Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inanırırımm canım eşinin nabzını kontrol ettiğini ben bile rüya görsem eşimle ilgili uyanıp soluk alıp almadığına bakıyorum ki seninki çok normal..

demek yumoşlar için tamamen şans tedaviye başlayıp yarıda kalmasıda kötü yaa neyse eşin sağ sağlimm iyice iyileşsinde o şansı bulucaksınız inşallahhh

havva aplamm neler yaşamışsınn Rabimm yardımcınız olsun çokşükür eşin seninle mutlusunuzz yavrunuzda elbet gelecekk kurban olduğum ol dicek walla ne iyeceğimi bilemedimm çok zor günlerr bi daha yaşatmasın Rabbimmm

kamercimm seninde beli,n tutulmuş geçmiş olsun bende kendimi yorarsam öle tutuluyomm bilirim o rahatsızlığı

evett kızlar bizimde boşa geçen bir daha oldu şimdi adeti bekleee

aplamm ömrümden ömür gittiii resmennn hala içim nasıl acıyoo
yani aplam kimse bana şunu yap unu yap demedii demiyordaaa araştıra aratıra yaşayarak öğreniyorumm çevremden gördüklerimi uyguluyorummm
aplam sürekli yan yatırıyordum bu sefer de yanındayım die norml yatırdım kafasıı yanlara yassı oldu diee şükürler olsun Rabbim bize bağışladıı Rabbim bi daha böle bişey yaşatmasın inşalahh

aplam sen gitin mi dişçiyee

kamercimm seninde beli,n tutulmuş geçmiş olsun bende kendimi yorarsam öle tutuluyomm bilirim o rahatsızlığı

evett kızlar bizimde boşa geçen bir daha oldu şimdi adeti bekleee

evet ya kamer aplanın beli tutulmuştuu okudum yazacaktımm kafa bi milyon wallaa aplam geçmiş olsun ya inşalah önemli bişey değildirrr

aplamm ya üzüldüm walla hayırlsıı olsun bakalım kırmadın inadını dimii

papatya özmen ve asicim sizlerde dolmuşsunuzz hepimiz gibi ama inşallahh bu duyguları tadıcazz içinizi ferah tutun

işte bende bu yüzden diyorum kimse karşına geçipte seni yadırgamasın sen hiç bişey bilmiyoken bebek bakmaya başladın allaha şükür çok güzel bi anne oldun merak etme senn

yok canım gidemedim daha

valla bugeceden bugün 3 e kadar yumoşlarımın çatır çatır çatlamasını iyi hisseettim ama olmadı işte..gece hiç yanaşmadı yanaşsa karşı koymazdımda bu sefer yaklaşmadı sabahta öpüp okşamaya çalışıyo geçti bolunun pazarı yanii bu akşam dayımlara gdip kalmayı düşünüyom annemler orada ya gündüz gidip akşam dönsen olmazmı yani bu akşama düşünceleri var ama iş işten geçti

amannn sağlık olsunnn napayımm valla beni sinir ederse böle tamamen tedaviyi bırakırım dımdızlak bırakırım onu ben ikimiz için herşeyi yapıp herşeyi izah ediyom o hastaneye gitsem ne oldu bile sormuyo insanın zoruna gidiyo artık herşey unutuyom diyo ama ben onunla ilgili hiçbişeyi unutmuyom işte öleee bana bir sor bin ah işit

canımsın datlımm yaa aplam walla senden korkulurr hee sinirlenine gözün bişi görmüyoo

aplamm inşalah çatır çatır çatlayan yumoşlar boşa gitmemiştir bi mucize olur inşalahhhhhh
git walla datlım iyi gelir annenleri falan görmekk kafan dağılırr quzumm
işte böle ilgisiz olduklarında insan deli oluyo bi kaşık suda boğasım geliyoo
aplamm sakın sakın bırakmayı falan düşünme geçirme bile aklındann bu tedaviler hayır olacak inşalahhh

yavv ben şimdi komşuya dereotu aldırdım duru aplanın dediğini yapacamm gaz ve süt içinn ama nasıl yapacam ne kadar su ne kadar dere otuu

ya bilmiyom melikem ne için kim için uğraşıyom diyom bazen

ben aşkımıda sinirimide doruklarda yaşıyom yani zordur benle yaşamak ben sevgimin,değerimin,ilgimin karşılığını beklerim alamayınca böle oluyom eşime karşı işte

neyse beni bırak ben bugün kötü olurum yarın iyi olurum Yunus nasıl uyuyomu eşin nerde işte mi

evet kızlar biraz fazla olmusuzluklar yaşadım ama bir kısmı geçti çok şükür yumoşlar için yapılacak bir şey yokkk zaten dr doğlay yoldan kesinlikle olmaz dediiii sağlık olsun ne yapalım bizim kısmetimizde böyleymiş

ayy kurban olurum aplamm yaa aynen bende senin gibiyim karşılık alamayınca deliriirm benn

datlım yunus uyuyyoo gaz sancısı vardıı quzunun uyudu uyandı uyudu uyandı en sonunda daldı ama uyanacak gibi gözümonda kıpırdanıyoo
eşim iştee( çalışıyoo yarında sınavı var yarında yok öğleden sonraya kadarr ben hep evdeyimmmmmmm(((((((

göz kararı yapsan olurmu canım :26:
dimii datlımm bi zararı olmaz ot sonuçtaa

aplamm Rabbim bundan sonra yüzünü<zü güldürsün inşallahhh

ya bu dilim nasıl geçerkii dil alrıı varya yanlar faan şişmiş bişeyler çıkmışş yemek yerken canım çıktıı

olsun canım evde ol boşver dışarısı zaten soğuk yaz gelince Yunusta biraz büyümüş olacak çıkarsın komşularınla tur atarsın biraz daha sabret canım

biraz daha sık dişini canım onunda zamanı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…