rezene ve anasonu biliyodum ıhlamuru öğrenmiş oldum teşekkür ederim cicoşgünaydın sultanım
aaa benmi didim ne zaman didim
öğrenecek ne çok şey var demi banada tohtorlar demişti uyarmıştı bende miyom ve şeker olunca haliyle tikkatli olmaz zorunda oluyosun
birde aklıma gelmişken doğumdan sonra hep ıhlamur içtim sakişletirici etkisi olduğundan bebeğede geçsin diye birde rezene ve anason içtim rezene gazada iyi geliyor sütde yapıyor 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason sıcak suya demliyodum melike canım sende oku bu yazıyı gerçi en etkilisi dereotuydu bana göre
sabah yedide kahvaltı yapınca acıktım yemek yok bi şeyler hazırlıyım duru ablamın dediği gibi hem çok fazla da buralarda dolaşmıyım görüşürüz hanımlar
rezene ve anasonu biliyodum ıhlamuru öğrenmiş oldum teşekkür ederim cicoş
bende bildiğin gibi canımm ne olsunn bugünlerimize hamd olsungünaydın bacım iyiyiz ne olsun aynı tas aynı hamamsen nasılsın bakalımm
rica ederim canım ni demek
hadi yemeğini ye biraz yat dinlen
güle gle kankimm afiyet olsun iyi bak kendinee
herkese günaydınlarrr
leydimm aman canımmm panik olmuşsunn normal olarak :18: aman ihmal etme yat dinlen boşver hiçbişey önemli değil canımbencede öantanı hazırlasan iyi olur her ihtimale karşı canım.geçmiş olsun tekrar
tostimm başınız sağolsun demek daha karısının haberi yok ufff zorrr
ipeğimm demek testini verdin geldin sonuç ne zmana çıkacak
kilo olayında benimde bişey dememe gerek yok herkes demiş sende biliyosun gerçekle biregbir olmuyo ama su önemli canım
durucumm demek kilo verdin maşallahhh bu aralar bozmuşsun ama bence almamışsındır yaa :26:
tostimm sende güzel zayıfladın ne yapıyosun bakem
ama akıntı yokkki
NURCİK AKINTIN VAR İSE ONLARI İŞARETLEMELKİSİNKİ TABLO ONA GÖRE AYARLAMANI YAPSIN EN ÖNEMLİ ŞEY ONUN İÇİN AKINTI CANIM
allah razı olsun sevom
Ben spora gittim zamanlarda verdim bu kıloları su anda dikkat ediyorum fakat spor pek yapamıyorum düşük falan girince araya bıraktım yürüyüş yapıyoruz sadece eşimle akşamları o da her akşma değil sen nasılsın canımcım
ama akıntı yokkkiZaten yumurtlamadığımı düşünüyorum Ilaçlar işe yaramadı galibe ,aşılama tedavisinde klomen ilacı kasıklarımda dolgunluk ağrı yapmıştı bud.. .bu ay öyle bişey hisetmiyorumm
bilmiyorum yaa moralim bozukk işteeanladım canım yinede iyi vermişsin bende hiççç dikkat etmiyom sporda yapmıyom artık aksine abur cubura dadandımm :18: 66,5 lardayım halaa
hımm geçen ay bende pek bişey hissetmedim ilk kullandığım aydı klomen hatta çatladımı ondan bile haberim olmadı canım ama bu ay ağrılarım çok akıntımda çok oldu..geçen ay bir yumurtamın olmasından belki öle oldu sen içini ferah tut yani bende anlamamıştım ama yumurtam vardı geçen ay
tey teyyyyyy inşalah sadece tatmin olmamıştır quzumm spermcikler gitmiştirr yerleşmiştirr Rabbim hikmetibni göstersin inşalahhhhhhhyaa yoğunluktan yazamıyom :26:
asicimm sende eşine kırılmışsın desene bu haftalar kırgınlık haftamız bizim
durucum neyseki ben barıştım cumartesi günü geçte olsa çalışmaları yapıyosgerçi neye yarar tatminden başka ayy beni atacaklarr valla bi elmamız vardı okunmuş 20 gündür duruyodu artık çürümeden halledek dedim o yüzden yanaştım yoksa yanaşmazdım
hayır olsun datlımm yaaakızlar bizim asistan beni rüyasında görmüş hayrolsun anlatayım yorumlayabilicekmisiniz ben bişey bulamadım
beni görmüş saçlarımçok uzun çok güzelmiş sapsarı imiş üzeirmde beyaz bi mont varmış yol ikiye ayrılıyomuş bana sesleniyomuş ama ben duymuyomuşum yanında küçük bierkek çocuk varmış elini tutuyomuş (kendide tanımıyo) o bana koşmuş seyhan abla diye ama ben yine bakmamışım ölelikle o yolda kaybolmuş gitmişim
aynen katılıyorumm sana quuzmmmmmmmyine olmadı ama ben baktım şifreyi bildiğim için
yanlış yapmışsın 8.gününü adetli olarak girmişsin onu düzelticem şimdi de akıntın mı vardı onu işaretlemeyi çalıştın
bu arada kızlar bazıları uzaktır seksilikle kur yapmakla falan normal bunlarda merak etmeyin ama ben hep derimki erkek her zaman erkektir onu memnun etmek için her yol mübahtır. Yaniii size bağlansın aşkla şevkle baksın istiyosanız kendinizden biraz ödün verirseniz bakın neler değişiyor derim. Nacizane fikrim
