cevapladıktan sonra kendi mesajımı okudumda durunun özeline girmiş gibi hisettim bu yüzden sildimmokudumm bileeee
bende imam bayıldı dedim zaten
karnıyarıkta dediğin gibi ...
hımmm tamam hatlar karıştıı ozamannduru sana öyle sormuştuda
yaa oğluşundan önce böle miydiniz hatırlamıyorumda :26: acaba oğluşun olunca eşine ilgin mi azaldı durucum :44:
sevom süpermarketten hiç almadım komagene diye küçük dükkanlar var ordan aldım kızartması süper haşlamayı yemedim hiç
puhahahahahahahahaha nurcik bi köfte için kociş sevilirmi oldu olacak köfte aldı diye seksi giyineyim aman yok yemem olur biter
cevapladıktan sonra kendi mesajımı okudumda durunun özeline girmiş gibi hisettim bu yüzden sildimm
nurcikimin eline su dökemezlerrrinşallahh istanbula gelirse yaptırırız nurcike
walla sevdam bir kere ilgi konusuna gelince çok bana ilgi gösterilsin en çok ben yoruluyorum
oğlandan öncede oluyodu ama çocuk olunca daha kötü oldu yani bizim gelecek gözükmüyo
yaparımm tabiiinurcikimin eline su dökemezlerrrinşallahh istanbula gelirse yaptırırız nurcike
aynen şöyle yazdımmm :26::26:ne yazdın merak ettim
yaz tekrar nurcikim
birde keyifli bir sohbetlee tam olacakksevom yanına çayda demleriz üfff ne pis yerim heeeeeeeeee
kızlarr şu patlıcanları ocakta közlüyorum fırında da közlendiğini duymuştumm siz nasıl yapıyorsunuz fırınamı atsam acaba :26:hiç fırında yapmadığım için nasıl olur bilmiyorumm ne diyorsunuzz atayımmı fırına ?bende armut piş ağzıma düş istiyorumm heee
ocakta yap diyorsun yane dimi ..tamam yaaa öyle yaparımmmnurcan fırında susu susu oluyor ocakta közle onun tadı is kokusunda
ocakta yap diyorsun yane dimi ..tamam yaaa öyle yaparımmmnurcan fırında susu susu oluyor ocakta közle onun tadı is kokusunda
ben en iyisi bildiğimden şaşmıyımmben kırmızı biberleri fırında yapıyorum buzluğumda patlıcanlarda varda onu nerde yaptım hatırlamıyorum yaa ya közmatikte yada fırında yaptım :26:
birde keyifli bir sohbetlee tam olacakkgözümde canlandırdımdaa çok güzell olurduu beee :97::97::97::97:
kızlarr şu patlıcanları ocakta közlüyorum fırında da közlendiğini duymuştumm siz nasıl yapıyorsunuz fırınamı atsam acaba :26:hiç fırında yapmadığım için nasıl olur bilmiyorumm ne diyorsunuzz atayımmı fırına ?bende armut piş ağzıma düş istiyorumm heee
ablacığım onasıl söz gelecek gözükmüyorda ne demek ALLAH KORUSUN(inş.yannış anlamışımdır)
öle demee inşallahh düzelecekkk ama konuşmadan sorunları hiçbir ilerleme olmaz.sen neler düşünüyosan söyle bakalım o ne diyecek..gidişatınn nereye gittiğini hissettirbir aile kolay kurulmuyo ama yıkmak çok kolay o yüzden elinizden geleni yapın derim..tabi senin özeline karışlmış gibi oldum ama kötü olmanızı istemem Ege nin de geleceğini etkilemeyin o yüzden konuşun anlaşınn
yaparımm tabiii
aynen şöyle yazdımmm :26::26:
ALLAHHH ALLAHHH NE YAPIYOR BU KOCA SANAdedimmm :26::26:
sormmaaa yaaa hepimiz toplanırdık bende ohh hep birlikte yatardık sabahlardıkkk eşleri koy ver gitsin nereye giderlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?