hoşgeldin canımm nasılsının ..yunus paşanın keyifleri nasıl iyimii..tey teyyyyyy inşalah sadece tatmin olmamıştır quzumm spermcikler gitmiştirr yerleşmiştirr Rabbim hikmetibni göstersin inşalahhhhhhh
hayır olsun datlımm yaaa
aynen katılıyorumm sana quuzmmmmmmm
çok saol aplammmmm
ohh maşalahh ömer paşaya Rabbim nazardan korusunn
canımya geçmiş olsun çok şükür bi problem yokmuşş
offffff Rabbim sabır versinnnn çok kötüüü yaa
ebet aplamm doğum yaptığımdan beri içiyorum rezene ve anasonu aktar ikisini karıştırıp vermişş ama şimdi bıraktımm sütmax die nişey aldımm içinde ne ararsan varr rezene anason çörekotu bit sürü bişiler varr onu çiyorum akşamlarıda dereotuu
yazdımm datlımmmmmm
slmmm çikolatalarımmmmmm nabıyonussssss özlediniz mi benii:))
len doğru söyleee kandırmıyon beni,erken daha dimisende moralini bozmak için bahane arıyon haaa
Hımm evet 10.gününmüş erken bikaç gün sonra başlar sanırım
hoşgeldin canımm nasılsının ..yunus paşanın keyifleri nasıl iyimii..
bu arada dua için ben sevo ve asiye özelden yazmıştım sana yazmadım :26:30 -30 almıştım ..fazla olmasın
ben bilmiyorum datlımmmkızlarrrrrrrrr sitede dua başlığı varmış bulamadım bilen varmı acabaaaaaaa nerde
Hoşgeldin melikemm nasılsınn bakalımm
merhaba kızlar nasılsınız?melike bende 20-20 almıştım okudum haberin ola.
canım ben burayı biliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle-596.html başka topik varmı bilmiyorumm :44:kızlarrrrrrrrr sitede dua başlığı varmış bulamadım bilen varmı acabaaaaaaa nerde
AHA BENİM TABLOM BENİMDE 10.GÜN ÇOK AZ BAŞLAMIŞlen doğru söyleee kandırmıyon beni,erken daha dimi
merhaba kızlar nasılsınız?melike bende 20-20 almıştım okudum haberin ola.
melike inş. testler sıkıntısız geçer oluşuyun bi sıkıntısı yoktur inşallah
ben bilmiyorum datlımmm
melikem diyen ağzınıı kocişinn öpsünn imiiiii
hoşbuldum quzummmm iyiymmm çok şükür kocişlee buzlar erişimmmm tubiş apla gibi diyimm hırrr hırrr
teyzoşlar bizim için dua edin nolur yarın kalça çıkığı testimiz varr inşalah bi sorun yokturrr
Evett melikemm hırrrr laştıkk
hayırlısıyla temiz çıkacak merak etme canım korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?