Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlarr ... bakıyorumda bu saatte kimsecikler yok.... herkes kocişinin yanında tabe benimkide yemek yiyip iş için ölçü çıkarmaya gitti..... bense kızımla yalnız kaldım

İPEĞİM canım bence haftana görenormal değilmi bebişin kilosu bizim komşununda bu haftalarda böle idi yalan sölemim ama 3.5 kiloya yakın doğurdu bebişini.. bizde 4 ten aşağı olmazdiyoduk ama hiçte öle çıkmadı canım.. kilosunu kafana tama canım.... şekerindede bi problem yoktur canım gönlünü ferah tut.... canım benim az kaldı doğumuna RABBİM hayırlı bi doğum nasip etsin inş..

kızlar dün sabah büyük bir korku atlattım canlarım..... 1 haftadır devam eden baş ağrımdan dolayı gelemiyodum gelince 1 2 sayfa okuyup çıkmak zorunda kalıyodum baş ağrısından duramıyodum... saolsun NURCAN bacımla tel.de konuşurken baba kendini bi okut demişti ALLAH razı lsun kedersizimin vesilesi ile baş ağrımdan kurtuldum çok şükür.. annemi arayıp beni okumasını sölemiştim saolsun okumuş ertesi gün geçti yoksa ogün doktora gidicektim... çok şükür baş ağrısısından kurtuldum çok şükür ALLAH kimseye vermesin çok kötü oldum yaaa

o akşam memeleketten kayınpederim geldi benim annem babamlarda geldi çok güzel bi akşam geçirdik bütün aile....

ama dün sabah kalktım kahavaltımı haZırlamak için benden bişeyler gittiğini farkettim ama nırmal akıntıdır diye önemsemedim.... bir bardak çay içtikten sonra ıoslaklık beni rahatsız etti bi bakim dedimm bide kasık ve karın ağrım vardı.... bide baktım ki nee göreyim sulu kahverengi pembemsi kanamam olmuş... elim ayağıma dolştı şok oldum kaç aaydır çok şükür kanama olmamıştı.. hemen eltime görümceme haber verdim.. eşim ve kayınpederim sabahtan gebzeye gitmişti evde yoklardı... hemewn apar topar hastaneye gittik ... yolda ağlamaktan helal oldumkızıma bişi oldu yada erken doğum olcak diye aklıma neler geldii ALLAH kimseye yaşatmasın... neyse ok uzattım kusura bakmayın çok şükür kızım iyiymiş rahim ağzı kapalı dedi hemen serum taktılar 1 hafta 10 GÜN dinlen dedi....böle bi korku atlattım kızlar dün ömrüden ömür gittibçok şükür önemli değilmiş... ama ben ne olur ne olmaz diye çantamı hazırlıycam kızlar haftaya 7. aya giryoruz inş.. hazır olsun kızımın çantası.... bu arada çok şükğür kızım 990 gram olmuş doktor teyzesi hafrasına göre iyi dedi çok sevindim.... içtiğim sütlerin faydasını gördüm çok şükür... neyse kızlar çok uzattım hakkınızı helal edin ben ıstıahatteyim 10 gün arasıra gelmeye çalışırım.. sizleri çok özledim kendinize çok çok iyi bakın...... dualarınızı eksik etmeyin canlarım.. ALLAH A emanet olun.....

NURCANCIM CANIM SANADA İLGİNDEN DOLYI AYRIYETTEN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN BACIM İYİKİ VARSIN....

çok geçmiş olsunn leydimmm okurken ben bile fena oldum kii seni düşünemiyorum allah bida yaşatmasın canım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin inşallah

selam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan

başınız sağolsun tostii ben de çok üzüldüm şimdi allah rahmet eylesin arkadaşına da allah şifa versin inşalllah

canımmmm inşş sorunsuz devam eder kucaklayacağın güne kadar
amin inşallah
kiloyla ilgili bi sıkıntım yok zaten sağlıklı olduktan sonra zayıf veya kilolu olması önemli değil doktor temkinli davranmak istiyo hem dediğin gibi ultrason ölçümlerinde söyledikleri kilonun altında veya üstünde olabiliyo bebişler allah sağlık versin gersi önemli değil şu an için zaten doktor suyu çok önemsiyo

çok geçmi olsun canım kızın inşallah sağlıkla hayırlısıyla vaktinde gelsin

Günaydın kızlarrr

leydim geçmiş olsun canım

tosti arkadaşının eşine çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin

ipeğim maşallah paşaya son aylarda sık sık kontrole çağırıyorlar hayırlısı ile kucağına al canım

sizler nasılsınız kızlar

günaydın...amin canım inşallah ...tostinin arkadaşını okudum yazmayı unutmuşum allah sabır versin
eşine allah rahmet eylesin ne kadar zordur kimbilir allah böyle büyük acılar vermesin

duru kardeş senin işlerin vardır bende evi toparlıyım sonradaşeker testini yaptırmaya gideyim

canım zayıflma topşğine bakıyosdum canım sen yuap işleirni ben takılıyom
şeker testin iyi çıkar inşallah
bebeğin kilosu seninde sölyeidğin gibi tam net çıkmıyo aşağı yukarı oynama oluyor

günaydın kızlar
ipekçim inş. güzel cıkar tahlil sonucun
durucum sende benim gibi zayıflama topiklerine bakıyon demek ki

neler yapıyorsun duru zayıflamak için

canım benim diyet listem vardı zaten

onu uygulamıştım 3.800 gr vermiştim sonra regl girdi araya sonrasın diyetim bozuldu çünkü bazen yemek yapamıyosun işte düzen şaşıyoo tartıya bile çıkmaya korkuyorum kaç kilo aldım diye
şimdi tekrar başlamam gerek

günaydın kızlarrr
İPEK ablam şeker testin inşallah güzel çıkar.....
TOSTİİİİİ gerçekten çok üzüldümmmm rabbim ani ölümler vermesin kimseye gerçekten çoookkk zoooooorrrrrrabbim ailesine büyük büyük sabırlar versin inşallahhhh....
LEYDİMMM çok büyük geçmiş olsun kızını meleğine sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahhhh

benim bügün oturmam var hatunlarrrrr 11.30 gibi çıkıcammmm görüşürüzzzz evimi toparlayım ılık ballı sütümü içiyim sora görüşürüzzzz

günaydınalrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim ...duru bacı sen hamşyleyken beslendiğin şekilde bir diyet yaparsan
çok sağlıklı zayıflarsın kiloların geri gelmez kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…