzzzz
ben 1 saat öncesine kadar çok iyiyydim ama belime bişeyler oldu belim tutulduuuçok kötüyüm yürüyemiyorum oturduğum yetden kalkamıyorummmmmmmm
slm kıslarrr ben çok kötüyümm
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ne zormuş dün yavrumun nefesi kesldii çok şükür komşum gelmişti bizdeydi ben mutfaktayken kendine getirmiş şükürler olsun polikliniğe gitik acile gönderdilerr röntgen falan çeildi çok şükür bişey yokk ama karnı inanılmaz gazla dolu i,laç verdi ama etki etmedii
ne kadar zorduu ya dün komşum ağlamaklı olmuş kığkırmızı yavrumuda kucağında hareketsiz gördümm öldümmmmmmşükürler olsun şimdii iyi
amin canımm inşalahh öleyimdrrrcnm sen çok iyi bi annesin bunu aklından çıkarma işte olsa bi dert olmasa bi dert rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaaallahhh....
sende yavrunu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallahhh cnm
çok saol canımmmcanım inşş işe yarar
bebğim geçmiş olsunnnnnnnnnn
canım geçmiş olsunnnnn çok çok dikatliolman gerekiyorrrrr
kıslarr ya o dünkü kötü şeyden sonra galiba eşim beni sorumlu tuttuu uzun bi süre konuşmadı benimlee( sıra beklerkenn konuşmaya başladıı ben gözümden sakınırken yavrumu bana haksızlık yapıyoo ve artık bana tahammül edemiyo galibaa kendimi çok kötü hissediyorumm
kıslarr ne zormuş ya kaybetmekten çok korktumm 10 yıl yaşlandım derlerya yemin ederim öle oldu ömrümden ömür gitti mart annelerinde bi bebeğin akciğerlerine su kaçmışş ondan çok etkilenmiştim quzumuda komşumun kucağında öle görünce gözüm falan görmedi kendimden geçtimmhala da aklıma geldikçe mahvoluyorumm Rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin ve sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşalahhh
cnm gerçekten kendine haksızlık ediyosun yaaaa yapma böleee eşinde korkmuştur haliyle birbirinize haksızlık etmeyin olur yaaa ne varki bundA hergün güllük gülistan geçecek değil yaaaa rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimseye...
cnm yanlızsın olacak o kadar bizim ne olacağımız ne malummm sen gayet güzel ve bilgili annesin bi daha kendini kötülüycek bişe yazma buraya çünkü ben inanmıyorum senin kötü ve sorumsuz anne olduğunaaaaaa
ben çıktımmmmm melikeeee kendine haksızlık etmeeee bidaha söylüyorummmm.
kim ister yavrusuna bişe olsun yaaa eşinde haksızlık etmiş sannaaaa kendini üzme çok öptümm seniiiii
bilmiyorum canımm yaa nolur kızxmayın sizde zama gerçekten iyi değilimm keşke öle yatırmasaydaımm sırt üstü yatırmıştım kafası düzgün olsun diee ama
kıslarr ya o dünkü kötü şeyden sonra galiba eşim beni sorumlu tuttuu uzun bi süre konuşmadı benimlee( sıra beklerkenn konuşmaya başladıı ben gözümden sakınırken yavrumu bana haksızlık yapıyoo ve artık bana tahammül edemiyo galibaa kendimi çok kötü hissediyorumm
kıslarr ne zormuş ya kaybetmekten çok korktumm 10 yıl yaşlandım derlerya yemin ederim öle oldu ömrümden ömür gitti mart annelerinde bi bebeğin akciğerlerine su kaçmışş ondan çok etkilenmiştim quzumuda komşumun kucağında öle görünce gözüm falan görmedi kendimden geçtimmhala da aklıma geldikçe mahvoluyorumm Rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin ve sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşalahhh
ya bu hafta sonlarını buaralar hiç sevmiyorum kimse yok sohbet edecek zaten yanlızım .ALLAHIM YANNIZLIK SANA YAKIŞIR BİZ ACİZ KULLARINI YANNIZ BIRAKMA yuvalarımızı şenlendirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et yetti bu yannızlık artık allah sanada versin duaları bile canımı sıkar oldu :
ya bu hafta sonlarını buaralar hiç sevmiyorum kimse yok sohbet edecek zaten yanlızım .ALLAHIM YANNIZLIK SANA YAKIŞIR BİZ ACİZ KULLARINI YANNIZ BIRAKMA yuvalarımızı şenlendirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et yetti bu yannızlık artık allah sanada versin duaları bile canımı sıkar oldu :
amin papatyacım aminnnnn
nasılsın nasıl geçiyo günlerin?
kız papatyaaaaaaaaa napıyon sesin çıkmaz olduuuuuuuuuuuuuuuuu:84::84::84:
ah cnm yaaaa bizde birazdan kayınvalidemlere gidicez pazartesi dönerim salıda oturmam var oturmaya gideceiğim kişide bende 1 hafta önce evlendiiiiii şimdi 1.5 yaşında bi kızı var şimdi onu gördümmü elim ayağıma dolanır walaaaaaiyi deyilim dün kayınvalidemde oturma vardı arkadaşları hep kendi yaşıdı olduğu için sadece çocuklu eltim vardı herkesin çocukla ilgilenmesi eltime kaç aylık kaç dişi var hangi kelimeleri söylüyor vs. vs.soruları canımı çok sıktı allah biliyorya kıskanmıyorum allah daha çok evlat versin hayırlısından allah var eltimde öyle canımı sıkacak hareket veya söz söylemez(hoş söylesede anlamam ben her sözde art niyet aramam allahda şükür anlaştırmıyor gıcıt hareketleri)ben kendi eksiğime üzüldüm haşa hiç kendine soruyormusun niye ben diye dün aklıma böyle düşünceler geldi tak etti canıma bende evlatlar istiyorum
sana yazı yazıyordum sabırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?