- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Sarı saç görmek; mutlu bir yaşam süreceğinize…
Rüya Tabirleri-K Harfi / Kaban ,mont ,kaban Giymek
Rüyada kaban görmek, yolculukla yorumlanir. Rüyasinda üzerine bir kaban giymis oldugunu görmek, ferah bir kazanca ve mutluluga isarettir.Bir rivayete göre kaban giyinmek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat görecegine delalet eder. Rüyada yeni bir kaban aldiginizi veya giydiginizi görmek, hasta iseniz iyileseceginize; eskimis bir kaban giymek, islerinizin bozularak, geçim darligina düseceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kaban görmek, memur için makam, tüccar için kazanç, fakir için refah, köylü için bereket, halk için ucuzluk ile tabir edilir.
Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.
Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.
Rüyada erkek çocuk görmek ""A, müjde, dedi, iste bir civan.i"" mealindeki ayetin isaret ettigine göre, müjdeye isarettir.
canım bak bunları buldum yalnız yolun anlamı çok nasıl görüldüğüne bağlı olarak yorumlanabilir
hayır olsun canım
Merhaba kızlar ben geldimmm burda yağmur yağıyo.....zaten içim sıkıntılı havada böle olunca dahada kötü oluyorum....
sevo rüyası hayır olsun inşaallahhh
ne güzel yapmur yapıyomuş dua et canım yağmur yağarken dualar çok iyidir.
kendinide artık üzme lütfen kendini üzeceğine eşini üz gitsin
bol bol ediyorum bende dua rabbim kabul etsin inşallahhh....
akşama yemeğim yok ama hiçde yapasım yok
çok sağol canım nereden bakıyon hangi site ben adam akıllı bişey bulamadım
sen nasılsın eşinle aranız nasıl düzeldiniz mi?
o zaman yapma kahvaltı yapın bugün olsun bitsin
belirli bir site adı yok sadece rüyanın adını yazıp rüya diyorum çıkıyo
tam bir fırlamasınn heeeeşimle aramız iyi biz her küslükten sonra çok iyi oluyoruz
gerçi benim eşim bana küsmez hep yanaşır dayanamaz yani
ben küs olduğumda grev yaparım ne yemek yaparım ona ne sofra kurarım o yokmuş gibi hareket ederim bide seksü giyinirim gösteririm ama elletmem misali
tamam canım çok sağol
ben öle yapsam yani hiç yemek yapmasam hiç ilgilenmesem kesinlikle eşim beni daha çok protesto eder çeker gider wallaaaaaeşimle aramız iyi biz her küslükten sonra çok iyi oluyoruz
ben küs olduğumda grev yaparım ne yemek yaparım ona ne sofra kurarım o yokmuş gibi hareket ederim bide seksü giyinirim gösteririm ama elletmem misali
tamam canım çok sağol
ne yapıyonuz bakemm
eşimle aramız iyi biz her küslükten sonra çok iyi oluyoruz
tamam canım çok sağol
aaa iyi hatırlattın bugünki ateşimi eklememiştimm ..perşembe günü gidecemm canım :94:nurcik ateşin ne durumda tablona bakayımmm eklede bu arada kontrolün ne zaman
ben öle yapsam yani hiç yemek yapmasam hiç ilgilenmesem kesinlikle eşim beni daha çok protesto eder çeker gider wallaaaaa
normalde seksü giyinen bayan değilimeğer giyinsem anlar ona cilve yaptığımıııı şımarsın istemiyorummm
sevo bende papatya arkadaşımız gibi düşünüyorum ben çok dağınık uyurum sabah uyandığımda üstüm açık olur genelde :86: Bu yüzdende ateşim bazen yüksek bazen düşük çıkıyor diye düşünüyorum :44:
hımmm her erkeğin şekli başka tabi yönlendirmekte farklı
ben çoğunlukla seksüyümm yanii piyama giysemde yinede dikkat ederek giyerim
ne yapıyonuz bakemm
sevo bende papatya arkadaşımız gibi düşünüyorum ben çok dağınık uyurum sabah uyandığımda üstüm açık olur genelde :86: Bu yüzdende ateşim bazen yüksek bazen düşük çıkıyor diye düşünüyorum :44:
dediğin gibi yaptım adrei kopyalayıp grafik ekle bölümünee yapıştırdım ama geçersiz dosya türü diye hata verdibak nasıl eklicen tablonu söyliyeyim
sharing menüsünden get code ye gir orada ikinci olan url yi kopyala linki grafik ekleden ekle opkadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?