Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar ben geldim ...duru bacı sen hamşyleyken beslendiğin şekilde bir diyet yaparsan
çok sağlıklı zayıflarsın kiloların geri gelmez kanımca

ahhaa ne cabuk geldin maşşaalllllaahhhhhh
canım zaten o şekilde yapınca gitti kilo ama şu aralar azim ve irade yok sürekli yiyesim var

herkese günaydınlarrr

leydimm aman canımmm panik olmuşsunn normal olarak :18: aman ihmal etme yat dinlen boşver hiçbişey önemli değil canım bencede öantanı hazırlasan iyi olur her ihtimale karşı canım.geçmiş olsun tekrar

tostimm başınız sağolsun demek daha karısının haberi yok ufff zorrr

ipeğimm demek testini verdin geldin sonuç ne zmana çıkacak
kilo olayında benimde bişey dememe gerek yok herkes demiş sende biliyosun gerçekle biregbir olmuyo ama su önemli canım

durucumm demek kilo verdin maşallahhh bu aralar bozmuşsun ama bence almamışsındır yaa :26:

tostimm sende güzel zayıfladın ne yapıyosun bakem

ahhaa ne cabuk geldin maşşaalllllaahhhhhh
canım zaten o şekilde yapınca gitti kilo ama şu aralar azim ve irade yok sürekli yiyesim var
yatak odasını ve mutfğı tpladım sadece oturma odasında bi şey yapamıyorum ütü masası ortada
bebeğin kıyafetleri ortada yıkayıp ütülüyorum ..hastaneye de taksiyle gidip geldim yürümedim doktor
dinlenmen lazım dedi dün su işi biraz korkuttu beni yüryüş yapmaya cesaret edemedim

hoşgeldin canım ...sonuç iki saate kadar çıkar su olayı biraz korkuttu beni sevom
inşallah sorun yaşamayız

ipeğim artık evde iş yapmayıda azaltmalısın canım gerçi sende bilirsin şu an mümkün olduğunca uyu derim artık PC ye fazla takılma radyasyon var

tamam ozaman iş güç önemli değil biliyosun en önemli olan şey oğluşun ve sen şuan

ipeğim artık evde iş yapmayıda azaltmalısın canım gerçi sende bilirsin şu an mümkün olduğunca uyu derim artık PC ye fazla takılma radyasyon var

kızlar ben zaten evde haftada bir kere süpürme dışında bi iş yapmadım birde hergün yemeğimizi hazırlıyorum zaten bunları da yapmasam hep yatmam lazım doktor yat demedi dikkatliyim merak etmeyin kesinlikle şansa bırakmam olmaz bi şey demem hep tmkinliydim şimdide öyleyim duru uyku konusunda haklısın canım ama uyku gelmiyo en fazla oturduğum yerde içim geçiyo yarım saat falan
pc konusunu biraz azaltmak konusunda da haklısın ama işte bir girince bi bakıyosun saatler geçmiş

tamam o zaman sen ne yapacağını çok iyi bilirsin ipeğim

günaydınn kızlarr
tosti başınız sağolsunn Allah eşine ve ailesine sabırların en büyğünü versin dayanılması zor bir acı
kankim doktora gitmişsin herşey yolunda geçecek bundan sonrada inşallah,

duru bacım sevo bacımm sizler nasılsınızz

hayatkavunici kullanıcısından alıntı
ben bu topikte öğrendim "el evvel" ve "ya varis" demeyi
Sevgili arkadaşlar hatırlarsınız belki beni arada yazardım.
40.5 yaşındayım iki tüp denedim olmadı. ve son iki aydır yumurtam nerseyse yoktu. geçen ay bir tane vardı. doktor oda büyümemiş dedi. meğer o yumurtam adetin son günlerine doğru büüyümüşte çatlamış bile.veee hamileyimmmm çok şükür rabbime. şimdi en büyük endişem kalp atışını alırmıyım çok korkuyorumm. hamilelerimiz lütfen dua edin bana neolurrr...
sonbahar sendin sanırım canım 1000 defa bunları söylemem gerektiğini belirten ayy hatırlamadıysam da o arkadaşa sonsuz teşekkür ederim. şubatta tamamladım. SAT MART 3 e göre hamileyimm. çok şükür rabbime.

kızlar başka bir topikten alıntıdır........dikkatinize.......
hayatkavunici kullanıcısından alıntı
eveeet kızlar ben "el evvel" ve "ya varis"e çok inandım dua ettim ve ikizlerimi bekliyorum şuan...
Tabiii Cem bey'in de hakkı ödenmez. Allah onunda ne muradı varsa versin bize vesile oldu çok şükürr
bana bunları öğreten arkadaşımda hamile şuan
ve ikimizde kim için dua ettiysek hepsi hamile
Allahın mucizesi biraz dualarla bize kalmış bişey işte kanıtlarını görün
ama inanın nerdeyse 4 aylık oldu ben hala hepinize dua ediyorum o güzel haberi alın diye
bu anlatılmaz bi duygu yaşamadan tadı bilinmez
benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti hayırlara vesile olduysam ne mutlu
sizde bana dua edin lolipoplarımı sağlıkla kucağıma alayım herşey güzel olsun
hepinizi çok seviyorum be tekrarlıyorum
bebek sahibi olmak için 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis" lütfen inanarak yapın bunları inanarak üşenmeden isteyerek sonucunda bebeğiniz olacağını düşünerek hissederek

iki lolipopum ve ben size hep duacıyız
sonnbahar

kızlar aynı dualarla ilgili diğer örnek....bunları okudukça daha da hevesleniyorum..biz de okuyalım......

tamam o zaman sen ne yapacağını çok iyi bilirsin ipeğim

olurmu hiç öyle şey ben sizden bir sürü şey öğrendim ...ilk üç ay ev süpürmenin deterjanlarla haşır neşir olmanın eğilip kalkmanın uzanmanın zorlanmanın tehlikesini senden öğrendim mesela bana kalsa aman ne var bir süpürmekte diyodum

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/34b5b1">My Ovulation Chart</a>
sevo şu linki grafik bölümü kabul etmiyo birde sen dene bacım yaa

hoşgeldin ..amin inşallah kankim

dualar çok önemli bende tedavimin olumlu olmasında duaların payı olduğuna inanıyorum

günaydın bacım iyiyiz ne olsun aynı tas aynı hamam sen nasılsın bakalımm

el evvel duasını geçenlerde bebekdls arkadaşımızda söylemişti geçen hafta okumuştum ama bu cuma okumayı unutmuşumm yaaa
paylaşım için teşekkür ederiz havvacım

günaydın sultanım

aaa benmi didim ne zaman didim
öğrenecek ne çok şey var demi banada tohtorlar demişti uyarmıştı bende miyom ve şeker olunca haliyle tikkatli olmaz zorunda oluyosun

birde aklıma gelmişken doğumdan sonra hep ıhlamur içtim sakişletirici etkisi olduğundan bebeğede geçsin diye birde rezene ve anason içtim rezene gazada iyi geliyor sütde yapıyor 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason sıcak suya demliyodum melike canım sende oku bu yazıyı gerçi en etkilisi dereotuydu bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…