- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
seyhan beni çok güldürdün allah iyliğini versin emiiiii.seyhan benim ateş dün 34.7 idi bu sabah 36.1 çıktı
yazını okudum sağolasın bede bu ay bişey olacağından değil eşim yanımda yok adetimde bi aksaklık olmazsa 2 mayısta bekliyorum gerçi doğumdan sonra düzenli adet olmadım hiç sadece öğrenmek için denemeler yapıyorum hergün sabah 7-8 arası dil altından ölçüyorum ateş ölçme topiğini okudum bişey anlamadığım gibi iyce kafam karıştı
geç deme belli olmaz geç döllenme olabilüüüü
demek güldürdüm seni bizde daha ne cevherler var takıl bize bak gör
ya regline daha varmış dün okadar düşük çıkıp bugün böle çıkması ilginç acaba derecede mi sorun var çünkü hiççç bu kadar fark görmedim şuana kadar :26: bence dereceni yenile canım
yaa nerde o ihtimall gerçi ben cumartesi günü çok sancı hissettim çatladığını yanii bide geçen ay hiç böle sancılarım kuvvetli değildi anlamamıştım çatlayıp çatmadığını ama bu ay hem sancılarım hemde akıntımdan anladımartık uzman olduk uzman demişken bu bildiklerimi doktorumla konuşunca gülme krizine sokuyom onu (ilişki konusunda öneride bulunuyo ben daha bilinçli konuşunca hoşuna gidiyo her cümlemin sonunda seyhan sen akıllı bilinçli hastasın çok güzel aferim aferimmm diyipp bütün notları alıp geliyom
benim adım ayşe.dereceyi yeni altım taptaze sıcacık4 günlük daha kayın validemde kalıyorum cimri doğalgazı çalıştırmıyor donduruyor beni aceba ateş ondanmı böyle farklı çıkıyor
durucumm yoğunmusun
ben felaket yoğunumm aslında vergilerin bugün son gün daha bitiremedim :26:
ha ben bu gün dil altından yaptım daha önce koltuk altından ölçmüştüm dün öğrendim dil altından ölçülmesi gerektigini ilk ölçümüm bu sabah
şu an değilim aldığım duayı bitirmeye çalışıyom
seyhan yoğunmuşsun teşekkür ederim sıkılmadan beni bilgilendirdiğin için
duru seyhan sizlere kolay gelsin ben çıkıyorum :79:
duru seyhan sizlere kolay gelsin ben çıkıyorum :79:
Merhaba kızlar ben geldimmm burda yağmur yağıyo.....zaten içim sıkıntılı havada böle olunca dahada kötü oluyorum....
sevo rüyası hayır olsun inşaallahhh
hoşgeldin canım demek oralara bereket yağıyooo
yağmur yağdığı zaman dua etsen kabul olurmuş derler büyükler doğrumu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?