Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm tmama nesen daha fazla konuşmuycam konuştukça kötü oluyorum herşeyi oluruna bırakıcamm
dualar içinde hepinizden allah razı olsun kızlarrr ne muradınız varsa tez zamanda kurban olduğum rabbim versin inşaallahhhh

melike canım dereotunu içiyomusun nasıl bir faydası oldumu hem süt hem gaz açısından

evet datlımm içiyorumm quzum 2 gündür kaynatıyorumm üst maşalah aplamm var çok şükürr bi süre emmeyince patlıcak gibi oluyoo
gaz da çok şükür iyi aplamm çıkartıyoo çok şükürr dün ve bugün iyiyizz şükürler olsunn gece çok kıvranmıştı sesine uyandımm yardım ettim çıkartmasına çıkarttı çok şükür birde karnına havlu koydum ısıtıpp sonra mışıl mışıl uyuduu

melike 50 50 annladın sen onu

ya böyle takip zor oluyo yasak olmasaydı keşkem
anladım ben onuuuu yazıyorum quzmmm
bitti datlımm duaa tamamdır sayılarr

amin canım hepimizin inşalahh
bencede canımm kapansın konu kendini toparla daha da hasta olma bakım yıkadın mı yüzünü yada bi duşa girr

maşallah dyelim

demetcim zaten erkekler arkadaşlarının yanında biraz havalanırlar nedensee kesin o yüzden öle yazmıştır ama bak ben sana söliyim ben de aynı senin gibiyim ama küsmekle olmuyo şimdi bişey deme oluruna bırak uzatma bikaç gün sonra iyi bi zamanında güzel güzel aç konuyu böle bölee deee bi daha yapmanı istemiyorum diye sölee

düşünme artık allah hepimizden razı olsun canım

[video=youtube;nhPL_S1B60g]http://www.youtube.com/watch?v=nhPL_S1B60g[/video]

bu da benden eşime gelsin bariiiiiiiiii

asicim erkekler maalesef bizler kadar ince ve duygusal değiller onları yapıları gereği yani
kırılmışsın haklısın şu an sakinleşip eşinle bu konuyu etraflıca konuşursun neden kızdığını kırıldığını anlatırsın olurmu tatlım hadi toparla kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…