Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gözün aydın canım sağlıcakla kucakla

tüh yineee çıkmadı benim tahmin
bir prensesimiz daha oluyorr demekk
amanda amannn annesi gibi çatlakssmı olacakmışş anası gibi deli doluu soytarımı olacakmışşşanasının kuzusuuu uyyyy prensesimm benimmm ,teyzelerin lokumunu yesinn seninn emii

tubişim meraktan çatlattın bizi canım yaa valla sırf senden haber varmı diye kocişi zar zor kaldırdımm oyundan

gözün aydın olsun canım hayırlı bir evlat olsun inşallah ..bu arada tubi bugün kontrolün varmıydı yoksa yine bir bahane bulupp bebeğini görmekmi istemiştinn???????????????????????????

yine tutturamadıkkk deseneee
tebrikler çatlağımmm nurcikin dediği gibi anası gibi çatlak bir kızın olacak hayırlısıylaaa uyyyy çok güzell yaaa bak ne haberler alıyon nereden nereyeeeee allaha şükürrrrr dün gibi aklımdaaa seyhannn tedavimde çok heyecanlıyımmm :18: dediğin zamanlarrrr darısı bizlerin başına inşallahhh

benide melike aradı meraktan çatlamış sen biliyonmu diye bende hemencik girdimmm bakayım didimm bugünn melikemin ve esramın sesini duydumm ekstra mutlu oldum vallaaa

tuğbacım prensesimiz geliyo ayy çok heyecan yaptım maşallah diyeyimAllah gönlüne göre verdi bacım darısı burdaki arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda

ooooooyyyyyyy kuzum yiriim ben onun pıtısını beeeee
gözün aydın cnm allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhh

günaydın kızlar hepinizeeeeee
ben birkaçgündür gelemedim cumartesi günü belime bişeyler oldu ve bel diskim kaymış 4 gün yattım felaket bişeydi şu anda hala ağrım var ama idare etmeye çelışıyorum belki erken çıkarım duruma göre
ayrıca kadın doğuma da gittim önceki gün aşırı akıntı ve enfeksiyon , sistit hepsi çıktı anlıcanız ama sevindim ben daha kötü bişey olmasından korkmuştum ve kök yaptı gibime geliyor bu fazla akınntıyı çünkü daha öncesinde bu kadar aşırı deildi
bu kök iyimi kötümü karar veremedim:26::26::26::26::26: şu an birsürü ilaç iğne hem belim hem minnoş için kullanıyorum
ayrıca yumurtlama günlerinde olduğum için baktırdım dohtora da didmki ben ateş ölçüyorum ama ateşimde yükselme yok acaba yumurtlama sorunummu başladı :26::26::26da baktı yumurtacıklarımı kösterdi bana 8 10 kadar yumurta hücren var didi ateş ölçme yöntemine çok ta fazla güvenme kesin sonuç vermez dedi buda bilginizeeeee
geçmişe bakamıyorum kızlar çok uzun ve çok işim var artı fazla takılamıcam bu günlerde dersler var sınava 10 gün var 10 gün sonra daha sık gelirim
hepiniğzi seviyorum çokkkkkkkkkkk öpüyorum ve kaçıyorumm

nasıl da tanımışsın beni
kanki eşin istanbul konusunda eğer emmi oğluyla görüşmek istersen haklı zamanında kocamda gözü olan biriyle ben görüşmek istemem isterse 1 değil 100 tane çocuğu olsun ama eğerki onunla görüşmem dediğin halde tek sebep buysa eşin haksız
eşin zor insan duru orta yol bulmaktan yana değil inşallah zaman içinde düzelir canını sıktıysam kusura bakma dünkü konuya geri döndüm ...brde bu çocuğun düştüğü yeri dövme olayını pedagoglar onaylıyolar ki yanlış bir tutum değil sabiha paktuna keskin den dinlemiştim

gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bahtı güzel olsun allah bütün arkadaşlarımıza nasip etsin

herkese günaydın

ipeğim havvam günaydınlar hoşgeldiniz

kamercim geçmiş olsunn canımm yaa dikkat et kendine amann bel önemli
kadın hastalıklarında da allaha şükür bişeyin yokmuş
ateş olayını valla benim doktorum bile önerdi çok güzel ölçmen dedi
böğürtlen kökü zaten akıntı yapar normaldir içini temizlicekki akıntın olsun yinede sen bilirsin tabisi ama ilaçların çoksa bence ara ver kürlerine

Günaydınlarrrrrrrrrr
Kamer çok geçmiş olsun inşallah iğnelerle atlattırsın canım..bence kök işe yaradıı rahimdeki enfeksiyon akıntı ne varsa atıyorsun işte daha ne olsun ..hiç bırakma devam et inşallah bu böğürtlen kürü hamile kalmana versile olacak
Kankim zaten benim görüşmeyeceğimi oda biliyo ama istanbula gidersem bütün akrabalar hoşgeldine gelecek ya,eşim bunu düşünüyo çocuk gibi yemin ederimm birde eniştemlede yıldızları pek barışık değildir oda var .
Dün bir ara çıtlattım kullağına ama olmaz dedi başkada bişey demedii uyuzz herifff

Bu arada şeker sonucun nasıl çıktı kankim inşallah normal çıkmıştır

sevom hoşgeldin günaydın

çok geçmiş olsun canım tam tahmin ettiğim gibi mantar ve sistit olmuş mantar için doktor bana
her gün bir kase yoğurt ye demişti aklında olsun sistit içinde günde 2 litre su içmeyi alışkanlık haline getir canım en iyi ilacı su çünkü günlük ped kullanma bu genital bölge için jeller sabunlar var onları falan kullanma ılık suyla temizliğini yap ıslak mendilleri falan kullanma oradaki asit ve ph dengesi bozulmasın

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın minnoşlar...kanki bu konuda inatçıysa bi şey diyemicm inşallah kırar inadını
Bu arada şeker sonucun nasıl çıktı kankim inşallah normal çıkmıştır

sevom hoşgeldin günaydın

şeker sonucu normal çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…