slm canlaaarrr kusura bakmayın geç geldim eve geldim yemek yok yemek yap yemek ye topla yerleştir filan derken şimdi geldim sabah 4 ten beri gözümü kırpmadım sarhoş gibiyim fenayım hemen size yazıpcyatıcamm
dr çok çok çok erken yanılma payı var ama KIZ gibi dedi 2 haftasonra net öğrenirsindedi allah herkese hayıorlı sağlıklı nasip etsin duramıyorum çok uykusuzum kızlar ha bu arada ben hala ne olduğunu bilmiyorum sadece bu belirsizlik yoruyo neyse 2 hafta bekleriz bişi değil allahın izniyle allaha emanet ıolunnnnnn
tüh yineee çıkmadı benim tahminslm canlaaarrr kusura bakmayın geç geldim eve geldim yemek yok yemek yap yemek ye topla yerleştir filan derken şimdi geldim sabah 4 ten beri gözümü kırpmadım sarhoş gibiyim fenayım hemen size yazıpcyatıcamm
dr çok çok çok erken yanılma payı var ama KIZ gibi dedi 2 haftasonra net öğrenirsindedi allah herkese hayıorlı sağlıklı nasip etsin duramıyorum çok uykusuzum kızlar ha bu arada ben hala ne olduğunu bilmiyorum sadece bu belirsizlik yoruyo neyse 2 hafta bekleriz bişi değil allahın izniyle allaha emanet ıolunnnnnn
slm canlaaarrr kusura bakmayın geç geldim eve geldim yemek yok yemek yap yemek ye topla yerleştir filan derken şimdi geldim sabah 4 ten beri gözümü kırpmadım sarhoş gibiyim fenayım hemen size yazıpcyatıcamm
Günaydınn akidelerimmmm cicoşlarım nasılsınız hepinzi öperim
günaydın canlarrrrrr
nasıl da tanımışsın beniya papatya yanlış anlama ama ben senin kayınvalidenden heç hoşlanmadım yaa kızma bana
seni hep çalıştıruyo gibime geliyoo
eşinin işi çok zormuş canım allah işinde kolaylıklar versin evnize beereket ve bebeişler versin amiiinn
güzin ablamız kesin kocişlerden yana olur
eşin seni kıskanıyo ama onu görmezsin olur biter demi istanbulun neresindeler
kanki eşin istanbul konusunda eğer emmi oğluyla görüşmek istersen haklı zamanında kocamda gözü olan biriyle ben görüşmek istemem isterse 1 değil 100 tane çocuğu olsun ama eğerki onunla görüşmem dediğin halde tek sebep buysa eşin haksızistanbula gelirsem eğerkii sevomla beraber sana fatoşa kankime leydime sırasıyla gelicezdeeama işte dediğim gibi ikna etmem lazım şu domuzuu şka yapıyorum o benim herşeyimm yaa birtanecik aşkımm ama kızmıyorda değilimm haa
oyyy kıyamam canın .çekti demekk iyi yaptın kızzz alsın eşin boşverr afiyet olsun inşallah bu akşam gelirken alır
eşin zor insan duru orta yol bulmaktan yana değil inşallah zaman içinde düzelir canını sıktıysam kusura bakma dünkü konuya geri döndüm ...brde bu çocuğun düştüğü yeri dövme olayını pedagoglar onaylıyolar ki yanlış bir tutum değil sabiha paktuna keskin den dinlemiştimben boşuna kızmam ama o lafına kızdım tabiki binsin binecekte ama bir söyleyiş vardır
birde şunu anlatmazsan çatttt diye çatlarım anlatayımda rahatliim
oğlan düştüğünde kafasını kolunu çarpıyo haliyle ee ağlıyoda gösteriyo çarptğı yeri babamda gönlü oolsun diye çarptığı yeri (mesela duvar) hafif vurup kzıyo o zman susuyo bizimki başladı yok dövmeye alışyo söyle yapmasın siz alıştırdınız falan filan bende senikide yapıyrdur dedim yok yapmaz dedi bu sabah annesi düşütğünde o yeri gösteriyo bende ıhh diye oraya vuruyom susuyo dedi eşime baktım duymazlıktan geldi yaaa ilahi adalet bri şeyi suçlarken önce kendini araştırcan demi kzıalr hadin ben sustuummmmm
günaydın...günaydın nurcik
çok geçmiş olsun canım tam tahmin ettiğim gibi mantar ve sistit olmuş mantar için doktor banagünaydın kızlar hepinizeeeeee
ben birkaçgündür gelemedimcumartesi günü belime bişeyler oldu ve bel diskim kaymış 4 gün yattım felaket bişeydi şu anda hala ağrım var ama idare etmeye çelışıyorum belki erken çıkarım duruma göre
ayrıca kadın doğuma da gittim önceki gün aşırı akıntı ve enfeksiyon , sistit hepsi çıktı anlıcanız ama sevindim ben daha kötü bişey olmasından korkmuştum ve kök yaptı gibime geliyor bu fazla akınntıyı çünkü daha öncesinde bu kadar aşırı deildi
bu kök iyimi kötümü karar veremedim:26::26::26::26::26: şu an birsürü ilaç iğne hem belim hem minnoş için kullanıyorum
ayrıca yumurtlama günlerinde olduğum için baktırdım dohtora da didmki ben ateş ölçüyorum ama ateşimde yükselme yok acaba yumurtlama sorunummu başladı :26::26::26da baktı yumurtacıklarımı kösterdi bana 8 10 kadar yumurta hücren var didi ateş ölçme yöntemine çok ta fazla güvenme kesin sonuç vermez dedi buda bilginizeeeee
geçmişe bakamıyorum kızlar çok uzun ve çok işim var artı fazla takılamıcam bu günlerde dersler var sınava 10 gün var 10 gün sonra daha sık gelirim
hepiniğzi seviyorum çokkkkkkkkkkk öpüyorum ve kaçıyorumm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ipeğim havvam günaydınlar hoşgeldiniz
kamercim geçmiş olsunn canımm yaa dikkat et kendine amann bel önemli
kadın hastalıklarında da allaha şükür bişeyin yokmuş
ateş olayını valla benim doktorum bile önerdi çok güzel ölçmen dedi
böğürtlen kökü zaten akıntı yapar normaldir içini temizlicekki akıntın olsun yinede sen bilirsin tabisiama ilaçların çoksa bence ara ver kürlerine
günaydın minnoşlar...kanki bu konuda inatçıysa bi şey diyemicm inşallah kırar inadınıGünaydınlarrrrrrrrrr
Kamer çok geçmiş olsun inşallah iğnelerle atlattırsın canım..bence kök işe yaradıı rahimdeki enfeksiyon akıntı ne varsa atıyorsun işte daha ne olsun ..hiç bırakma devam et inşallah bu böğürtlen kürü hamile kalmana versile olacak
Kankim zaten benim görüşmeyeceğimi oda biliyo ama istanbula gidersem bütün akrabalar hoşgeldine gelecek ya,eşim bunu düşünüyoçocuk gibi yemin ederimm birde eniştemlede yıldızları pek barışık değildir oda var .
Dün bir ara çıtlattım kullağına ama olmaz dedi başkada bişey demedii uyuzz herifff
Bu arada şeker sonucun nasıl çıktı kankim inşallah normal çıkmıştır
sevom hoşgeldin günaydın
aa evet ipek aldınmı sonucunu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?