Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canımm nasılsının ..yunus paşanın keyifleri nasıl iyimii..
bu arada dua için ben sevo ve asiye özelden yazmıştım sana yazmadım :26:30 -30 almıştım ..fazla olmasın

kızlarrrrrrrrr sitede dua başlığı varmış bulamadım bilen varmı acabaaaaaaa nerde

hoşgeldin canımm nasılsının ..yunus paşanın keyifleri nasıl iyimii..
bu arada dua için ben sevo ve asiye özelden yazmıştım sana yazmadım :26:30 -30 almıştım ..fazla olmasın

hoşbuldumm gardaşımm akıntın varmıl quzum yahayır olsunn inşş
yunus paşaa kaka yapamadı az ıkındı mıkındıı yapamadı uyuduu:))))
yazdımm datlım ağzına sağlıkk
ben iyiyim çok şükür quzumm
sen ansılsın bakımm

nurcan o klozet takımına kaç ip gidiyor kaç numara tığ kullandın ve sakallı ipe başka ip karıştırarakmı ördün(cevaplamak istemezsen hiç alınmam)

şekerler yunus uyuyorken ben yemek yapıyımm dün o içtiğim çorbayla 23 e kadar durdum yiyemedim uyumadıı eşim gelince eşim baktıı beyfendiye ben yemek yedimmm şimcik tedbiri alımm

seyhan kocana yaptığın cilvelerden bahsetmişsin kız insanı heveslendiriyorsun kocası olan var olmayan var mesela ben (ben kocamı özledim:84:)bende nurcan gibi üşürüm onun için burda 6 ay soğuk herif pomuklu pijamadan başka bişey görmüyor hoş zaten cilveli bişey değilim

ben bilmiyorum datlımmm

melikem diyen ağzınıı kocişinn öpsünn imiiiii
hoşbuldum quzummmm iyiymmm çok şükür kocişlee buzlar erişimmmm tubiş apla gibi diyimm hırrr hırrr

Evett melikemm hırrrr laştıkk

teyzoşlar bizim için dua edin nolur yarın kalça çıkığı testimiz varr inşalah bi sorun yokturrr

hayırlısıyla temiz çıkacak merak etme canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…