Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa oğluşundan önce böle miydiniz hatırlamıyorumda :26: acaba oğluşun olunca eşine ilgin mi azaldı durucum :44:

walla sevdam bir kere ilgi konusuna gelince çok bana ilgi gösterilsin en çok ben yoruluyorum

oğlandan öncede oluyodu ama çocuk olunca daha kötü oldu yani bizim gelecek gözükmüyo

nurcikimin eline su dökemezlerrr inşallahh istanbula gelirse yaptırırız nurcike

kızlarr şu patlıcanları ocakta közlüyorum fırında da közlendiğini duymuştumm siz nasıl yapıyorsunuz fırınamı atsam acaba :26:hiç fırında yapmadığım için nasıl olur bilmiyorumm ne diyorsunuzz atayımmı fırına ?bende armut piş ağzıma düş istiyorumm heee

walla sevdam bir kere ilgi konusuna gelince çok bana ilgi gösterilsin en çok ben yoruluyorum

oğlandan öncede oluyodu ama çocuk olunca daha kötü oldu yani bizim gelecek gözükmüyo

öle demee inşallahh düzelecekkk ama konuşmadan sorunları hiçbir ilerleme olmaz.sen neler düşünüyosan söyle bakalım o ne diyecek..gidişatınn nereye gittiğini hissettir bir aile kolay kurulmuyo ama yıkmak çok kolay o yüzden elinizden geleni yapın derim..tabi senin özeline karışlmış gibi oldum ama kötü olmanızı istemem Ege nin de geleceğini etkilemeyin o yüzden konuşun anlaşınn

ben kırmızı biberleri fırında yapıyorum buzluğumda patlıcanlarda varda onu nerde yaptım hatırlamıyorum yaa ya közmatikte yada fırında yaptım :26:

ben fırın tepsisine yağlı kağıt koyuyorum patlıcanları koyuyorum pişiyo zaten yumuşacık oluyo
ocakta hiç yapmadım ben (ben bunu salata yapmak için denedim)

ablacığım onasıl söz gelecek gözükmüyorda ne demek ALLAH KORUSUN(inş.yannış anlamışımdır)

yoooo doğru anladın canım

sevom konuşmayı çok denedim canım bende oda sadece ege için ayrılmıyoruz yani büyümesi gerek

birde çocuk olduktan sonra ipler dahada kopuyo bizde öyle yani

yaparımm tabiii

aynen şöyle yazdımmm :26::26:

ALLAHHH ALLAHHH NE YAPIYOR BU KOCA SANA dedimmm :26::26:

aaahhhh nurcikim ahhhhhhhh ne ben sölim ne sen işit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…