Yani mahçup olduğuma inanmıyonuz hee bende inanmıyomm kii
Durucumm bence hiççç susmaaa benim aileme laf söyleyene ben iki kat daha fazla laf sölerim yok öleee ve ailesi bunların farkında sanırım çocuklarının böle olduğunun onları da yanıma alıp yanlışlarını hep birlikte göstermeye çalışırımçalışmam daha doğrusu gözüne sokarımm
bende çıkıyorum benimki geldi
güle güleee
aile konusunda tabikide susmasın bende o konuda çok hasassım bir laf söylese söylediğine pişman ederim eşimi
duru geçmiş olsun bugünüde tamamladın oğluna kavuşacaksın .Kızlar iyiki böyle bi sayfa açmışsınız hepinizi çok sevdin sizlerle sohbetten çok keyif alıyorum değişik otlar dualar çeşitli yöntemler öğreniyorum
kızlar hazırlanayım ben mesai bitiyooo
hadin hepicinizi öptüm kaçtııımmmmmm iyi akşamlarrrr vıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben daha yaklaşık iki aydır varım benide aldınız aranıza sağolun
bende çıktım iyi akşamlar
hoş geldin demet nasıldı gezmen
bende iyiyim ama çıkmam gerekiyor sonra görüşürüz:80:
kızlar tubiş aradı şimdi ,bebeğin cinsiyeti belli olmuşşamaaa ne olduğunu söylemedi sinir etti benii yaaaa şuan evde değil akşam üstü gelecekmiş ..sizlerden tahmin istedi ben sapına kadar erkek diyorumm ve çıkıyorummm ..işler beni bekler
teyy teyyyyyy bencee kızzz zilli bişi olacakkkkk
deyip kaçıyommmm bu arada daha yemek yapmadım temizliğee girdimm şimcikte ezanı bekliyorumm
güle güle nurcikk
demek cinsiyeti belli oldu tuğbişin bencede oğluşu olacak gibi
benceeeeeeeeeeeee kız kız kızzzzzzzzzzzzzzz
bence kız
slm canlaaarrr kusura bakmayın geç geldim eve geldim yemek yok yemek yap yemek ye topla yerleştir filan derken şimdi geldim sabah 4 ten beri gözümü kırpmadım sarhoş gibiyim fenayım hemen size yazıpcyatıcammtuğbanın kızı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?