sen yine seksü geceliklerinimi giyerdinn
evet ocakta zaten bu zamanın patlıcanlarının tadı olmuyor ben sonbaharda bolca bahcede ateş yakıp közlüyorum dolaba koyuyorum bütün kış dolaptakileri yiyiyoruz daha hiç taze patlıcan almadım
sağol duru bacım bilgilendirdiğin için ben bildiğimden şaşmamaya karar verdimben fırın tepsisine yağlı kağıt koyuyorum patlıcanları koyuyorum pişiyo zaten yumuşacık oluyo
ocakta hiç yapmadım ben (ben bunu salata yapmak için denedim)
yoooo doğru anladın canım
sevom konuşmayı çok denedim canım bende oda sadece ege için ayrılmıyoruz yani büyümesi gerek
birde çocuk olduktan sonra ipler dahada kopuyo bizde öyle yani
aaahhhh nurcikim ahhhhhhhh ne ben sölim ne sen işit
ocakta yap diyorsun yane dimi ..tamam yaaa öyle yaparımmmyavv kızlarr bu aralarr üşengeç oldum çıktım heçç bişeyy yapasım gelmiyiii
ben kayınvalidemlerin orda kalınca tandırı yaktığı zaman şişe geçirip tandırda közlerdimm ...odun ateşinin tadı daha başka tabii:97:evet ocakta zaten bu zamanın patlıcanlarının tadı olmuyor ben sonbaharda bolca bahcede ateş yakıp közlüyorum dolaba koyuyorum bütün kış dolaptakileri yiyiyoruz daha hiç taze patlıcan almadım
sen yine seksü geceliklerinimi giyerdinn
anlıyorumm aynı dert hep bende var
sınavlarım için 1 hafta evde idimya eşim hergün geldiğinde bir an önce evimizi alalım artık çalışma böle çok iyi deyip durduevdeyken çeşitler bol oluyo yemeklerde,sofra kurulu oluyo yardım et diyen olmuyo ona,ev derli toplu oluyoo :26: üffff bende emekli olmak istiyomm artıkkk Rabbimm güzümüzü güldürsün bir evimiz oolsun hayırlıısyla da evime geçeyimm
sağol duru bacım bilgilendirdiğin için ben bildiğimden şaşmamaya karar verdimbirgün ocakta dene sende güzel oluyor ben sadece uğraşmak istemediğimden kolay yolu arıyorum
duru eşinle bir aile terapistine gitseniz canım eminim iyi gelecekk sizee eşinide ikna edip gidin bence
anlıyorumm aynı dert hep bende var
sınavlarım için 1 hafta evde idimya eşim hergün geldiğinde bir an önce evimizi alalım artık çalışma böle çok iyi deyip durduevdeyken çeşitler bol oluyo yemeklerde,sofra kurulu oluyo yardım et diyen olmuyo ona,ev derli toplu oluyoo :26: üffff bende emekli olmak istiyomm artıkkk Rabbimm güzümüzü güldürsün bir evimiz oolsun hayırlıısyla da evime geçeyimm
ablacığım keyfim kaçtı şimdi rabbim yuvanızı korusun bence sen olur yoluna bak sonuçta yavrunuz var biraz taviz ver gerçi benim aklıma ihtiyacın yok sen daha bilgili daha tecrübelisin ve sorun ne onuda bilmiyorum ama benim fikrin ve uyguladığım şey hep alttan almak ve idare etmek nolur kusuruma bakma yannış bişey söylüyorsam. rabbim korusun yuvanı inşallah herşey yoluna girer
abowwww tecavüzcü coşkuniyeee var aramızdaaaniye giyip sizin yanınızda geceliklerimiiiimazallahh kazaya gelirimmm emmmeee hepinizeee giydirirsemmm olar ozamannn
durucum bende yağlı kağıtla yapıyorum
tamam canım güzel bir bıcı bıcı yap iyi gelecekk .sıhatler olsun şimdidenkızlar ben banyoya giriyorum inş.10dk. sonra görüşürüz havam değişsin canım sıkıldı
niye giyip sizin yanınızda geceliklerimiiiimazallahh kazaya gelirimmm emmmeee hepinizeee giydirirsemmm olar ozamannn
durucum bende yağlı kağıtla yapıyorum
eee tabii erkekler öylee yemek olsun şeyy olsunn yeter onlarabaşka ne istesinler
inşallah yakında evinde olcek evinin kadınıda olceksinnn bacımm
eee tabii erkekler öylee yemek olsun şeyy olsunn yeter onlarabaşka ne istesinler
inşallah yakında evinde olcek evinin kadınıda olceksinnn bacımm
canım terapiste gitsen ne farkedecekki ben böyle şeylere açık biriyim huylu huyundan vazgeçmez
canım inşallah hayırlısı ile hem ev hem bebeler olcak
bende herügn diyorum keşke işten ayrılsam diye ama şartlar işte kirada oturmak çok zor
çocuk olunca dahada zor
özür dilerim papatyacım keyfini kaçırdım
zaten ben alttan almasam bu kadar yürümezdi
evettt durucumm nurcikin dediği gibi yardım alsanız :26:
kızlar ben banyoya giriyorum inş.10dk. sonra görüşürüz havam değişsin canım sıkıldı
abowwww tecavüzcü coşkuniyeee var aramızdaaa
kızlar ben banyoya giriyorum inş.10dk. sonra görüşürüz havam değişsin canım sıkıldı
aklıma gelmedi ise ne oliiiimmmmm ama yazmadım
yağlı kağıdıda üşengeçlikten yapıyom tepsiyi yıkaması zor geliyoda
inşallahhhhh amiiiinnnnnnn
abla ne özürü estafirullah rabbim eşini yola getirsin
inşallahhh :44:
canımm işnşallahh bizde bigün evimize geçcezz evet hele çocukla daha zor düşünmek bile zorr :26:
sıhatler olsun şimdiden
ama öle değilmiii durucummm sadece ben giymem olmazzz
demek aynıyız bende tepsi için öle yapıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?