Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ailesi oğlunun huyunu biliyor ne yapsınlar kızsalarda acık düzelip sonra yine başlyo neyse boşveriinn akidelerim şekerlerim öpütüm siziiiiiiiiii

güle güleee

aile konusunda tabikide susmasın bende o konuda çok hasassım bir laf söylese söylediğine pişman ederim eşimi

tartışma büyüoda büyüyo ben ona o bana
o yüzden geçenlerde de demiştim affetmiyorum diye

evet canım 18.00 civarı evdeyim birazd ah kalrısam servisi kaçırcammmm abuuuuuuuuuuuuuuuuu

nurcikim güle güleeee benimde birazdan bitcek mesaim

evet ayşe burası paylaşım alanı her telden konuşabliyos aile gibi olduk biz burada..bazı arkadaşlarla yıllaaarrrdan beridir tanışıyoruzz

ben bi üzerimi değiştirip geliyorum cnmm daha gezme kıyafetlerimle oturuyorum gidiyim eşofmanlarımı giyim de geliyim...

teyy teyyyyyy bencee kızzz zilli bişi olacakkkkk

deyip kaçıyommmm bu arada daha yemek yapmadım temizliğee girdimm şimcikte ezanı bekliyorumm

güle güle nurcikk

demek cinsiyeti belli oldu tuğbişin bencede oğluşu olacak gibi

benceeeeeeeeeeeee kız kız kızzzzzzzzzzzzzzz

tuğbanın kızı olacak
slm canlaaarrr kusura bakmayın geç geldim eve geldim yemek yok yemek yap yemek ye topla yerleştir filan derken şimdi geldim sabah 4 ten beri gözümü kırpmadım sarhoş gibiyim fenayım hemen size yazıpcyatıcamm
dr çok çok çok erken yanılma payı var ama KIZ gibi dedi 2 haftasonra net öğrenirsindedi allah herkese hayıorlı sağlıklı nasip etsin duramıyorum çok uykusuzum kızlar ha bu arada ben hala ne olduğunu bilmiyorum sadece bu belirsizlik yoruyo neyse 2 hafta bekleriz bişi değil allahın izniyle allaha emanet ıolunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…