melikemmm bana da 50 + 50 yazarmısın bi zahmet
ne dimek datlımm
walla aplam çok haklısın çok iyi olu görğşmekk
güle güle datlımmmmm
canım yaa ama biriniz alttan almka zorundasınızz canımm ya o ya senn ama kendini bi toparlaa şiş şiş dolaşmaa
melike canım dereotunu içiyomusun nasıl bir faydası oldumu hem süt hem gaz açısından
50 50 demi datlım seyhan apla ve demet içinde toplam 100
anladım ben onuuuu yazıyorum quzmmmmelike 50 50 annladın sen onu
ya böyle takip zor oluyo yasak olmasaydı keşkem
cnm tmama nesen daha fazla konuşmuycam konuştukça kötü oluyorum herşeyi oluruna bırakıcamm
dualar içinde hepinizden allah razı olsun kızlarrr ne muradınız varsa tez zamanda kurban olduğum rabbim versin inşaallahhhh
evet datlımm içiyorumm quzum 2 gündür kaynatıyorumm üst maşalah aplamm var çok şükürr bi süre emmeyince patlıcak gibi oluyoo
gaz da çok şükür iyi aplamm çıkartıyoo çok şükürr dün ve bugün iyiyizz şükürler olsunn gece çok kıvranmıştı sesine uyandımm yardım ettim çıkartmasına çıkarttı çok şükür birde karnına havlu koydum ısıtıpp sonra mışıl mışıl uyuduu
cnm tmama nesen daha fazla konuşmuycam konuştukça kötü oluyorum herşeyi oluruna bırakıcamm
dualar içinde hepinizden allah razı olsun kızlarrr ne muradınız varsa tez zamanda kurban olduğum rabbim versin inşaallahhhh
yok canım 25 25 toplam 50 bunları okuyum tekrar alırım yetişirse
oyy kurban olurum aplam çok saol Allah razı olsun sendenn senin yardımınla datlımmmmmaşallah dyelim
[video=youtube;nhPL_S1B60g]http://www.youtube.com/watch?v=nhPL_S1B60g[/video]
bu da benden eşime gelsin bariiiiiiiiii
okucan datlımmm yazdımmm:)))melike anlamadım ben 50 50 okuycammı okumayacammıı
ebet datlımmm cumaya kadarrmelikeeee şuu haniii şeyler varyaacumaya kadar demii canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?