Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ocakta zaten bu zamanın patlıcanlarının tadı olmuyor ben sonbaharda bolca bahcede ateş yakıp közlüyorum dolaba koyuyorum bütün kış dolaptakileri yiyiyoruz daha hiç taze patlıcan almadım

sağol duru bacım bilgilendirdiğin için ben bildiğimden şaşmamaya karar verdim birgün ocakta dene sende güzel oluyor ben sadece uğraşmak istemediğimden kolay yolu arıyorum

duru eşinle bir aile terapistine gitseniz canım eminim iyi gelecekk sizee eşinide ikna edip gidin bence

ocakta yap diyorsun yane dimi ..tamam yaaa öyle yaparımmm yavv kızlarr bu aralarr üşengeç oldum çıktım heçç bişeyy yapasım gelmiyiii

anlıyorumm aynı dert hep bende var
sınavlarım için 1 hafta evde idimya eşim hergün geldiğinde bir an önce evimizi alalım artık çalışma böle çok iyi deyip durdu evdeyken çeşitler bol oluyo yemeklerde,sofra kurulu oluyo yardım et diyen olmuyo ona,ev derli toplu oluyoo :26: üffff bende emekli olmak istiyomm artıkkk Rabbimm güzümüzü güldürsün bir evimiz oolsun hayırlıısyla da evime geçeyimm

evet ocakta zaten bu zamanın patlıcanlarının tadı olmuyor ben sonbaharda bolca bahcede ateş yakıp közlüyorum dolaba koyuyorum bütün kış dolaptakileri yiyiyoruz daha hiç taze patlıcan almadım
ben kayınvalidemlerin orda kalınca tandırı yaktığı zaman şişe geçirip tandırda közlerdimm ...odun ateşinin tadı daha başka tabii:97:

ablacığım keyfim kaçtı şimdi rabbim yuvanızı korusun bence sen olur yoluna bak sonuçta yavrunuz var biraz taviz ver gerçi benim aklıma ihtiyacın yok sen daha bilgili daha tecrübelisin ve sorun ne onuda bilmiyorum ama benim fikrin ve uyguladığım şey hep alttan almak ve idare etmek nolur kusuruma bakma yannış bişey söylüyorsam. rabbim korusun yuvanı inşallah herşey yoluna girer

eee tabii erkekler öylee yemek olsun şeyy olsunn yeter onlara başka ne istesinler
inşallah yakında evinde olcek evinin kadınıda olceksinnn bacımm

canım terapiste gitsen ne farkedecekki ben böyle şeylere açık biriyim huylu huyundan vazgeçmez

canım inşallah hayırlısı ile hem ev hem bebeler olcak
bende herügn diyorum keşke işten ayrılsam diye ama şartlar işte kirada oturmak çok zor
çocuk olunca dahada zor

özür dilerim papatyacım keyfini kaçırdım
zaten ben alttan almasam bu kadar yürümezdi

niye giyip sizin yanınızda geceliklerimiiii mazallahh kazaya gelirimmm emmmeee hepinizeee giydirirsemmm olar ozamannn

durucum bende yağlı kağıtla yapıyorum

aklıma gelmedi ise ne oliiiimmmmm ama yazmadım
yağlı kağıdıda üşengeçlikten yapıyom tepsiyi yıkaması zor geliyoda

eee tabii erkekler öylee yemek olsun şeyy olsunn yeter onlara başka ne istesinler

inşallahhhhh amiiiinnnnnnn

inşallahhh :44:

canımm işnşallahh bizde bigün evimize geçcezz evet hele çocukla daha zor düşünmek bile zorr :26:

abowwww tecavüzcü coşkuniyeee var aramızdaaa

kızlar ben banyoya giriyorum inş.10dk. sonra görüşürüz havam değişsin canım sıkıldı

sıhatler olsun şimdiden

aklıma gelmedi ise ne oliiiimmmmm ama yazmadım
yağlı kağıdıda üşengeçlikten yapıyom tepsiyi yıkaması zor geliyoda

inşallahhhhh amiiiinnnnnnn

ama öle değilmiii durucummm sadece ben giymem olmazzz

demek aynıyız bende tepsi için öle yapıyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…