Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse kızlar ben çıkıyorum 3 gündür yoktum evde heryer heryerde bi toparlayım yine gelirim öptüm hepinizi demetimmm üzülme herşey yoluna girer canımm

asicimmm benim eşimde daha nişanlıykene düğünümüze 1 ay falan vardı sanırım bekar arkadaşlarını yemeğe davet etmiş hemde bizim oturucağımız evimize benim gelin gidiceğim eve balık yapacakmış allahhhhh (aşçılığını konuşturacak yaaaa) ben bi dellendimmmm daha ben o evde kalmamışım etmemişim bütün çeyizim orda özel eşyalarım iç çamaşırlarım vs.. var temizlikler yapılmış eğer bi çağar seni oldürürüm dedim tabiii çağıramadıı delimi neee bak gene sinirlendim sanki şimdi olmuş gibi!!!! bi seferinde de daha yeni evliyizeşim gelmek üzere ben süslendim püslendim mini etekler falann.... kapı çaldıı gözden bi baktım eşim yanında arkadaşı sırıtıyo bana ulannnnnnnnnnn ben napayım şimdi kapıyı açsam olmaz açmasam olmazz o kadar kızdım kii eşime o zaman tabii ark. gittikten sonraa ogün bu gündür ona kapak oldu bu yaptığı bi daha asla haber vermeden ark. getirmez

anlıyorum ablammm ya seninkide maşşaaalll güzelim tazecik evde ne balık pişirmesiymişşş
evi kokutacakkk allah cezayi verecekkk
nese ablam kafama takmamaya çalışıyorum aynı evdeyiz aynı yatağı paylaşıyoruzzz ne biliyim bide benim eşimin şöle bi huyu var napar eder zeytinyağı gibi üste çıkmasını biliyooooo inşallahh özürdiler

pınar ablaaa bende çıktım buzdolabımın içini temizliycem bide balkonuma su dökücemmmm
görüşürüzzzz

kızalrrrrrrrrrrrrr ne kaynatmısınızzzzzzzzzzz

kızlar dua ile ilğili yönetime mesaj yazdım ne yapabiliriz bir esneklik söz konusu olabilirmi diyeeee bakalım cevap gelirse yazarım size

kızlar dua ile ilğili editöre mesaj atmıştım mesajı aynen kopyaladım

Merhaba
Dua başlığı var sitenin oradan yapabilirsiniz. Böyle olmaz ise sitede her taraf bu konuyu suistimal ediyor. İnançlara saygılıyız ama forumunda bir kural yapısı var tüp bebekte dua ne alaka diye sorular geliyor veya mevcut konuda böyle paylaşımlar .

Anlayışınız için teşekkür ederiz

Son düzenleme:
yaa yoğunluktan yazamıyom :26:

asicimm sende eşine kırılmışsın desene bu haftalar kırgınlık haftamız bizim

durucum neyseki ben barıştım cumartesi günü geçte olsa çalışmaları yapıyos gerçi neye yarar tatminden başka ayy beni atacaklarr valla bi elmamız vardı okunmuş 20 gündür duruyodu artık çürümeden halledek dedim o yüzden yanaştım yoksa yanaşmazdım

ozaman dua bölümünden bu paylaşımları yaparız abonelik yapar kısaca bakarız hemen o topiğe herkese uyarsa oradanda açılır topik

ipek bacım nerelerde yaaa bi yeremi gidecekti kızlar ne zamandır yok

nurcik ateş tablon nasıl gidiyor bakemm eklede göreyim

yazını okudum sağolasın bede bu ay bişey olacağından değil eşim yanımda yok adetimde bi aksaklık olmazsa 2 mayısta bekliyorum gerçi doğumdan sonra düzenli adet olmadım hiç sadece öğrenmek için denemeler yapıyorum hergün sabah 7-8 arası dil altından ölçüyorum ateş ölçme topiğini okudum bişey anlamadığım gibi iyce kafam karıştı

geç deme belli olmaz geç döllenme olabilüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…