Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu fikre sıcak bakmayacağına adım gibi eminim

yaa gerçekten özür dilerim papatya kusura bakma yaaaaa kızlar az çok biliyolar burdada yazmasam patlayacam gerçekten

kapattım konuyu tamam
valla bacım bizim sıkıldığımızı düşünüyorsan yanılıyorsun tabikide anlatacaksın rahatlıyacaksın burda her zaman gırgır şamata yapcak değiliz yaa derdimizi sıkıntılarımızada paylaşacaz tabiki ..inşallah eşinn bir an önce bütün hatalarını düzeltir mutlu olursunuz canım

bu fikre sıcak bakmayacağına adım gibi eminim

yaa gerçekten özür dilerim papatya kusura bakma yaaaaa kızlar az çok biliyolar burdada yazmasam patlayacam gerçekten

kapattım konuyu tamam

tabiki bu konuyu açacaksın dertleşicez öeneride bulunucazzz biz dostuzzz durucumm sıkıntı hepimizin sıkıntısı,mutluluk hepimizin mutluluğuu

tabiki bu konuyu açacaksın dertleşicez öeneride bulunucazzz biz dostuzzz durucumm sıkıntı hepimizin sıkıntısı,mutluluk hepimizin mutluluğuu

sağolun kızlar

ben 2027 emekli olcam 16 yıl var yaştan bekleyecem yani
görürüz elbet canım allah büyüktür sağlığımız yerinde olsun yeterki

2027 de yaşın doluyo dimii
bende işte yalı bekleyecem oda 2042 oluyo yoksa 10 yılım falan vardır sanırım yada daha az

zaman su gibi geçiyo kızlarr, valla bir bakmışsınızki emeklilik günleriniz gelmiş Allah sağlık sıhat versinn hayat çok kısa gerçekten

Son düzenleme:
aynen canım yaştan bekleyecem

aslında işte beylr için tamam emeklilik yaşı normal ama kadınlar için bu kadar geç olmaması lazım sonuçta kadın olduğu için hep çalışmakta işte,evde,çocukların üzerinde hep uğraşlmakta emekli yaşlı düşük olması lazım

zaman gibi geçiyo kızlarr, valla bir bakmışsınızki emeklilik günleriniz gelmiş Allah sağlık sıhat versinn hayat çok kısa gerçekten

amiinnnn canım işten çıkayım dışardan ödyim diyorum yok evde oturan istemezmiş o çalışcak ben yicekmişim birde sigorta işyerindeki gibi ödenmez diyo düşük ödenirmiş

haklısın çok yük var omuzlarımızda
oğlan akşamları hep peşimde ozaman diyoki özlüyo seni bir demez iki demez
kendimi suçlu gibi hisettririyosun o zaman işten çıkayım ben bakayım diyorum susuyo

evet bugün gergin görünüyorsunn :26::26::26:akşam içli köfteleri yedikten sonra sakinleşirsin ama

haklısın nurcikim bak yine aklıma geldi bari araba almaya çalışalım dedim tamam dedi ben çok pahalı olmasın 2.el felan olsun diyorum araba gösteriyorum yok o küçük yok oğlan binecek beğenmiyo sabah bir tane gösterdim ne dese beğenirsiniz o araba çok küçük babam o arabaya sığmaz didi biz arabayı babanamı alıyoz dedim sinirlendim

abuuuuuuu ben bugün heç konuşmayım siz yazın ben okiimmmm barii

haklısınnn canımmm bak bu konulardaaa

içli köftenin yanında bide başka şeylerde yese sinir falan kalmaz amaa neyseee
töpee yarrappim töpe kızım senin aklın başka şeye çalışmazmıı

cevabın güzel olmuşş heee sanırım eşin araba almaya niyetli değill hep bir bahane bulduğuna göre

kızlar insanın evi gibisi varmı kafana göre gir çık makineye çamaşır attım kocamın sesinide duydum duşumuda aldım şimdi iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…