- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım eşmi amliyata gönderirken okadar karışıktım ki eşimi görtürdüler ben odada kaldımoradan abim ve ablam gelip götürdüler amliyathanenin önünde bile çıkamdımm yalnız daha sonra kardeşlerimele gittim ameliyat hanenin önüne tam 12 saat çok zordu hemde çok ama çok şükür geçti
biliyormusun hala geçmedi geceleri bir kabusla uyanıyorumve kendime geldiğimde eşimin burnunun önünde elim yada nabızında yaşıyormu diye kontrol ederken buluyorum kendimii:18::18: sevdiklerini kaybetme korkusu çok kötü
canım evet benim yumurta kalitem kötü ama bunun ne bir tedavisi nede ilacı varrr sadec her ay aynı yumurtayı üretmiyormuş bünye bu ay kalitesiz ama diğer ay kaliteli olabilyormuş eğer iyi kaltede olduğu bir aya denk gelirse neden olmasın diyor dr lar tamamen şans yani :26::26::26::26::26::26:
canımm benim yaaa geçmiş olsunn kimbilir nasıl korktunnn
bu konuda kendini suçlama eşinede izin verme bu düşünceleree onun canı acısa en çok senin canın acır başkasının değilsende istemezsin böle bişeyler yaşamayı ama bebek büyütürken muhakkak bişeyler oluyo bu şekilde hem sana bebek bakmasını öğretenmi oldu ki elinden geleni yapıyosun canım üzme kendini.sadece yatırırken yan yatırmaya çalışki kusmuğu boğazına kaçmasın sen önlemini al aksilik olursa bu senin suçun değil canım bunu bil.bizim yeğeninde defalarca boğazında kaldı yiyecekler oluyo böle şeyler
kamercimm seninde beli,n tutulmuş geçmiş olsun bende kendimi yorarsam öle tutuluyomm bilirim o rahatsızlığı
evett kızlar bizimde boşa geçen bir daha oldu şimdi adeti bekleee
aplamm ömrümden ömür gittiii resmennn hala içim nasıl acıyoo
yani aplam kimse bana şunu yap unu yap demedii demiyordaaa araştıra aratıra yaşayarak öğreniyorumm çevremden gördüklerimi uyguluyorummm
aplam sürekli yan yatırıyordum bu sefer de yanındayım die norml yatırdım kafasıı yanlara yassı oldu diee şükürler olsun Rabbim bize bağışladıı Rabbim bi daha böle bişey yaşatmasın inşalahh
aplam sen gitin mi dişçiyee
evet ya kamer aplanın beli tutulmuştuu okudum yazacaktımm kafa bi milyon wallaa aplam geçmiş olsun ya inşalah önemli bişey değildirrr
aplamm ya üzüldüm walla hayırlsıı olsun bakalım kırmadın inadını dimii
seyhan aplaa uzunn uzun ne yazıyonn quzummmm
işte bende bu yüzden diyorum kimse karşına geçipte seni yadırgamasın sen hiç bişey bilmiyoken bebek bakmaya başladın allaha şükür çok güzel bi anne oldun merak etme senn
yok canım gidemedim daha
inşalah öleyimdir aplacımm yaaa
ilk fırsatta git quzum benimde dilimm falan yara olmuşş yaa
valla bugeceden bugün 3 e kadar yumoşlarımın çatır çatır çatlamasını iyi hisseettim ama olmadı işte..gece hiç yanaşmadı yanaşsa karşı koymazdımda bu sefer yaklaşmadısabahta öpüp okşamaya çalışıyo geçti bolunun pazarı yanii bu akşam dayımlara gdip kalmayı düşünüyom annemler orada ya gündüz gidip akşam dönsen olmazmı yani bu akşama düşünceleri var ama iş işten geçti
amannn sağlık olsunnn napayımm valla beni sinir ederse böle tamamen tedaviyi bırakırım dımdızlak bırakırım onuben ikimiz için herşeyi yapıp herşeyi izah ediyom o hastaneye gitsem ne oldu bile sormuyo insanın zoruna gidiyo artık herşey unutuyom diyo ama ben onunla ilgili hiçbişeyi unutmuyom işte öleee bana bir sor bin ah işit
yavv ben şimdi komşuya dereotu aldırdım duru aplanın dediğini yapacamm gaz ve süt içinn ama nasıl yapacam ne kadar su ne kadar dere otuu
nanırırımm canım eşinin nabzını kontrol ettiğini ben bile rüya görsem eşimle ilgili uyanıp soluk alıp almadığına bakıyorumki seninki çok normal..
demek yumoşlar için tamamen şans tedaviye başlayıp yarıda kalmasıda kötü yaaneyse eşin sağ sağlimm iyice iyileşsinde o şansı bulucaksınız inşallahhh
havva aplamm neler yaşamışsınn Rabimm yardımcınız olsun çokşükür eşin seninle mutlusunuzz yavrunuzda elbet gelecekk kurban olduğum ol dicek walla ne iyeceğimi bilemedimm çok zor günlerr bi daha yaşatmasın Rabbimmm
ya bilmiyom melikem ne için kim için uğraşıyom diyom bazen
ben aşkımıda sinirimide doruklarda yaşıyomyani zordur benle yaşamak ben sevgimin,değerimin,ilgimin karşılığını beklerim alamayınca böle oluyom eşime karşı işte
neyse beni bırak ben bugün kötü olurum yarın iyi olurumYunus nasıl uyuyomu eşin nerde işte mi
dimii datlımm bi zararı olmaz ot sonuçtaagöz kararı yapsan olurmu canım :26:
evet kızlar biraz fazla olmusuzluklar yaşadım ama bir kısmı geçti çok şükür yumoşlar için yapılacak bir şey yokkk zaten dr doğlay yoldan kesinlikle olmaz dediiii sağlık olsun ne yapalım bizim kısmetimizde böyleymiş
ayy kurban olurum aplamm yaa aynen bende senin gibiyim karşılık alamayınca deliriirm benn
datlım yunus uyuyyoo gaz sancısı vardıı quzunun uyudu uyandı uyudu uyandı en sonunda daldı ama uyanacak gibi gözümonda kıpırdanıyoo
eşim iştee( çalışıyoo yarında sınavı var yarında yok öğleden sonraya kadarr ben hep evdeyimmmmmmm (((((((
evet kızlar biraz fazla olmusuzluklar yaşadım ama bir kısmı geçti çok şükür yumoşlar için yapılacak bir şey yokkk zaten dr doğlay yoldan kesinlikle olmaz dediiii sağlık olsun ne yapalım bizim kısmetimizde böyleymiş
olsun canım evde ol boşver dışarısı zaten soğuk yaz gelince Yunusta biraz büyümüş olacak çıkarsın komşularınla tur atarsın biraz daha sabret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?