Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sabah yedide kahvaltı yapınca acıktım yemek yok bi şeyler hazırlıyım duru ablamın dediği gibi hem çok fazla da buralarda dolaşmıyım görüşürüz hanımlar

rezene ve anasonu biliyodum ıhlamuru öğrenmiş oldum teşekkür ederim cicoş

NURCİK AKINTIN VAR İSE ONLARI İŞARETLEMELKİSİNKİ TABLO ONA GÖRE AYARLAMANI YAPSIN EN ÖNEMLİ ŞEY ONUN İÇİN AKINTI CANIM

allah razı olsun sevom
ben spora gittim zamanlarda verdim bu kıloları su anda dikkat ediyorum fakat spor pek yapamıyorum düşük falan girince araya bıraktım yürüyüş yapıyoruz sadece eşimle akşamları o da her akşma değil sen nasılsın canımcım

NURCİK AKINTIN VAR İSE ONLARI İŞARETLEMELKİSİNKİ TABLO ONA GÖRE AYARLAMANI YAPSIN EN ÖNEMLİ ŞEY ONUN İÇİN AKINTI CANIM
ama akıntı yokkki zaten yumurtlamadığımı düşünüyorum ilaçlar işe yaramadı galibe ,aşılama tedavisinde klomen ilacı kasıklarımda dolgunluk ağrı yapmıştı bud.. .bu ay öyle bişey hisetmiyorumm

Havvacım paylaşım için teşekkürler
bende 2 haftadır evvel i yapıyorum, bolluk bereket için ya latif 129 kere onu çekiyorum,

ya habir celle celaluhu yu çekiyorum aslında 7 gün üst üste 810 kere çekilirse allah katından ruhani haberler zuhur eder..

Ya müsavvir oruçlu kimse güneş battıktan sonra iftardan önce 21 kere 7 gün bir suya üflese ve o suyu kısır kadın içse çocuğu olur.

anladım canım yinede iyi vermişsin bende hiççç dikkat etmiyom sporda yapmıyom artık aksine abur cubura dadandımm :18: 66,5 lardayım halaa

hımm geçen ay bende pek bişey hissetmedim ilk kullandığım aydı klomen hatta çatladımı ondan bile haberim olmadı canım ama bu ay ağrılarım çok akıntımda çok oldu..geçen ay bir yumurtamın olmasından belki öle oldu sen içini ferah tut yani bende anlamamıştım ama yumurtam vardı geçen ay

bilmiyorum yaa moralim bozukk iştee
birde sevo akıntı için erken değilmi yaa daha adetimin 10. günü bugün

tey teyyyyyy inşalah sadece tatmin olmamıştır quzumm spermcikler gitmiştirr yerleşmiştirr Rabbim hikmetibni göstersin inşalahhhhhhh
hayır olsun datlımm yaaa
aynen katılıyorumm sana quuzmmmmmmm
çok saol aplammmmm
ohh maşalahh ömer paşaya Rabbim nazardan korusunn
canımya geçmiş olsun çok şükür bi problem yokmuşş
offffff Rabbim sabır versinnnn çok kötüüü yaa
ebet aplamm doğum yaptığımdan beri içiyorum rezene ve anasonu aktar ikisini karıştırıp vermişş ama şimdi bıraktımm sütmax die nişey aldımm içinde ne ararsan varr rezene anason çörekotu bit sürü bişiler varr onu çiyorum akşamlarıda dereotuu
melike özeline baksan da ben öyle çıksam

seninde öğle yemeğine az kalmış sanada afiyet olsun ...melikeye mesaj attım dualar için
okey vermesini bekliyorum çıkıca m
yazdımm datlımmmmmm

slmmm çikolatalarımmmmmm nabıyonussssss özlediniz mi benii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…