hepsini sverek isteyerek büyük bir zevkle yapmıştım ama ogün ilk defa köfteler öyle kötü olmuştu (tadı güzeldii dediğin gibi ) ama görüntüü vasattsaçmalama neden dalga geçeyim gayet güzeldi yemeklerin bi kerem ben onları hiç yapamamkii
içli köfte (hala aklımdaaa yiyemedimm çok) karışık kıymalı dolmalar (hele bu hep aklımdaaa hiç yiyemedimmm çokta güzel görünüyolardı),sonra çayın yanındakilerrr çok uğraşmıştınn çokkk :26:
saçmalama neden dalga geçeyim gayet güzeldi yemeklerin bi kerem ben onları hiç yapamamkii
içli köfte (hala aklımdaaa yiyemedimm çok) karışık kıymalı dolmalar (hele bu hep aklımdaaa hiç yiyemedimmm çokta güzel görünüyolardı),sonra çayın yanındakilerrr çok uğraşmıştınn çokkk :26:
grip olmuştuu :2: :2: :2: :2: :2:neydi hastalığın ben olacaktımki hepsini siler süpürürdüm
hepsini sverek isteyerek büyük bir zevkle yapmıştım ama ogün ilk defa köfteler öyle kötü olmuştu (tadı güzeldii dediğin gibi ) ama görüntüü vasatt
o günlerimizi yad ettik bugünn
neydi hastalığın ben olacaktımki hepsini siler süpürürdüm
az kalmış canım az daha sabret eksiğin tamamlanıcak.bilirim o duyguyu sanki hep bişey eksik hayatta,sanki bişeyler unutmuşum gibi olurdu ben eşimle 2 gün ayrı kalıp 3.gün birbirimize özledikk diye bağrışırızzz
mantıyada bayılırm ama ev mantısı yemedim hiç hep hazır aslında bir günn denesem fena olmazz
evet kesin kıskanırdım bendee
kızım dalga geçme benlee yemeklerimin halini gördünn
alibey köydeler canım
teşekkür ederim duru ablacığım soğolasın dileklerin için kv.amem(halam)o çalıştırmıyor ben gelinlik görevlerimi yapıyorum 15 günde bana evinin genel temizliğini yaptırdı 2 oturmasının hizmetini gördürdü biri altın günü ki burda bayağı zahmetli olur günler hep el yapımı hamur işleri biri akraba oturması 4 gün bahçede çalıştırdı(tabii o zorla götürmüyor)evin günlük işleri temizlik yemek bulaşık derken kurtuldum şimdi yatma zamanı kendi anneme geçtim
saçmalama neden dalga geçeyim gayet güzeldi yemeklerin bi kerem ben onları hiç yapamamkii
istanbula gelirsem eğerkii sevomla beraber sana fatoşa kankime leydime sırasıyla gelicezdeeilk evlendiğim günlerde bizdede olurdu şimdi heç umursamıyoz
anladım canım
inşallah gelirsin istanbula banada beklerim canım
uyyyyyy annem daha bişi kalmamışki herşeyi yapmışın ama seni takdir ettim çok iyi niyetlisin
allahım banada iyi niyetli bir gelin versin amiiinnnn
içli köfte dedinizde çok zor demi ayy canım çekti aradım hemen kocişi bigün içli köfte yiyelim dedim anlayamadı ne zaman dedi bir gün dedim (içinden demiştir karı kafayı yedi diye)
istanbula gelirsem eğerkii sevomla beraber sana fatoşa kankime leydime sırasıyla gelicezdeeama işte dediğim gibi ikna etmem lazım şu domuzuu şka yapıyorum o benim herşeyimm yaa birtanecik aşkımm ama kızmıyorda değilimm haa
oyyy kıyamam canın .çekti demekk iyi yaptın kızzz alsın eşin boşverr afiyet olsun inşallah bu akşam gelirken alır
ilk evlendiğim günlerde bizdede olurdu şimdi heç umursamıyoz
anladım canım
inşallah gelirsin istanbula banada beklerim canım
uyyyyyy annem daha bişi kalmamışki herşeyi yapmışın ama seni takdir ettim çok iyi niyetlisin
allahım banada iyi niyetli bir gelin versin amiiinnnn
içli köfte dedinizde çok zor demi ayy canım çekti aradım hemen kocişi bigün içli köfte yiyelim dedim anlayamadı ne zaman dedi bir gün dedim (içinden demiştir karı kafayı yedi diye)
oyy beklerim anacım başımın üstünde yerin var
amaninnnn kocişi severmiş
aynı şeyi ben söyleyemicem
eve beraber gidiyoruz ama aklına soktum ya mutlaka yerimçok güzel bişi kızartması içi kıymalı ve cevizli
amin inşallah gönlüne göre oğluna layık hayırlı güzel çocuğu olan bir gelin nasıp etsin inşallah.Ablacığim işten bir yerim eksilmedi çok şükür onlar bana aslangibi bir evlat verdi yanında bir ev bir araba daha ne olsun allah onlara tekrar kabeye gitmek nasip etsin amin
papaty maşaşşlahhh diyeyim
bende kayınvalideme kayınpederime üretim hatası diyom gülüyoolar
onlarda oğulları için söylüyo yoksa bu kadar rahat konuşamam
nerden çıktı diye düşünmüştür..dışardakilerin çoğu güzel olmuyo iyi yer bulman lazım canım ben süper marketten aldım ıyyy çöpe attımmm
kızz niyekii bak sana köfte alacakk sevilmezmii o koca
ben haşlamalı yapıyorum kızartmasıda güzel oluyor haşladıktan sonra yağ ve pul biber yakıp gezdiriyorumm ımmm mis misss
bende imam bayıldı dedim zatenpatlıcanları közlüyorsun soğan biber domatezleri tavada kavuruyorsun en son közleyip soyduğum patlıcanlarıda tavaya katıp pişiriyorsun biz buna imambayıldı deriz çokta lezzetli olur ve genelde kahvaltıda yeriz sizin imambayıldıyı anlamadım kızartıp içine kıyma koyuyorsunuz biz ona karnıyarık deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?