Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim duru ablacığım soğolasın dileklerin için kv.amem(halam)o çalıştırmıyor ben gelinlik görevlerimi yapıyorum 15 günde bana evinin genel temizliğini yaptırdı 2 oturmasının hizmetini gördürdü biri altın günü ki burda bayağı zahmetli olur günler hep el yapımı hamur işleri biri akraba oturması 4 gün bahçede çalıştırdı(tabii o zorla götürmüyor)evin günlük işleri temizlik yemek bulaşık derken kurtuldum şimdi yatma zamanı kendi anneme geçtim

saçmalama neden dalga geçeyim gayet güzeldi yemeklerin bi kerem ben onları hiç yapamamkii
içli köfte (hala aklımdaaa yiyemedimm çok) karışık kıymalı dolmalar (hele bu hep aklımdaaa hiç yiyemedimmm çokta güzel görünüyolardı),sonra çayın yanındakilerrr çok uğraşmıştınn çokkk :26:

hepsini sverek isteyerek büyük bir zevkle yapmıştım ama ogün ilk defa köfteler öyle kötü olmuştu (tadı güzeldii dediğin gibi ) ama görüntüü vasatt
o günlerimizi yad ettik bugünn

neydi hastalığın ben olacaktımki hepsini siler süpürürdüm

kedersiz +sevo+şifa.... erkek 3

melike+yeter+papatya+ablam :)duru kız 5

şifada erkek dedi

hepsini sverek isteyerek büyük bir zevkle yapmıştım ama ogün ilk defa köfteler öyle kötü olmuştu (tadı güzeldii dediğin gibi ) ama görüntüü vasatt
o günlerimizi yad ettik bugünn

evettt şimdi olcaktıkii ne yerdimmm haaa

neydi hastalığın ben olacaktımki hepsini siler süpürürdüm

grip olmuştum burnum akıyo,boğazlar fena bide çok uykusuzdum yol yorgunluğundan yoksa bende yerdimm

ilk evlendiğim günlerde bizdede olurdu şimdi heç umursamıyoz

anladım canım
inşallah gelirsin istanbula banada beklerim canım

uyyyyyy annem daha bişi kalmamışki herşeyi yapmışın ama seni takdir ettim çok iyi niyetlisin
allahım banada iyi niyetli bir gelin versin amiiinnnn

içli köfte dedinizde çok zor demi ayy canım çekti aradım hemen kocişi bigün içli köfte yiyelim dedim anlayamadı ne zaman dedi bir gün dedim (içinden demiştir karı kafayı yedi diye)

istanbula gelirsem eğerkii sevomla beraber sana fatoşa kankime leydime sırasıyla gelicezdee ama işte dediğim gibi ikna etmem lazım şu domuzuu şka yapıyorum o benim herşeyimm yaa birtanecik aşkımm ama kızmıyorda değilimm haa

oyyy kıyamam canın .çekti demekk iyi yaptın kızzz alsın eşin boşverr afiyet olsun inşallah bu akşam gelirken alır

amin inşallah gönlüne göre oğluna layık hayırlı güzel çocuğu olan bir gelin nasıp etsin inşallah.Ablacığim işten bir yerim eksilmedi çok şükür onlar bana aslangibi bir evlat verdi yanında bir ev bir araba daha ne olsun allah onlara tekrar kabeye gitmek nasip etsin amin

oyy beklerim anacım başımın üstünde yerin var
amaninnnn kocişi severmiş
aynı şeyi ben söyleyemicem
eve beraber gidiyoruz ama aklına soktum ya mutlaka yerim çok güzel bişi kızartması içi kıymalı ve cevizli

nerden çıktı diye düşünmüştür..dışardakilerin çoğu güzel olmuyo iyi yer bulman lazım canım ben süper marketten aldım ıyyy çöpe attımmm

kızz niyekii bak sana köfte alacakk sevilmezmii o koca

ben haşlamalı yapıyorum kızartmasıda güzel oluyor haşladıktan sonra yağ ve pul biber yakıp gezdiriyorumm ımmm mis misss

papaty maşaşşlahhh diyeyim

bende kayınvalideme kayınpederime üretim hatası diyom gülüyoolar
onlarda oğulları için söylüyo yoksa bu kadar rahat konuşamam

papaty maşaşşlahhh diyeyim

bende kayınvalideme kayınpederime üretim hatası diyom gülüyoolar
onlarda oğulları için söylüyo yoksa bu kadar rahat konuşamam

yaa oğluşundan önce böle miydiniz hatırlamıyorumda :26: acaba oğluşun olunca eşine ilgin mi azaldı durucum :44:

patlıcanları közlüyorsun soğan biber domatezleri tavada kavuruyorsun en son közleyip soyduğum patlıcanlarıda tavaya katıp pişiriyorsun biz buna imambayıldı deriz çokta lezzetli olur ve genelde kahvaltıda yeriz sizin imambayıldıyı anlamadım kızartıp içine kıyma koyuyorsunuz biz ona karnıyarık deriz

nerden çıktı diye düşünmüştür..dışardakilerin çoğu güzel olmuyo iyi yer bulman lazım canım ben süper marketten aldım ıyyy çöpe attımmm

kızz niyekii bak sana köfte alacakk sevilmezmii o koca

ben haşlamalı yapıyorum kızartmasıda güzel oluyor haşladıktan sonra yağ ve pul biber yakıp gezdiriyorumm ımmm mis misss

sevom süpermarketten hiç almadım komagene diye küçük dükkanlar var ordan aldım kızartması süper haşlamayı yemedim hiç

puhahahahahahahahaha nurcik bi köfte için kociş sevilirmi oldu olacak köfte aldı diye seksi giyineyim aman yok yemem olur biter

bende imam bayıldı dedim zaten
karnıyarıkta dediğin gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…