Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar benimde anneannemi hastaneye yatırıyolar çok yaşlı geçen hafta öksürmeye başlamıştı
iyice kötü olmuş doktor ciğerlerinde sorun var demiş çokta huysuz hastanede kök söktürmüş dün ablama

1. Gün 36.3
2. Gün 35.9
3. Gün 35.9
4. Gün 35.9
5. Gün 35.7
6. Gün 36.1
7. Gün 36.2
8. Gün 35.8
9. Gün 35.9
10.gün 36.2
11.gün 36.0

sevo bu benim ateşimde sence bir gariplik yokmuu yaaaa :95::95::95:

geçmiş olsun canım tabi ablanaDa geçmiş olsun:)) valla yaşlılar geçimsiz oluyor benim babaanemde öyleydi annemi delli ederdi :97:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım tabi ablanaa geçmiş olsun:)) valla yaşlılar geçimsiz oluyor benim babaanemde öyleydi annemi delli ederdi :97:

dedem rahmetli aylarca hastanede yattı son bir sene hep hastaydı hiç böyle değildi
anneannem çok fena dün gece 1 den sabah 6 ya kadar idrar örneği vermemiş tahlil yapmaları için
yapmam diyomuş şaka gibi ya

bana bugün ustalar geliyo şu boş odaya bir süpürge yapayım adamlar gelmeden
dokuz ayın çarşambası bir araya geldi bizde hastalık doğum inşallah benim suyum sorun çıkarmaz da
zamanında doğum olur

Son düzenleme:
aldım normal çıktı

iyi aman şeker sorunun olmadı allaha şükür

geçmiş olsunn maalesef yaşlılarımızın bazıları huysuz oluyolar boşuna dememişler yaşlılar çocuk gibidir diye :26: şifa versin rabbim bakana da sabır

1. Gün 36.3
2. Gün 35.9
3. Gün 35.9
4. Gün 35.9
5. Gün 35.7
6. Gün 36.1
7. Gün 36.2
8. Gün 35.8
9. Gün 35.9
10.gün 36.2
11.gün 36.0

sevo bu benim ateşimde sence bir gariplik yokmuu yaaaa :95::95::95:

yaa ne desem boşşş çok iyi bilipte yorumlayamıyorum ki bende yani yumurtan çatladımı çatlamadımı tam bişey diyemem istersen ateş ölçme yerine koy yorum yaparlar

dedem rahmetli aylarca hastanede yattı son bir sene hep hastaydı hiç böyle değildi
anneannem çok fena dün gece 1 den sabah 6 ya kadar idrar örneği vermemiş tahlil yapmaları için
yapmam diyomuş şaka gibi ya
abowww ne inatçıymışş yaaa valla Allah kolaylık versin ablana
dokuz ayın çarşambası bir araya geldi bizde hastalık doğum inşallah benim suyum sorun çıkarmaz da
zamanında doğum olur
hade bakalım hayırlı uğurlu olsun kankimm inşallah sağlıkla büyür ömer paşamız odasında
aklına kötü şeyler getirme canım inşallah zamanında gelecek ömer annesini üzmez

zamanında doğum olur

mobilyalarımı getiriyolarrr yoksaaa

yok canım melikeyede öle denmişti suyu az diye yanlış hatırlamıyosam dinlendi allaha şükür bişey olmadı seninde zamanında gelecek paşan merak etme

o topiğe koymak aklıma geldi ama daha 11. gün olduğu için bir tahminde bulunamazlar diye düşündüm .neyse ben bir göstereyim şu dengesiz ateşimi onlara

doktorun söylediği diyete kulak asmasaydım sorun olurdu sevom çünkü yüklemelerde bir tanesi sınırı aşmıştı ...sağol canım yaşlılık zor gerçekten bakana yaşlıya da zor bir haftadır doktora götürmek için ikna etmekle uğraştılar

ablamı aradım biraz önce zavallı perişan olmuşlar abimle üstüne birde işe gitti kız ...inşallah canım ömercik bu kadar zamanı sorunsuz geçirdi bundan sonrasınıda sorunsuz geçirir
mobilyalarımı getiriyolarrr yoksaaa

yok canım melikeyede öle denmişti suyu az diye yanlış hatırlamıyosam dinlendi allaha şükür bişey olmadı seninde zamanında gelecek paşan merak etme
inşallah sevom dün esra aramıştı onunda azmış suyu o da biraz ferahlattı ben bde işe de gidiyodum dinlememiyodum dedi

dün esra aramış sizi nasılmış kızlar gerçi geçen hafta konuşmutum onunla yine sorunları var bitmedi gitti bu kızın çilesi

ayy siteye giremeddimm bir türlüü yaaa

esranın evet nurcik sıkıntıları devam ediyoo amaa annesi istanbula tamamen taşınıyomuşş yani esramda sık sık annesine gelecek

merhabayın kızlarrrr öldüm yaaa mutfağımı temizledim balkonuma su döktüm evimi sildim süpürdüm
bugün hava çok güzel yaaaaaaa

kızlar haziran annelerinde ilk doğum olmuş çok heyecan yaptım
32. haftada kızın suyu gelmiş bebek 1500 gr doğmuş küvözdeymiş annesi süt sağıp götürüyomuş

annesinde kaldığını bilmediğim için sormadım sevonun dediği gibi annesi ist. taşınıyomuş onlara sizde glin demiş belki ist. taşınır

taşınması şimdilik zor ama sık sık annesine geleceğini biliyorum.eşi annesini bırakmıyo anneside istanbula gelmiyo zaten o yüzden şuanlık taşınma olayı görünmüyo.aslında 4 tane mi ne kaynı burdaymış görümcesi burdaymış ama kaygana ıhhh diyomuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…