çok saol aplammmmmasi geçmişe bakıyodum ben gelene kadar haliyle sen gitmişsin ....sevom beni merak etmiş bugün doktor kontrolü ve eşimle dışarıda işlerimiz vardı ...yeter çok büyük badireler atlatmışsınız geçmiş olun son olsun inşallah ....kamer ve mekenin paşasına da geçmiş olsun... bebek tedavin ertelenmiş bunda da vardır hayır
ohh maşalahh ömer paşaya Rabbim nazardan korusunniyiydi canım bebek iyiymiş biraz iri dedi 2 kilo olmuş tedbir amaçlı tkluk şekerime baktırıyo
birde artık her hafta gitm lazımmış suyumda sorun olabilirmiş kontrol altında olması iyi olur dedi
bu haftalarda olması gerektiği gibi en üst seviyede değilmiş artma olabilir ama takip etmek lazım dedi
canımya geçmiş olsun çok şükür bi problem yokmuşşkızlar dün sabah büyük bir korku atlattım canlarım..... 1 haftadır devam eden baş ağrımdan dolayı gelemiyodum gelince 1 2 sayfa okuyup çıkmak zorunda kalıyodum baş ağrısından duramıyodum... saolsun NURCAN bacımla tel.de konuşurken baba kendini bi okut demişti ALLAH razı lsun kedersizimin vesilesi ile baş ağrımdan kurtuldum çok şükür.. annemi arayıp beni okumasını sölemiştim saolsun okumuş ertesi gün geçti yoksa ogün doktora gidicektim... çok şükür baş ağrısısından kurtuldum çok şükür ALLAH kimseye vermesin çok kötü oldum yaaa
o akşam memeleketten kayınpederim geldi benim annem babamlarda geldi çok güzel bi akşam geçirdik bütün aile....
ama dün sabah kalktım kahavaltımı haZırlamak için benden bişeyler gittiğini farkettim ama nırmal akıntıdır diye önemsemedim.... bir bardak çay içtikten sonra ıoslaklık beni rahatsız etti bi bakim dedimm bide kasık ve karın ağrım vardı.... bide baktım ki nee göreyim sulu kahverengi pembemsi kanamam olmuş...elim ayağıma dolştı şok oldum kaç aaydır çok şükür kanama olmamıştı.. hemen eltime görümceme haber verdim.. eşim ve kayınpederim sabahtan gebzeye gitmişti evde yoklardı... hemewn apar topar hastaneye gittik ... yolda ağlamaktan helal oldumkızıma bişi oldu yada erken doğum olcak diye aklıma neler geldii ALLAH kimseye yaşatmasın... neyse ok uzattım kusura bakmayın çok şükür kızım iyiymiş rahim ağzı kapalı dedi hemen serum taktılar 1 hafta 10 GÜN dinlen dedi....böle bi korku atlattım kızlar dün ömrüden ömür gittibçok şükür önemli değilmiş... ama ben ne olur ne olmaz diye çantamı hazırlıycam kızlar haftaya 7. aya giryoruz inş.. hazır olsun kızımın çantası.... bu arada çok şükğür kızım 990 gram olmuş doktor teyzesi hafrasına göre iyi dedi çok sevindim.... içtiğim sütlerin faydasını gördüm çok şükür... neyse kızlar çok uzattım hakkınızı helal edin ben ıstıahatteyim 10 gün arasıra gelmeye çalışırım.. sizleri çok özledim kendinize çok çok iyi bakın...... dualarınızı eksik etmeyin canlarım.. ALLAH A emanet olun.....
NURCANCIM CANIM SANADA İLGİNDEN DOLYI AYRIYETTEN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN BACIM İYİKİ VARSIN....
offffff Rabbim sabır versinnnn çok kötüüü yaaselam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan
ebet aplamm doğum yaptığımdan beri içiyorum rezene ve anasonu aktar ikisini karıştırıp vermişş ama şimdi bıraktımm sütmax die nişey aldımm içinde ne ararsan varr rezene anason çörekotu bit sürü bişiler varr onu çiyorum akşamlarıda dereotuugünaydın sultanım
aaa benmi didim ne zaman didim
öğrenecek ne çok şey var demi banada tohtorlar demişti uyarmıştı bende miyom ve şeker olunca haliyle tikkatli olmaz zorunda oluyosun
birde aklıma gelmişken doğumdan sonra hep ıhlamur içtim sakişletirici etkisi olduğundan bebeğede geçsin diye birde rezene ve anason içtim rezene gazada iyi geliyor sütde yapıyor 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason sıcak suya demliyodum melike canım sende oku bu yazıyı gerçi en etkilisi dereotuydu bana göre
melike özeline baksan da ben öyle çıksam
yazdımm datlımmmmmmseninde öğle yemeğine az kalmış sanada afiyet olsun ...melikeye mesaj attım dualar için
okey vermesini bekliyorum çıkıca m
bilmiyorum yaa moralim bozukk iştee
Birde sevo akıntı için erken değilmi yaa daha adetimin 10. Günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?