nuray bi gün Allah kısmet ederde taşınırsam çubuğa görüşürüzz dimi datlım sıkı dost olurukk
güle güle cnmmmmuyandıı paşaaaaaaaaaaaa
neyse kızlar ben çıkıyorum 3 gündür yoktum evde heryer heryerde bi toparlayım yine gelirim öptüm hepinizi demetimmm üzülme herşey yoluna girer canımm
asicimmm benim eşimde daha nişanlıykene düğünümüze 1 ay falan vardı sanırım bekar arkadaşlarını yemeğe davet etmiş hemde bizim oturucağımız evimize benim gelin gidiceğim eve balık yapacakmışallahhhhh (aşçılığını konuşturacak yaaaa) ben bi dellendimmmm daha ben o evde kalmamışım etmemişim bütün çeyizim orda özel eşyalarım iç çamaşırlarım vs.. var temizlikler yapılmış eğer bi çağar seni oldürürüm dedim tabiii çağıramadıı delimi neee bak gene sinirlendim sanki şimdi olmuş gibi!!!! bi seferinde de daha yeni evliyizeşim gelmek üzere ben süslendim püslendim mini etekler falann.... kapı çaldıı gözden bi baktım eşim yanında arkadaşı sırıtıyo bana ulannnnnnnnnnn ben napayım şimdi kapıyı açsam olmaz açmasam olmazz o kadar kızdım kii eşime o zaman tabii ark. gittikten sonraa ogün bu gündür ona kapak oldu bu yaptığı bi daha asla haber vermeden ark. getirmez
pınar ablaaa bende çıktım buzdolabımın içini temizliycem bide balkonuma su dökücemmmm
görüşürüzzzz
duru aplammmm bu gaz problkemi ne zaman biterr kaç aylıkkenn yakışıklının ne zaman bitmiştii
kızlar dua ile ilğili editöre mesaj atmıştım mesajı aynen kopyaladım
Merhaba
Dua başlığı var sitenin oradan yapabilirsiniz. Böyle olmaz ise sitede her taraf bu konuyu suistimal ediyor. İnançlara saygılıyız ama forumunda bir kural yapısı var tüp bebekte dua ne alaka diye sorular geliyor veya mevcut konuda böyle paylaşımlar .
Anlayışınız için teşekkür ederiz
ozaman dua bölümünden bu paylaşımları yaparızabonelik yapar kısaca bakarız hemen o topiğe herkese uyarsa oradanda açılır topik
yaa yoğunluktan yazamıyom :26:
asicimm sende eşine kırılmışsın desene bu haftalar kırgınlık haftamız bizim
durucum neyseki ben barıştım cumartesi günü geçte olsa çalışmaları yapıyosgerçi neye yarar tatminden başka ayy beni atacaklarr valla bi elmamız vardı okunmuş 20 gündür duruyodu artık çürümeden halledek dedim o yüzden yanaştım yoksa yanaşmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?